LÝrenskog Cup Toppbanner. Denne krever Adobe Flashplayer

 


Du kan lese om


Stevneinformasjon

 

Overnatting og hotell

 

Påmelding
 


Lørenskog Cup

 


 Invitasjon

Les invitasjon
i PDF-format

 


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 


Lørenskog Cup


Velkommen til Lørenskog Cup 2020 - 28. mars
AVLYST PÅ GRUNN AV CORONAVIRUS

 

 

Styret i Lørenskog Bryteklubb melder med tungt hjerte at årets Lørenskog Cup 28. mars er avlyst på grunn av smittefare rundt coronavirus. Det er gjort nøye vurderinger i samråd med kommunelegen og vi har nå ikke tillatelse til å avholde arrangementet, både på grunnlag av arrangementets art og størrelse (samling av over 500 mennesker). For mer informasjon, se e-post sendt til klubbene samt innlegg på Mattekantens Facebookgruppe.

 

----------

 

Lørenskog Bryteklubb inviterer alle aldersbestemte klasser til og med senior (vi ønsker å se om vi i år kan få med noen seniorer) samt nybegynnere, bryteskole og knøtt til Lørenskog Cup! Også i år håper vi på besøk fra danske klubber.

NB! Vi planlegger stevne på seks matter og har behov for mange dommere så vær flinke med påmelding av dommere!

Vi jobber mot vårt mål om å bli ett av landets ledende stevner. Arrangementet har fått ry på seg for å være godt organisert i et oversiktelig og pent format samt å ha et stort antall deltagere. I år som i fjor arrangeres stevnet i Fjellhamarhallen – en stor og oversiktlig hall med plass til seks kampmatter! Store skjermer med matteoversikt og kampinformasjon på TV-skjerm på hver matte gjør arrangementet oversiktlig.

Stevnet hadde i fjor 390 påmeldte fra 26 klubber og totalt 532 kamper ble effektivt avviklet. Flere danske klubber stilte på stevnet og vi håper på utenlandsk besøk også i 2020. Vi ønsker også gjerne besøk fra flere klubber fra vest-, sør-, og Nord-Norge! Uansett hvor dere befinner dere: Vi håper at deres klubb vil være med å bidra med så mange påmeldete som mulig - velkommen skal dere være!

Stevnet er også en god anledning for siste finpuss på konkurranseformen før Soft Touch i Gøteborg!

 

Lørenskog Cup bilde promo

Her kan du finne skriftlig invitasjon til Lørenskog Cup 2020 (PDF) for utskrift.

Tid og sted

Fjellhamarhallen lørdag 28. mars. Dette er en stor hall som gir oss mye plass og vi planlegger stevnet på seks brytematter. Hallen ligger en kort biltur fra stevnehotellet.

Adresse: Marcus Thranesvei 85, 1472 Fjellhamar.
GPS: 59.93673° N, 10.97747° / Ø 59°56'12.2"N 10°58'38.9"Ø.

Påmelding Innen onsdag 25. mars. Påmelding via sportsadmin.no. Se nærmere informasjon om påmelding nederst på denne siden. Husk at alle deltagere skal ha lisens i NBF.
Veiekort Utleveres ved registrertingen fra kl 08.15. For klubber med kun aldersbestemte brytere kan veiekort hentes ved registreringen kl 10.15.
Veiing Bryteskole, nybegynner og knøtt: kl 08.45 - 09.15.
Aldersbestemte klasser: kl 10.30 - 11.00.
Stevnestart Stevnestart for knøtt, nybegynnere og bryteskole: Så snart kamplistene legges ut, ca kl 10.30. Premieutdeling etter siste kamp for disse klassene. Stevnestart aldersbestemte klasser: Etter annonsering fra speaker, ca kl 12.30.
Regler Det brytes etter UWW`s internasjonale regler og NBF`s regler.
Dommeravgift Alle klubber bes ha med dommer!
Dersom klubben stiller med 3 eller fler deltagere og ikke stiller dommer, påløper kr 1.500,- i avgift (gjelder ikke nye klubber i sitt første år).
Påmelding av dommere Vi planlegger stevne på seks matter og har behov for mange dommere!

Vi ønsker påmelding av dommere til post@lorenskogbryteklubb.com da disse ikke kan meldes på via Sportsadmin/Min Idrett. Slik kan vi få en oversikt, og vi oppfordrer alle klubber til å ta med dommere, gjerne også fler! Se mer nederst på nettsiden!
Startkontingent Kr 100,- for knøtt, nybegynnere og bryteskole.
Kr 150,- for alle aldersbestemte klasser.
Klubbavgift Kr 800,- per klubb.
Betaling Betaling for deltagere, klubb- og dommeravgift ved henting av veiekort. PS! Vi tar bankkort og VIPPS!
Premiering Etter NBF´s regler. I tillegg vil alle i nybegynner, bryteskole og knøtt få premie!
Stevnekantine Kantinen holder åpen hele dagen og serverer mye godt samt sunne baguetter og fruktbegre. Kantinen tar bankkort og VIPPS.
 


Overnatting og hotell

Vi har avtale om gode idrettspriser på vårt stevnehotell, Thon Hotel Triaden, et lyst og trivelig hotell i kort avstand fra fra stevnehallen.


Standardrom for 1 person
Standardrom for 2 personer
Standardrom for 3 personer
Standardrom for 4 personer
Avstand fra stevnehallen
Kr 747,- per natt inkl. frokost
Kr 897,- per natt inkl. frokost
Kr 1047,- per natt inkl. frokost
Kr 1197,- per natt inkl. frokost
Ca 2,5 km


Oppgi referanse Lørenskog Bryteklubb ved bestilling for disse rabatterte prisene. Bestilling gjøres samlet for hele laget. PS: Rommet for 4 personer er likt rommet for 3 personer men med ekstra seng, noe som betyr at det blir trangt.

Telefon 66 10 97 00. Nettadresse: www.thonhotels.no/triaden

Alle bestillinger gjøres til triaden@olavthon.no. Denne e-posten vil besvares mandag til fredag mellom klokken 08:00 – 15:00. Reservasjoner som gjøres via internett eller andre kanaler, og i ettertid henvises til denne bestillingskoden, innrømmes ikke den oppgitte spesialpris – da er det prisen som er booket og bekreftet som gjelder.

Alternativt hotell:
Thon Hotell Arena Lillestrøm

Telefon 66 93 60 00

Avstand til stevnehall: 4 km

De som ønsker kan også overnatte i klubbens lokaler. Klubbene må da gi beskjed om antall overnattingsgjester i en separat e-post til klubben på post@lorenskogbryteklubb.com.

Til toppen

Thon Hotel Triaden 
HUSK PÅMELDING INNEN ONSDAG 25. MARS!
Absolutt siste frist torsdag 26. mars kl 18.00


Påmelding gjøres via sportsadmin.no

 

MERK: Bryteskole meldes på som 20 kg og nybegynnere som 30 kg. Vektene blir fordelt i rettferdige klasser etter innveiing slik at alle får bryte mest mulig. Knøtter og aldersbestemte meldes på som normalt.

Påmeldingslisten ligger under Lørenskog Cup på forbundets terminliste. Vi gjør oppmerksom på at denne listen ikke er fullstendig da noen klubber dessverre ikke melder seg på via sportsadmin.no selv om dette er kravet. Det betyr at det kan være større deltagelse i de ulike klassene selv om det ikke synes på deltagerlisten. Moralen er derfor å uansett melde på sine utøvere selv i klasser som tilsynelatende kanskje har lav påmelding!


Kort om gjennomføring av stevnet!
I år planlegges Lørenskog Cup med hele 6 store matter. Første delen av stevnet vil være forbehold knøtt, nybegynner og bryteskole på alle 6 matter, etter hvert fases aldersbestemte klasser inn som vil gå på estimerte 4-5 matter.

Vi legger en del i effektiv gjennomføring av stevnet slik at dette blir en god erfaring for store og små.


Påmelding av dommere

Vi ønsker påmelding av dommere til post@lorenskogbryteklubb.com da disse ikke kan meldes på via Sportsadmin/Min Idrett. Slik kan vi få en oversikt, og vi oppfordrer alle klubber til å ta med dommere, gjerne også fler!
Vi planlegger stevne på seks matter og har behov for mange dommere!

Vi ser behovet for i overkant av 20 dommere. For aldersbestemte klasser er vi avhengige av 3 dommere per matte med majoriteten i najsonalkategori. På knøtt, nybegynner og bryteskole handler det i størst grad å ivareta utøverne så de ikke skader seg og sørge for idrettsglede, så der er det ikke strengt tatt nødvendig med 3 dommere pr matte om vi ikke er nok. Her vil det også være gode muligheter for nye dommere uten alt for lang fartstid.Vi ser fram til å se dere alle på Lørenskog Cup 2020!

 

Telefonkontakt: 917 31 062 / 408 59 094

Til toppen

 

 

 

Meny Triaden Logo


Egon Lørenskog

Vi takker vår sponsor for støtte til arrangementet

 

 


 


Lørenskog Cup

Follo Gravering

Lørenskog Cup bilde promo


 
Se resultatliste for Lørenskog Cup 2019, 2018, 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010.

Tilbake til Forsiden.
   
Mediearkiv