Om klubben
NM forside
NM Forside
Arrangement
Arrangement
Påmelding
Påmelding

Overnatting
Overnatting

Transport
Transport
Publikum
Publikum
Sponsor
Sponsor

 

 


Du kan lese om


NM-TV - følg mesterskapet live

 
Facebook
Meld deg på arrangementes Facebook-event!

Vi lanserer NM-TV!
Nå kan alle følge mesterskapet live fra egen sofa
- eller hvor du måtte befinne deg!

 

Artikkelbilde


Start NM-TV


Live strømming fra mesterskap er kanskje ikke noe nytt, men NM-TV er en fullverdig TV-sending sammenlignet med tradisjonell strømming
. Del nyheten på sosiale medier, og be de du kjenner følge med på NM-TV!

Vi ønsket å prøve en ny løsning
Norges Bryteforbund har en stund tilbudt nettstrømming av Norgesmestesterskapene og andre
stevner. Da det har vist seg å være visse tekniske utfordringer med å følge med på disse sendingene ønsket vi i Lørenskog Bryteklubb å gjøre noe helt nytt: Å tilby en mer helstøpt TV-sending fra en proffesjonell tv-produsent.

Følg landsstevnet og mesterskapet fra sofakroken
Ved å klikke på lenken over som blir aktiv ved stevnestart kan man følge hele arrangementet uten å være i Lørenskoghallen. Sendingen begynner allerede fra innmars og offisiell åpning.

Under innledende runder blir alle mattene filmet og TV-produsenten vil følge alle kampene live og vise det beste fra matchene. Det blir altså kun én kanal å følge med på og produsenten vil vise action fra alle kampene. Man får altså ikke se alle innledende kamper i sin helhet, men TV-publikummet vil nå oppleve en større underholdningsverdi og de kan følge stevnet i sin helhet uten å bytte mellom flere nett-strømminger. Dette vil altså ligne mer på en tradisjonell TV-sening vi er vant med fra ulike sports-arrangementer.

Finalestevnet live
Etter pauseunderholdningen, som også blir vist på NM-TV, vil det være klart for finalekampene. Her vil TV-publikummet kunne følge alle finalekampene i sin helhet og heie hjemme fra sin egen stue!

Dette er en ny løsning for bryte-Norge og vi håper og tror at dette vil øke underholdningsverdien av å følge et mesterskap live.

Indielux med som TV-produsent
Teknisk ansvarlig for NM-TV er et nystartet produksjonsselskap med navn Indielux. Selskapet består av Caroline Louise Østevik og Thomas Larsen Otterdal. Disse to har flere års film- og tv-produksjonserfaring og startet Indielux for to år siden.

Indielux

Selskapet produserer live strømming, musikkvideoer, reklamefilm, kortfilm og tv-produksjoner for events. De har blant annet dekket Oslo Games (skating) og håndballkamper for TV2.

Under NM og Landsstevnet kommer Indielux til å stille med et produksjonsteam på seks personer. Stor takk til Eksil Andersen, Vetle Grimstad, Marcus Støren, Ulvar Gansom i tillegg til nevnte Caroline og Thomas.

Da håper vi dere vil kose dere med NM-TV!

 

Indielux
bilde
bilde
   
   
Sponsorplakat  LBK Arrangørlogo
Mediearkiv