Bryteskole Toppbanner. Denne krever Adobe Flashplayer

 

Bryteskole Flyer

Bryteskole Informasjonsbrosjyre

Bryteknappen

Kom å lær bryting – Velkommen til Bryteskole høsten 2020!

– Morsomt og utfordrende for både gutter og jenter!

Lørenskog Bryteklubb arrangerer igjen bryteskole i Skårerhallen sentralt i Lørenskog. Bryteskolen starter mandag 5. oktober fra kl 17.45 - 19.00. Skolen passer alle gutter og jenter fra ca 7 år.

Med bryting trener vi barna styrke, selvkontroll og koordinasjon i et aktivt og sosialt miljø. Ved siden av kamptrening legger vi vekt på mye lek og moro.
Les mer om brytesporten her
.
Les mer ved å scrolle nedover på siden.

Scroll nedover for å se mer!


Videointervju bryteskole 1
Familien Floer om bryteskole og styrkeparti
Videointervju bryteskole 2
Familien Rigi om bryteskole og styrkeparti
Påmeldingsknapp bryteskole
Les detaljer om påmelding under

 

Om barn og bryting: Deltagere som er usikre og forsiktige blir tryggere på seg selv ved å øve mestring, bygge selvtillit og bedre motorikken. Kjerneverdier som å gjøre sitt beste og deltagelse på strukturerte øvelser er god læring for livet!

 

Forskning viser også at barn som deltar i sportslige aktiviteter som unge i større grad fortsetter med trening gjennom hele sitt voksne liv. Av erfaring ser vi også at brytesporten kan fremme konsentrasjonsevne og øve ro, særlig for barn med kanskje litt "kort lunte". Således opplever også flere bedre resultat på skolen.

Lørenskog Bryteklubb har arrangert bryteskole i en årrekke og har god erfaring med trening av barn og unge. Vi mener det er viktig å gi idrettslige tilbud til lokalmiljøet, også til de som allerede går på de typisk større idrettene som fotball og handball. Her er bryting en flott supplering!

Bryteskolen består av ca syv treninger der deltagerne går igjennom de seks mest elementære brytegrepene samt lett kamptrening. Du kan lese mer om bryteskolens innhold i informasjonsbrosjyren.

Bryteskolen avsluttes med en hyggelig avslutning med familie der elevene går opp til bryteknappen med påfølgende diplom. Pga smittevern i årets sesong kan det bli begrensninger for hvor mange fra hver familie som kan være med påavslutningen.

Alle får også en tøff LBK T-skjorte!

PÅMELDING TIL BRYTESKOLEN

Foresatt påmelder den aktive via lenken over. Klikk "Jeg melder på et barn" som "medlem" og "Bryteskole" under gruppetilhørighet Foresatt bes møte opp sammen med den aktive på den første treningen.

 

Pga regler for smittevern plikter alle som vil være med å melde seg inn før de møter. Les også klubbens regelplakat for smittevern før oppmøte.

Sted Våre lokaler i Skårerhallen, Lørenskog (Bryteloftet) Pris Kr 800,- per deltager. inkl. tøff LBK T-skjorte. I tillegg tilkommer kr 100,- for lisens og forsikring til Norges Bryteforbund.    
Dato tid Mandager 17.45 - 19.00 fra
5. oktober. Avslutning planlagt 16. november.
Ta med Deltagere møter i treningstøy (gymtøy) med innesko som ikke sverter!  

 

Mediearkiv
Bryteskole Flyer Bryteskole Informasjonsbrosjyre Videointervju bryteskole 1 Videointervju bryteskole 2