LÝrenskog Cup Toppbanner. Denne krever Adobe Flashplayer

 


Du kan lese om


Stevneinformasjon

 

Overnatting og hotell

 

Påmelding

Deltagerliste


 


Lørenskog Cup

  

Meny Triaden Logo


Egon LÝrenskog

Vi takker vår sponsor for støtte til arrangementet

 Invitasjon

Les invitasjon
i PDF-format

 

Kiwi sponsor logo

Vi takker vår kantinesponsor
Kiwi Solheim

 

  


 

 

 


Lørenskog Cup


Velkommen til Lørenskog Cup 2018 - 14. april

 

Lørenskog Cup 2018 er vel gjennomført med 476 kamper på 6,5 timer! Lørenskog Bryteklubb ønsker å sende en stor takk til alle 24 klubber og alle brytere som tok turen til Lørenskog Cup!

Stor takk til alle som kom langveis fra, både fra Norge og Danmark. En spesiell takk også til dommerene som gjorde en kjemepinnsats. Det ble mye god bryting og et stort stevne med 360 påmeldte.

Arrangementet har fått mange gode tilbakemeldinger og det ble en effektiv avvikling med bryteskole, nybegynner og knøtt på seks matter og senere aldersbestemte klasser på 5 matter uten noen store avbrudd.


Etter endt stevne stod klubbduellen (topp 3 slik): 1. Team Jylland (24 p), 2. Sp. kl. av 09 (20 p), 3. Skedsmo Bryteklubb (19 p). Det ble fire medaljer for arrangørklubben.

Vi ønsker alle velkommen tilbake til Lørenskog Cup 2019 - og takk for innsats alle sammen!


Se full resultatliste her.

Stevneinformasjon:

Lørenskog Bryteklubb inviterer alle aldersbestemte klasser opp til og med junior samt nybegynnere, bryteskole og knøtt til Lørenskog Cup! Også i år gleder vi oss til besøk fra danske klubber.

NB! Vi planlegger stevne på seks matter og har behov for mange dommere så vær flinke med påmelding av dommere!

Stevnet har fått ry på seg for å være godt organisert i et oversiktelig og pent format samt å ha et stort antall deltagere. I år som i fjor arrangeres stevnet i Fjellhamarhallen – en stor og oversiktlig hall med plass til seks kampmatter!

Vi jobber fortsatt mot vårt mål om å bli ett av landets ledende stevner og i fjor ble en ny milepæl nådd. Vi arrangerte i ny hall med stor plass og hele seks brytematter. I tillegg til to store skjermer for matteoversikt hadde hver matte et nytt system for kampinformasjon på TV-skjerm.

Stevnet hadde i fjor 300 påmeldte fra 26 klubber og totalt 400 kamper ble effektivt avviklet. Flere danske klubber stilte på stevnet og vi regner med utenlandsk besøk også i 2018! Vi ønsker også gjerne besøk fra flere klubber fra vest-, sør-, og Nord-Norge! Uansett hvor dere befinner dere: Vi håper at deres klubb vil være med å bidra med så mange påmeldete som mulig - velkommen skal dere være!

Stevnet markerer også at sesongen nærmer seg slutten og er en god anledning for siste finpuss på konkurranseformen før Soft Touch i Gøteborg!

 

Lørenskog Cup bilde promo

Her kan du finne skriftlig invitasjon til Lørenskog Cup 2018 (PDF) for utskrift.

Se deltagerliste for LÝrenskog Cup (blir publisert så raskt som mulig).
Merk: Siden ikke alle klubber er flinke til å bruke Sportsadmin/Min idrett til påmelding (selv om dette er et krav) vil påmelingslisten på forbundets terminside være langt fra komplett.

Tid og sted

Fjellhamarhallen lørdag 14. april. Dette er en stor hall som gir oss mye plass og vi planlegger stevnet på seks brytematter. Hallen ligger ikke så langt unna vår vanlige stevnehall og stevnehotell.

Adresse: Marcus Thranesvei 85, 1472 Fjellhamar.
GPS: 59.93673° N, 10.97747° / Ø 59°56'12.2"N 10°58'38.9"Ø

Påmelding Innen onsdag 11. april. Påmelding via sportsadmin.no. Absolutt siste frist torsdag 12. april kl 18.00 Se nærmere informasjon om påmelding nederst på denne siden. Husk at alle deltagere skal ha lisens i NBF.
Avmelding OBS! Evt. avmeldinger og endringer skal være registrert senest torsdag 20. april kl 18.00 (se nederst på denne siden).

Frafall stevnedagen: Alle klubber skal hente deltagerliste ved registreringen. Her STRYKER lagleder ut eventuell frafall og leverer tilbake innen kl 09 senest. Spesielt viktig for bryteskole, nybegynner og knøtt slik at vi kan starte stevet uten forsinkelser.
Veiekort Utleveres når oppdatert deltagerliste leveres ved registreringen kl 08.30-09.00. For klubber med kun aldersbestemte brytere (ingen bryteskole, nybegynnere og knøtt) kan veiekort hentes ved registreringen kl 09.45-10.00.
Veiing Bryteskole, nybegynnere og knøtt veier ikke inn, men kontrollveiing kan forekomme. Aldersbestemte veier inn kl 10.00 - 10.30.
Stevnestart Stevnestart for knøtt, nybegynnere og bryteskole: Så snart kamplistene legges ut, ca kl 10.00. Premieutdeling etter siste kamp for disse klassene. Stevnestart aldersbestemte klasser: Etter annonsering fra speaker, ca kl 12.00.
Regler Det brytes etter UWW`s internasjonale regler og NBF`s regler
Dommeravgift Alle klubber bes ha med dommer!
Dersom klubben stiller med flere enn 3 deltagere og ikke stiller dommer, påløper kr 1.000,- i avgift. Dommeravgift betales ved henting av veiekort.
Påmelding av dommere Vi planlegger stevne på seks matter og har behov for mange dommere!

Vi ønsker påmelding av dommere til post@lorenskogbryteklubb.com da disse ikke kan meldes på via Sportsadmin/Min Idrett. Slik kan vi få en oversikt, og vi oppfordrer alle klubber til å ta med dommere, gjerne også fler! Se mer nederst på nettsiden!
Startkontingent Kr 100,- for knøtt, nybegynnere og bryteskole
Kr 150,- for alle aldersbestemte klasser
Klubbavgift Kr 800,- per klubb. Klubbavgift betales ved henting av veiekort.
Betaling Betaling for deltageravgift via sportsadmin.no ved påmelding. Betaling for klubb- og dommeravgift gjøres ved henting av veiekort.
PS! Vi tar bankkort og VIPPS!
Premiering Etter NBF´s regler. I tillegg vil alle i nybegynner, bryteskole og knøtt få premie!
Stevnekantine Kantinen holder åpen hele dagen og serverer mye godt samt sunne baguetter og fruktbegre. Kantinen tar bankkort og VIPPS. I tillegg vil det bli salg av pizza fra vår sponsor Egon Lørenskog.
 

Overnatting og hotell

Vi har avtale om gode idrettspriser på vårt stevnehotell, Thon Hotel Triaden, et lyst og trivelig hotell i kort avstand fra fra stevnehallen.


Standardrom for 1 person
Standardrom for 2 personer
Standardrom for 3 personer
Standardrom for 4 personer
Avstand fra stevnehallen
Kr 619,- per natt inkl. frokost
Kr 769,- per natt inkl. frokost
Kr 919,- per natt inkl. frokost
Kr 1069,- per natt inkl. frokost
Ca 2,5 km


Benytt kode 130418LORE ved bestilling.
Bestilling gjøres samlet for hele laget.

Telefon 66 10 97 00. Nettadresse: www.thonhotels.no/triaden

Alle bestillinger gjøres til triaden.booking2@thonhotels.no. Denne e-posten vil besvares mandag til fredag mellom klokken 08:00 – 15:00. Reservasjoner som gjøres via internett eller andre kanaler, og i ettertid henvises til denne bestillingskoden, innrømmes ikke den oppgitte spesialpris – da er det prisen som er booket og bekreftet som gjelder.

Alternativt hotell:
Thon Hotell Arena Lillestrøm

Telefon 66 93 60 00

Avstand til stevnehall: 4 km

De som ønsker kan også overnatte i klubbens lokaler. Klubbene må da gi beskjed om antall overnattingsgjester i en separat e-post til klubben på post@lorenskogbryteklubb.com.

Til toppen
Thon Hotel Triaden


HUSK PÅMELDING INNEN ONSDAG 11. APRIL!
Absolutt siste frist torsdag 12. april kl 18.00


Påmelding gjøres via sportsadmin.no

Påmeldingen foretas gjennom sportsadmin.no


Påmeldingslisten ligger under Lørenskog Cup på www.bryting.no/bryting/terminliste. Vi gjør oppmerksom på at denne listen ikke er fullstendig da noen klubber dessverre ikke melder seg på via sportsadmin.no selv om dette er kravet. Det betyr at det kan være større deltagelse i de ulike klassene selv om det ikke synes på deltagerlisten. Moralen er derfor å uansett melde på sine utøvere selv i klasser som tilsynelatende kanskje har lav påmelding!


Evt. avmeldinger etter portalen stenges for påmeldinger gjøres ved registreringen. Her STRYKER lagleder ut eventuell frafall på deltagerlisten og leverer tilbake innen kl 09 senest. Dette er særlig viktig for nybegynner og knøtt. Dersom alle klubber følger opp dette slipper vi forsinket stevnestart!

Kort om gjennomføring av stevnet!
I år planlegges Lørenskog Cup med hele 6 store matter. Første delen av stevnet vil være forbehold knøtt, nybegynner og bryteskole på alle 6 matter, etter hvert fases aldersbestemte klasser inn som vil gå på estimerte 4 matter.

Vi legger en del i effektiv gjennomføring av stevnet slik at dette blir en god erfaring for store og små.


Påmelding av dommere

Vi ønsker påmelding av dommere til post@lorenskogbryteklubb.com da disse ikke kan meldes på via Sportsadmin/Min Idrett. Slik kan vi få en oversikt, og vi oppfordrer alle klubber til å ta med dommere, gjerne også fler!
Vi planlegger stevne på seks matter og har behov for mange dommere!

Vi ser behovet for i overkant av 20 dommere. For aldersbestemte klasser er vi avhengige av 3 dommere per matte med majoriteten i najsonalkategori. På knøtt, nybegynner og bryteskole handler det i størst grad å ivareta utøverne så de ikke skader seg og sørge for idrettsglede, så der er det ikke strengt tatt nødvendig med 3 dommere pr matte om vi ikke er nok. Her vil det også være gode muligheter for nye dommere uten alt for lang fartstid.Vi ser fram til å se dere alle på Lørenskog Cup 2018!

 

Telefonkontakt: 917 31 062 / 408 59 094

Til toppen

 

 

 

 

Lørenskog Cup

Follo Gravering

 

Lørenskog Cup bilde promo


 
Se resultatliste for Lørenskog Cup 2018 her.
Se resultatliste for Lørenskog Cup 2017 her.
Se resultatliste for Lørenskog Cup 2016 her.
Se resultatliste for Lørenskog Cup 2015 her.
Se resultatliste for Lørenskog Cup 2014 her.
Se resultatliste for Lørenskog Cup 2013 her.
Se resultatliste for Lørenskog Cup 2012 her.
Se resultatliste for Lørenskog Cup 2011 her.
Se resultatliste for Lørenskog Cup 2010 her.

Tilbake til Forsiden.
   
Mediearkiv