Stevnerapport Kråkecup 9. november 


God kampøving i Moss

Denne lørdagen stod en glad Lørenskoggjeng klar på matta i Moss, de yngste for å få god kampøving og de eldre for å teste formen mot Kolbotn Cup påfølgende helg.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 3988 visninger )
Stevnerapport Kretsmesterskapet 20. november 


Lørenskog ble Beste Klubb i årets kretsmesterskap!

Med totalt 3 gull og ni sølv gikk det veien for Lørenskog i årets kretsmesterskap. En gull- og fem sølvplasseringer ble høstet i sumo-delen av mesterskapet (toppbildet). Moro å se Lørenskoggjengen i bleier! I bryting ble klubben premiert med to gull og fire sølv. Lengst av alle kom Kim som ble kretsmester i både bryting (53 kg) og sumo. Moa ble kretsmester i sumo. Vi gratulerer!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1559 visninger )
Stevnerapport Nordic Youth Team Competition 2013 - 5.-6. oktober 


Oslo og Akershus Brytekrets brøyt til sølv i Nordic Youth Team Competition 2013!

Lørdag og søndag 5.- 6. oktober var det duket for nordisk interkretsstevne i lagbryting i Lørenskoghallen. Dette er en spennende form for brytekonkurranse der inviterte brytekretser stiller et fullt ungsdomslag (10-18 år) med sine beste brytere i 12 vektklasser (32-85 kg.) Oslo og Akershus gikk nesten helt til topps og kunne notere seg sin beste plassering på en årrekke!

Klikk på linken for å lese mer og se masse gode bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 4302 visninger )
Stevnerapport National 28. september 


God læring i Sarpsborg

Denne lørdagen var det stevne i Sarpsborg som stod for tur. Vi var en mindre stevnegjeng en vanlig pga høstferie men det ble en bra matta med god læring uansett.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1586 visninger )
Stevnerapport Kickoff-tur Uddevalla 6.-8. september 


Flott start for sesongen i Uddevalla

Fredag 6. september kl 14 var det duket for årets sesong-kickoff for klubben. En stor gjeng møttes på Essostarsjonen klar for avreise til Sverige. Det ble et fint oppkjøringsstevne for sesongen der gutta skulle teste formen. Totaltsett også en flott tur med mye godt vær og moro.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2314 visninger )
Stevnerapport Sofiemyr Minicup 27. april 


Knøttecup er kjempegøy!

Lørdag 27. april var det endelig tid for Sofiemyr Minicup (knøttecup) på Kolbotn. Det var en fin gjeng som skulle avgårde; Ove, Emil, Henrik, Brage, Dani, Kasper, Oliver, Marcus JD, Marcus RS, Nicolay og Alex. Det ble en morsom dag på matta for klubben på et stevne med kjempegod påmelding fra de yngste i kretsen.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1747 visninger )
Stevnerapport Soft Touch Open 20. - 21. april 


Bra Teambuildingstur til Sverige!

Fredag 19. februar kl 14 ble en glad gjeng samlet på Esso Skårer og gjorde seg klare for avreise til Gøteborg og årets utenlandske teambuildingstur til Soft Touch Open! Det ble en bra tur for klubben selv om det ble litt stang ut på matta. Det var mye bra innsats blandt Lørenskog-bryterne, men holdt nok ikke til medaljer i år. Vi hadde det uansett moro sammen i stevnehall, hotell, restaurant og badebasseng!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1915 visninger )
Stevnerapport Lørenskog Cup 2013 13. april 


Lørenskog Bryteklubb Beste Klubb på eget stevne

13. april braket det løs for klubbens største arrangement i løpet av brytesesongen, nemlig vårt eget nasjonale stevne; Lørenskog Cup - et av de større nasjonale stevnene i landet! Det ble et godt gjennomført arrangement, både av dugnadsgjengen (stor takk) og av de aktive på matta. Med 33 Lørenskog-brytere i sving på matta ble det flere medaljer, og denne gang gikk klubben helt til topps på klubbstatisitkken og vi kan gratulerer oss selv som Beste Klubb under Lørenskog Cup 2013!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2828 visninger )
Stevnerapport Landsmesterskapet G-12 og NM G-15 10. mars 


Medaljedryss i Landsmesterskapet G-12 og Norgesmesterskapet G-15!

Fredag ettermiddag 9. mars var bilene pakket og vi satte i vei mot Porsgrunn med glade foreldre og spente aktive. Vi skulle prøve oss mot sesongens sportslige mål: Medaljer i NM! Og det klarte vi - med glans!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1870 visninger )
Stevnerapport Oslo Open 2. februar 


Seier og tap i internasjonalt stevne

Den første lørdagen i februar var det klart for Oslo Open, internasjonalt stevne for alle i G15-klassen og oppover med besøk fra ca 15 land i tillegg til Norge.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1774 visninger )
Stevnerapport Nationa-stevne 26. januar 


Mange medaljer i Sarpsborg

Lørdag 26. januar stod National sitt stevne for tur og vi satt snuten mot Sarpsborg. Det var bra påmelding og godt humør i gjengen og dagens viktigste oppgave var å prøve ut hva vi har lært på trening den siste tiden samt å gå ut i kampen med en plan for hva man selv skal få til på matta. Og det ble et positivt stevne for gutta å ta med seg videre!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1794 visninger )
Stevnerapport Fredriksten Cup 12. januar 


Medaljer og stadig sportlig utvikling på gutta

Tidlig lørdag morgen 12. januar var det igjen oppmøte på Esso-stasjonen. Med minibussen og par ekstra biler gikk turen denne gang til Halden og Fredriksten Cup der gutta skulle vise hva de har lært på trening den siste tiden.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1645 visninger )
Stevnerapport OBK Knøttestevne Lørdag 8. desember  


God stevneopplevelse for småbryterne våres!

Lørdag 8. desember ble det arrangert «knøttestevne» på Kalbakken samfunnshus av Oslo Bryteklubb. Stevnet var for bryteskoleelever, nybegynnere og knøtter, og Lørenskog Bryteklubb var representert med 12 flotte brytere i aldersgruppen fra 4 til 11 år. Dette ble en veldig god mønstring av de yngste bryterne i Oslo og Akershus Brytekrets i et lite stevneformat som ga stor stemning!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1711 visninger )
Kretsmesterskapet 2012: Første stevne med tre disipliner! 


Vi gratulerer med tre ferske kretsmestere fra klubben

Dette var første gangen Oslo og Akershus brytekrets skulle arrangere KM i bryting, Sumo og Håndbak samtidig. Og Lørenskog Bryteklubb hadde æren av å arrangere Kretsmesterskapet.

Klikk på linken for å lese alt om stevnet samt litt om hvordan gutta gjorde det på matta - og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 3219 visninger )
Stevnerapport Kolbotn Cup 17.-18. november 


Spennende kamper på Norges største stevne!

17. november stilte klubben på Kolbotn Cup - en institusjon av et stevne i bryte-Norge! Det ble seiere og tap og gutta fikk bryne seg mot brytere fra sterke brytenasjoner utenfor Norges grenser.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2001 visninger )
Stevnerapport Kråke Cup 10. november 


Sportslig fremgang på matta i Moss!

10. november tidlig morgen: En småtrøtt men glad gjeng samles på Esso Skårer klar for stevne. Kampene skal i dag utkjempes under Kråke Cup. Bilkolonna med 11 brytere og mange foreldre/support setter snuta mot Moss og en dag som gir mye sportslig glede!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1815 visninger )
Stevnerapport Skedsmo Cup 13. oktober 


Mange ser nå fremgang på matta!

Lørdag 13. oktober stod igjen Skedsmo Cup på programmet. Vi reiste med klar beskjed fra trener Patrick: Dette tar vi som et øvelsesstevne der vi prøver oss frem på matta for virkelig å komme i gang med stevnesesongen og årets store sportslige mål: NM! Vi ble en stor stevnegjeng på 20 aktive og med foreldre & support stilte vi med 30 + i Tærudhallen denne lørdagen!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2109 visninger )
Stevnereferat kretslagskampen i Sarpsborg 22. september 


Oslo og Akershus v.s. Østfold brytekrets!

Det har vært god Lørenskog-deltagelse på kretstreningene den siste tiden og fem av våres aktive skulle ut å forsvare Oslo og Akershus Brytekrets mot nabokretsen i Østfold lørdag 22. september. Det ble mye god bryting og vi gratulerer Mahmed med plass på interkretslaget!

Klikk på linken for å lese mer Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1894 visninger )
Stevnerapport Uddevalla 7. - 8. september 


"Kick-off" for 2012-2013 sesongen: Uddevalla!

For første gang på mange år fikk vi organisert en ‘’Kick Off’’ for Lørenskog Bryteklubb. Denne turene la vekt på det sosiale aspektet ved å bli bedre kjent, både store og små. Ikke minst morsomt (og hjelpsomt) at flere foreldre ble med på tur! Det ble en sportslig god start for sesongen og en bra tur for alle!

Klikk på linken for å lese mer Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1940 visninger )
Stevnerapport Lørenskog Cup 14. april 


Lørenskog Cup 2012 - Stordugnaden for klubben

Lørdag 14. april var det igjen klart for klubbens store event; Lørenskog Cup! Det ble et vel arrangert stevne og styret er godt fornøyd med gjennomføringen og veldig godt fornøyd med årets stevnegjeng. Det ble ny rekord for antall deltagere for våres del, noe som sier litt om hvor godt det har grodd i klubben denne sesongen!

Klikk på linken for å lese mer om stevnet, om hvordan de aktive gjorde det, og se mange bilder! Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2271 visninger )

<<Første <Tilbake | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Neste> Siste>>