Stevnerapport OBK Knøttestevne 1. desember 


Kjempedag for de yngste i klubben

Søndag 1. desember handlet alt om klubbens, og kretsens, yngste utøvere. Oslos Bryteklubbs Knøtte- og nybegynnerstevne er et flott arrangement der brytingens yngste står i fokus. Det ble en kjempedag på matta for klubben, god stemning og et stevne som ga mersmak. Lørenskog stilte med en rekordstor knøttegjeng med 18 påmeldte.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2336 visninger )
Stevnerapport Kolbotn Cup 16. - 17. november 


God motstand på matta i internasjonalt stevne

Etter innveiing fredag kveld var åtte av våres konkurransebrytere klare til dyst på matta i Kolbotn. Vi hadde flere gode kamper og seiere, samt én gullmedalje, men ellers litt stang ut. Dette er tross alt en internasjonal konkurranse og det var generelt høyt nivå på brytingen i år.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2572 visninger )
Mangler julegaveidé? 


Vær med å profiler klubben!

Årets julegave! Defileringsdrakta gjør oss synlige på stevner og viser hvor vi kommer fra. Dette bygger klubbfølelsen og vi oppfordrer alle til kjøpe drakta, slik at vi ser ut som en samlet gjeng på stevner, de andre klubbene er flinke til dette!

Klikk på lenken for å lese mer om størrelser og bestilling Les mer...

[ vis innlegg ] ( 3114 visninger )
Juleavslutning for Bryteskolen 27. november 


Vi gratulerer 13 nye elever med bryteknappen!

I god tradisjon var det igjen på tide med juleavslutning for Bryteskolen med påfølgende bryteknapp for bryteskoleelevene og for de som ønsket fra førstepartiet. Det var godt med folk på Bryteloftet denne kvelden med da 13 aktive som gikk opp til knappen med spente foreldre som publikum..

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1169 visninger )
Stevnerapport Kråkecup 9. november 


God kampøving i Moss

Denne lørdagen stod en glad Lørenskoggjeng klar på matta i Moss, de yngste for å få god kampøving og de eldre for å teste formen mot Kolbotn Cup påfølgende helg.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 4878 visninger )
Stevnerapport Kretsmesterskapet 20. november 


Lørenskog ble Beste Klubb i årets kretsmesterskap!

Med totalt 3 gull og ni sølv gikk det veien for Lørenskog i årets kretsmesterskap. En gull- og fem sølvplasseringer ble høstet i sumo-delen av mesterskapet (toppbildet). Moro å se Lørenskoggjengen i bleier! I bryting ble klubben premiert med to gull og fire sølv. Lengst av alle kom Kim som ble kretsmester i både bryting (53 kg) og sumo. Moa ble kretsmester i sumo. Vi gratulerer!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2369 visninger )
Stevnerapport Skedsmo Cup 19. oktober 


Bra stevnegjeng på Skedsmo Cup

Lørdag 19. oktober stilte klubben i årets Skedsmo Cup. Det var en bra stevnegjeng vi stilte med 16 store og små aktive pluss lagledere og support. Mye bra innsats på matta og til klubben ble premiert med to førsteplasser og en tredjeplass.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2372 visninger )
Stevnerapport Nordic Youth Team Competition 2013 - 5.-6. oktober 


Oslo og Akershus Brytekrets brøyt til sølv i Nordic Youth Team Competition 2013!

Lørdag og søndag 5.- 6. oktober var det duket for nordisk interkretsstevne i lagbryting i Lørenskoghallen. Dette er en spennende form for brytekonkurranse der inviterte brytekretser stiller et fullt ungsdomslag (10-18 år) med sine beste brytere i 12 vektklasser (32-85 kg.) Oslo og Akershus gikk nesten helt til topps og kunne notere seg sin beste plassering på en årrekke!

Klikk på linken for å lese mer og se masse gode bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 5767 visninger )
Stevnerapport National 28. september 


God læring i Sarpsborg

Denne lørdagen var det stevne i Sarpsborg som stod for tur. Vi var en mindre stevnegjeng en vanlig pga høstferie men det ble en bra matta med god læring uansett.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2366 visninger )
Stevnerapport Kickoff-tur Uddevalla 6.-8. september 


Flott start for sesongen i Uddevalla

Fredag 6. september kl 14 var det duket for årets sesong-kickoff for klubben. En stor gjeng møttes på Essostarsjonen klar for avreise til Sverige. Det ble et fint oppkjøringsstevne for sesongen der gutta skulle teste formen. Totaltsett også en flott tur med mye godt vær og moro.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 3173 visninger )
Hyggelig sommerfest for klubben 


Fredag 31. mai var det tid for Sommerfest 2013

Vi inviterte denne fredagen hele klubben, store og små, til å feire sommeren og sesongen 2012/2013. Det ble godt fremmøte og stor stemning i lokalet.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2787 visninger )
Stevnerapport Sofiemyr Minicup 27. april 


Knøttecup er kjempegøy!

Lørdag 27. april var det endelig tid for Sofiemyr Minicup (knøttecup) på Kolbotn. Det var en fin gjeng som skulle avgårde; Ove, Emil, Henrik, Brage, Dani, Kasper, Oliver, Marcus JD, Marcus RS, Nicolay og Alex. Det ble en morsom dag på matta for klubben på et stevne med kjempegod påmelding fra de yngste i kretsen.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2508 visninger )
Stevnerapport Soft Touch Open 20. - 21. april 


Bra Teambuildingstur til Sverige!

Fredag 19. februar kl 14 ble en glad gjeng samlet på Esso Skårer og gjorde seg klare for avreise til Gøteborg og årets utenlandske teambuildingstur til Soft Touch Open! Det ble en bra tur for klubben selv om det ble litt stang ut på matta. Det var mye bra innsats blandt Lørenskog-bryterne, men holdt nok ikke til medaljer i år. Vi hadde det uansett moro sammen i stevnehall, hotell, restaurant og badebasseng!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2862 visninger )
Stevnerapport Lørenskog Cup 2013 13. april 


Lørenskog Bryteklubb Beste Klubb på eget stevne

13. april braket det løs for klubbens største arrangement i løpet av brytesesongen, nemlig vårt eget nasjonale stevne; Lørenskog Cup - et av de større nasjonale stevnene i landet! Det ble et godt gjennomført arrangement, både av dugnadsgjengen (stor takk) og av de aktive på matta. Med 33 Lørenskog-brytere i sving på matta ble det flere medaljer, og denne gang gikk klubben helt til topps på klubbstatisitkken og vi kan gratulerer oss selv som Beste Klubb under Lørenskog Cup 2013!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 4213 visninger )
Stevnerapport Landsmesterskapet G-12 og NM G-15 10. mars 


Medaljedryss i Landsmesterskapet G-12 og Norgesmesterskapet G-15!

Fredag ettermiddag 9. mars var bilene pakket og vi satte i vei mot Porsgrunn med glade foreldre og spente aktive. Vi skulle prøve oss mot sesongens sportslige mål: Medaljer i NM! Og det klarte vi - med glans!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2697 visninger )
Norges bryteforbund fyller 100 år! 


Informasjon fra forbundet

Den 20. desember 2013 er Norges Bryteforbund 100 år. Forbundsstyret har lagt opp til at det vil bli flere markeringer gjennom hele jubileumsåret. Les mer på forbundets sider.

[ vis innlegg ] ( 2552 visninger )
Stevnerapport Oslo Open 2. februar 


Seier og tap i internasjonalt stevne

Den første lørdagen i februar var det klart for Oslo Open, internasjonalt stevne for alle i G15-klassen og oppover med besøk fra ca 15 land i tillegg til Norge.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2545 visninger )
Stevnerapport Nationa-stevne 26. januar 


Mange medaljer i Sarpsborg

Lørdag 26. januar stod National sitt stevne for tur og vi satt snuten mot Sarpsborg. Det var bra påmelding og godt humør i gjengen og dagens viktigste oppgave var å prøve ut hva vi har lært på trening den siste tiden samt å gå ut i kampen med en plan for hva man selv skal få til på matta. Og det ble et positivt stevne for gutta å ta med seg videre!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2713 visninger )
Klubbdugnaden på Triaden lørdag 19. januar 


Kjempeinnsats på loddsalget - dette blir det penger av!

Lørdag 19. januar var alt klart for dugnad. For første gang skulle vi prøve oss på loddsalg på et kjøpesenter og håpet på et godt salg og at kommunens innbyggere ville støtte oss. Dette gikk over all forventning: Fra kl 09 til kl 18 hadde vi klart å selge over 1.000 lodd! Stor takk til Triaden kjøpesenter, til de dugnadsansvarlige, alle medlemmer som hjalp til og takk til bedriftene som støttes oss med gaver - og ikke minst - alle som kjøpte lodd!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2533 visninger )
Stevnerapport Fredriksten Cup 12. januar 


Medaljer og stadig sportlig utvikling på gutta

Tidlig lørdag morgen 12. januar var det igjen oppmøte på Esso-stasjonen. Med minibussen og par ekstra biler gikk turen denne gang til Halden og Fredriksten Cup der gutta skulle vise hva de har lært på trening den siste tiden.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2648 visninger )

<<Første <Tilbake | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Neste> Siste>>