Støtt Lørenskog Bryteklubb
– Hjelp oss med å skape idrettsglede for barn og unge!

 

Økonomien er alltid en utfordring for små uavhengige klubber som ikke kan konkurrere med de store idrettene som fotball og håndball om offentlig støtte. Vi søker derfor kontinuerlig sponsorer og frivillig støtte som kan hjelpe oss med å utvikle klubben og vårt idrettstilbud. Hjelp oss å gjøre en innsats for barn og unge i i lokalmiljøet! Bli Grasrotandelgiver, støttemedlem, eller sponor. Vi søker også gaver til utloddning under loddsalg samt enkle sponsorater fra bedrifter.

Støtt oss med din Grasrotandel - helt gratis for deg!
Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Lørenskog Bryteklubb. Det er enkelt. Les hvordan på vårt informasjonsark for Grasrotandelen.

Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Ved spill hos Norsk Tipping (Lotto, Tipping og Joker) vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

 

Kjøp support-T-skjorte
Lørenskog Bryteklubb selger også support-T-skjorter! Vi oppfordrer alle til å være med å profilere klubben, særlig de som er med klubben på stevner og er til stede under Lørenskog Cup. Support T-skjorte koster kun kr 200,- og kjøpes i våres lokaler via VIPPS.

For klubbens fulle defileringsdrakt, se Brytebloggen og snakk med oss i klubben!

Bli støttemedlem!
Å bli støttemedlem koster kun kr 500,- i året, og alle støttemedlemmer bidrar til at vi kan reise til flere stevner og utvikle våre brytere! Kontakt oss for støttemedlemskap. Støttemedlemmer vil også ha muligheten til å delta på våre hyggelige styrketreningene på tirsdager/fredager. De som ønsker å delta på litt brytetrening må også løse lisens på kr 700,-.

Gaveidé til familie og venner? Hva gir du til noen som har alt?
Kjøp et støttemedlemskap i Lørenskog Bryteklubb som gave – så støtter man samtidig også en god sak! Det er vanskelig å finne gode gaver til besteforeldre og andre som allerede “har alt”. Et støttemedlemskap i klubben er en verdig gave å gi bort, samtidig som det støtter en god sak. Gavestøttemedlemskapene kommer i en verdi på kr 300,- eller 500,-. Fyll ut gaveskjema du får i klubben. Da mottar du et bevis trykket på fint papir som du kan gi bort som gave! På beviset skriver du også mottagers navn for et personlig preg.

Vi søker sponsorer
Lørenskog Bryteklubb er en liten men oppadkommende klubb med en bred og variert medlemsgruppe. Fra Bryteloftet i Skårerhallen jobber vi med å få barn, unge og særlig jenter inn i brytesporten og utvikle disse. Vi søker derfor sponsorer som gjør det enklere for oss å utvikle idretten samt og gjøre en
innsats for barn og unge i lokalmiljøet! Last ned vårt sponsorprospekt og les mer (PDF). Ønsker du eller din bedrift mer informasjon, vennligst send oss en e-post. Sammen kan vi se på hvordan bedriften kan støtte klubben eller et av våre arrangementer samt hva vi kan tilby tilbake.

 

Enkel sponsoravtale
Å sponse vår klubb kan også gjøres veldig enkelt. Dersom du har en bedrift eller jobber for et selskap som kunne tenke seg å sponse oss med en liten sum har vi utarbeidet en veldig enkel sponsoravtale som varer for én eller to sesonger. Bedriften får et sponsorbevis tilbake på den summen dere velger samtidig som dere er med på å støtte en god sak. Bedriften vil også motta et lagbilde fra klubben som takk.

Privatpersoner må også gjerne støtte oss med enkelt sponsoravtale. Alle monner drar!

Enkel sponsoravtale/sponsorbevis kan fåes tilsendt ved å sende oss en e-post.

Gaver til utlodding
Lørenskog Bryteklubb arrangerer også loddsalg på lokale kjøpesentre. Vi trenger alltid gaver til utlodning. Dette kan nesten være hva som helst, men bør ligge over "loppemarked" standard og helst være i original forpakning. Alle har vi ting liggendes hjemme som kunne vært fint til utlodning. Bedrifter har også ofte giveaways og gavekort som er perfekt. Gaver kan leveres i klubben eller sendes etter avtale. Send gjerne en e-post.

 

Lørenskog Bryteklubb ønsker å rette en stor takk til alle som er med å støtte klubben og det lokale idrettsmiljøet!

 

 

Tilbake til Om klubben. Tilbake til Forsiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Grasrotandelen logo

Klikk for å laste ned vårt Grasrotandel infoark.

Supportgenser

Støttemedlemsskap
Gi bort et støtte-medlemsskap som gave!

Støtt oss
Klikk for å laste ned vårt sponsorprospekt.

Enkelt sponsorskjema
Enkel sponsoravtale

 
   
 
 

 

         
Mediearkiv
Om klubben