Stevnerapport Lørenskog Cup 2013 13. april 


Lørenskog Bryteklubb Beste Klubb på eget stevne

13. april braket det løs for klubbens største arrangement i løpet av brytesesongen, nemlig vårt eget nasjonale stevne; Lørenskog Cup - et av de større nasjonale stevnene i landet! Det ble et godt gjennomført arrangement, både av dugnadsgjengen (stor takk) og av de aktive på matta. Med 33 Lørenskog-brytere i sving på matta ble det flere medaljer, og denne gang gikk klubben helt til topps på klubbstatisitkken og vi kan gratulerer oss selv som Beste Klubb under Lørenskog Cup 2013!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 4213 visninger )
Stevnerapport Landsmesterskapet G-12 og NM G-15 10. mars 


Medaljedryss i Landsmesterskapet G-12 og Norgesmesterskapet G-15!

Fredag ettermiddag 9. mars var bilene pakket og vi satte i vei mot Porsgrunn med glade foreldre og spente aktive. Vi skulle prøve oss mot sesongens sportslige mål: Medaljer i NM! Og det klarte vi - med glans!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2697 visninger )
Norges bryteforbund fyller 100 år! 


Informasjon fra forbundet

Den 20. desember 2013 er Norges Bryteforbund 100 år. Forbundsstyret har lagt opp til at det vil bli flere markeringer gjennom hele jubileumsåret. Les mer på forbundets sider.

[ vis innlegg ] ( 2552 visninger )
Stevnerapport Oslo Open 2. februar 


Seier og tap i internasjonalt stevne

Den første lørdagen i februar var det klart for Oslo Open, internasjonalt stevne for alle i G15-klassen og oppover med besøk fra ca 15 land i tillegg til Norge.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2545 visninger )
Stevnerapport Nationa-stevne 26. januar 


Mange medaljer i Sarpsborg

Lørdag 26. januar stod National sitt stevne for tur og vi satt snuten mot Sarpsborg. Det var bra påmelding og godt humør i gjengen og dagens viktigste oppgave var å prøve ut hva vi har lært på trening den siste tiden samt å gå ut i kampen med en plan for hva man selv skal få til på matta. Og det ble et positivt stevne for gutta å ta med seg videre!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2713 visninger )
Klubbdugnaden på Triaden lørdag 19. januar 


Kjempeinnsats på loddsalget - dette blir det penger av!

Lørdag 19. januar var alt klart for dugnad. For første gang skulle vi prøve oss på loddsalg på et kjøpesenter og håpet på et godt salg og at kommunens innbyggere ville støtte oss. Dette gikk over all forventning: Fra kl 09 til kl 18 hadde vi klart å selge over 1.000 lodd! Stor takk til Triaden kjøpesenter, til de dugnadsansvarlige, alle medlemmer som hjalp til og takk til bedriftene som støttes oss med gaver - og ikke minst - alle som kjøpte lodd!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2533 visninger )
Stevnerapport Fredriksten Cup 12. januar 


Medaljer og stadig sportlig utvikling på gutta

Tidlig lørdag morgen 12. januar var det igjen oppmøte på Esso-stasjonen. Med minibussen og par ekstra biler gikk turen denne gang til Halden og Fredriksten Cup der gutta skulle vise hva de har lært på trening den siste tiden.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2648 visninger )
Juleavslutning 12. desember 


Vi gratulerer 14 nye elever med bryteknappen!

I kjent tradisjon var det igjen på tide med juleavslutning i Lørenskog Bryteklubb med påfølgende bryteknapp for bryteskoleelevene og for de som ønsket fra førstepartiet. Det ble godt oppmøte denne kvelden med 14 aktive som gikk opp til knappen med spente foreldre som publikum.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2552 visninger )
Stevnerapport OBK Knøttestevne Lørdag 8. desember  


God stevneopplevelse for småbryterne våres!

Lørdag 8. desember ble det arrangert «knøttestevne» på Kalbakken samfunnshus av Oslo Bryteklubb. Stevnet var for bryteskoleelever, nybegynnere og knøtter, og Lørenskog Bryteklubb var representert med 12 flotte brytere i aldersgruppen fra 4 til 11 år. Dette ble en veldig god mønstring av de yngste bryterne i Oslo og Akershus Brytekrets i et lite stevneformat som ga stor stemning!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2508 visninger )
Kretsmesterskapet 2012: Første stevne med tre disipliner! 


Vi gratulerer med tre ferske kretsmestere fra klubben

Dette var første gangen Oslo og Akershus brytekrets skulle arrangere KM i bryting, Sumo og Håndbak samtidig. Og Lørenskog Bryteklubb hadde æren av å arrangere Kretsmesterskapet.

Klikk på linken for å lese alt om stevnet samt litt om hvordan gutta gjorde det på matta - og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 4332 visninger )
Stevnerapport Kolbotn Cup 17.-18. november 


Spennende kamper på Norges største stevne!

17. november stilte klubben på Kolbotn Cup - en institusjon av et stevne i bryte-Norge! Det ble seiere og tap og gutta fikk bryne seg mot brytere fra sterke brytenasjoner utenfor Norges grenser.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2776 visninger )
Stevnerapport Kråke Cup 10. november 


Sportslig fremgang på matta i Moss!

10. november tidlig morgen: En småtrøtt men glad gjeng samles på Esso Skårer klar for stevne. Kampene skal i dag utkjempes under Kråke Cup. Bilkolonna med 11 brytere og mange foreldre/support setter snuta mot Moss og en dag som gir mye sportslig glede!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2685 visninger )
Stevnerapport Skedsmo Cup 13. oktober 


Mange ser nå fremgang på matta!

Lørdag 13. oktober stod igjen Skedsmo Cup på programmet. Vi reiste med klar beskjed fra trener Patrick: Dette tar vi som et øvelsesstevne der vi prøver oss frem på matta for virkelig å komme i gang med stevnesesongen og årets store sportslige mål: NM! Vi ble en stor stevnegjeng på 20 aktive og med foreldre & support stilte vi med 30 + i Tærudhallen denne lørdagen!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2902 visninger )
Stevnereferat kretslagskampen i Sarpsborg 22. september 


Oslo og Akershus v.s. Østfold brytekrets!

Det har vært god Lørenskog-deltagelse på kretstreningene den siste tiden og fem av våres aktive skulle ut å forsvare Oslo og Akershus Brytekrets mot nabokretsen i Østfold lørdag 22. september. Det ble mye god bryting og vi gratulerer Mahmed med plass på interkretslaget!

Klikk på linken for å lese mer Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2775 visninger )
Stevnerapport Uddevalla 7. - 8. september 


"Kick-off" for 2012-2013 sesongen: Uddevalla!

For første gang på mange år fikk vi organisert en ‘’Kick Off’’ for Lørenskog Bryteklubb. Denne turene la vekt på det sosiale aspektet ved å bli bedre kjent, både store og små. Ikke minst morsomt (og hjelpsomt) at flere foreldre ble med på tur! Det ble en sportslig god start for sesongen og en bra tur for alle!

Klikk på linken for å lese mer Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2695 visninger )
Velkommen til sesongen 2012-2013! 


Full fart på matta!

Først og fremst ønsker vi velkommen til ny sesong - det er allerede høy aktivitet på matta med godt fremmøte på treningene for både hovedparti og førsteparti. Dette Bryteblogg-innlegget innholder en del viktig informasjon for sesongen og er noe alle skal lese!

Klikk på linken for å lese mer Les mer...

[ vis innlegg ] ( 3028 visninger )
Sommeren er kommet! 


Treningene avsluttet for sommeren!

Da er sommerferien også kommet til Lørenskog Bryteklubb og vi tar en velfortjent ferie! De siste treningene har vi fokusert på litt moro med utefotball, sandbryting og bading! Klikk på linken for å lese mer og se bilder! Les mer...

[ vis innlegg ] ( 3467 visninger )
Hyggelig grillfest for klubben! 


Lørdag 9. juni var det tid for sommeravslutning.

Vi hadde for anledningen leid Finstadjordet Vel og invitert hele klubben, store og små, for å feire avslutningen av sesongen 2011-2012. Det ble ca full brakke og en kveld med mye moro.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2927 visninger )
Stevnerapport Soft Touch Open 21. - 22. april 


Lørenskog Bryteklubb på tur til det store utland!
 
Fredag 20. april reiste 16 ivrige aktive, foreldre og lagledere nedover til Gøteborg for å delta på Soft Touch Open 2012. Dette ble en fin tur for klubben med bra bryting og mye moro sammen - slik en teambuildingstur skal være! Klikk på linken for å lese mer og se bilder fra turen. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2945 visninger )
Stevnerapport Lørenskog Cup 14. april 


Lørenskog Cup 2012 - Stordugnaden for klubben

Lørdag 14. april var det igjen klart for klubbens store event; Lørenskog Cup! Det ble et vel arrangert stevne og styret er godt fornøyd med gjennomføringen og veldig godt fornøyd med årets stevnegjeng. Det ble ny rekord for antall deltagere for våres del, noe som sier litt om hvor godt det har grodd i klubben denne sesongen!

Klikk på linken for å lese mer om stevnet, om hvordan de aktive gjorde det, og se mange bilder! Les mer...

[ vis innlegg ] ( 3055 visninger )

<<Første <Tilbake | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Neste> Siste>>