Stevnerapport Rallar Cup 28. februar 


To gull og én bronsje i Notodden

Helgen 28. februar var klubben klart for Notodden og Rallar Cup. Etter oppmøte lørdag morgen startet bilturen til Notodden med tretten Lørenskog-brytere og lagledere og supportere. Det ble en god dag på matta for klubben med medaljer, kamplæring og mange fine knøttekamper.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2253 visninger )
Stevnerapport Oslo Open 23.-24. januar 


Gull og bronsje i Oslo Open

Etter innveiingen på fredag var alt klart for Oslo Open lørdag. Fra klubben stilte Kenneth, Adrian, Jørgen og André og Lørenskog Bryteklubb ble belønnet med to medaljer denne dagen!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 1984 visninger )
Stevnerapport Fredriksten Cup 10. januar 


God innsats på matta i Halden

Etter en litt "slow" start på året ble det i siste liten organsiert en liten gjeng til deltaglese på Fredriksten Cup 2015 i Halden. Kort oppsummert er alle blitt kjempeflinke og viser grepsvilje, faktisk ble det fler seiere enn tap denne gangen, selv om det dømmes seier til begge sider i bryteskole og knøtt.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2813 visninger )
Stevnerapport Kretsmesterskapet Cup 6. desember 


Tre nye kretsmestere i Lørenskog Bryteklubb!

Lørdag 6. desember var det klart for Kretsmesterskap holdt av Lambertseter B. K. Lørenskog Bryteklubb klarte en tredjeplass av 8 klubber i KM! Vi gratulerer Kenneth, Emil og Jørn (med comeback) som ferske kretsmestere!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2255 visninger )
Stevnerapport OBK Knøttestevne 7. desember 


Lørenskog Bryteklubb har fått en god og spennende gruppe av knøttebrytere!

Søndag 7. desember var alt klart for førjulsstevne for kretsens knøtter, nybegynnere og deltagere fra de ulike bryteskolene. Vi så flott innsats fra Lørenskogbryterne og det blei mange seiere på klubben!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2355 visninger )
Klubbdugnaden på Triaden lørdag 6. desember 


Flott innsats både før og under loddsalget - dette blir det penger av!

Lørdag 6. desember var alt klart for lodddugnad på Triaden. Denne dugnaden har vi god erfaring med og vi håpet igjen at kommunens innbyggere ville støtte oss. Også denne gang gikk det etter forventnig: Fra kl 09 til kl 18 hadde vi klart å selge ca 950 lodd! Stor takk til Triaden kjøpesenter, til de dugnadsgruppa, alle medlemmer som hjalp til og takk til bedriftene som støttes oss med gaver - og ikke minst - alle som kjøpte lodd!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2193 visninger )
Juleavslutning for Bryteskolen 19. november 


Vi gratulerer 10 nye elever med bryteknappen!

I god tradisjon var det igjen på tide med juleavslutning for Bryteskolen med påfølgende bryteknapp for bryteskoleelevene. Det var godt med folk på Bryteloftet denne kvelden da 10 elver skulle opp til bryteknappen med spente foreldre som publikum.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2224 visninger )
Stevnerapport Kolbotn Cup 14-16. november 


Litt stang ut i Kolbotn - dog to bronsjer til Lørenskog

Helgen 14.-16. november var det duket for det største aldersbestemte stevnet i løpet av sesongen, der de fleste klubber fra Norge samt mange utenlandske klubber deltar. Lørenskog var klare med syv utøvere og en god supportergjeng. Det ble dessverre litt stang ut på klubben, men vi fikk iallefall med oss to bronsjemedaljer hjem.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2084 visninger )
Stevnerapport Kråke Cup 8. november 


God innsats fra den yngre garde i Moss

Lørdag 8. november var det igjen klart for stevne. Etter morgenoppmøte på Essostasjonen satte vi denne dagen i marsj mot Moss og Kråke Cup. 15 Lørenskogbrytere var klare for innsats, for det meste nybegynner, bryteskole og knøtt denne gangen. Det ble en morsom dag med mye bryteaction og mye god innsats fra de aktive.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2090 visninger )
Stevnerapport Skedsmo Cup 18. oktober 


Mye bra bryting - og litt å lære

Lørdag 18. oktober stod Skedsmo Cup for tur. Vi ble en bra gjeng på 16 aktive og en stor gjeng support og lagledere, så Lørenskog syntes godt i hallen! Det ble en dag med mye fin bryting, god innsats og seiere og noen tap som hører med.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2351 visninger )
Stevnerapport NM i sumobryting 11. oktober 


Rekorddeltagelse på Sumo NM.

11. oktober stod en ny utfordring for klubben for tur: Lørenskog skulle arrangere NM i sumobryting. Som vanlig hadde vi satt listen høyt og ville arrangere det beste Norgesmesterskapet for sumobryting hittil. Med godt forarbeid, markedsføring og rekorddeltagelse vil vi si at målet ble innfridd. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 5913 visninger )
Ungdomskolemesterskap i sumobryting 26. september 


Stor steming og imponerende innsats fra Lørenskog-ungdommen

Tidlig fredagsmorgen strømmet nærmere 100 ungdomsskoleelever inn i Fjellsrud ungdomsskole for å delta i kommunens ungdomsskolemesterskap i sumobryting. Lørenskog Bryteklubb ble imponert over innsatsen.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2392 visninger )
Stevnerapport Uddevalla Kick-off-tur 12.-14. september 


Flott teambuilding i Uddevalla

Fredag 12. september var det duket for årets sesong-kickoff for klubben. En stor gjeng møttes på Esso-stasjonen på formiddagen klar for avreise. Vi delte oss inn i biler og satte kursen sørøstover mot Sverige og Uddevalla. Dette ble et fint startstevne for sesongen der de aktive fikk testet formen på matta. Vi ble belønnet med godt vær og uteaktiviteter og bading der både de aktive og foreldrene hadde god anledning til å bli bedre kjent.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2180 visninger )
Tekniske problemer 
Vi opplever for tiden tekniske problemer med Brytebloggen. Alt innhold er likevel fortsatt tilgjenglig!

[ vis innlegg ] ( 1957 visninger )
En fin sommerfest og jubileum for klubben! 


Lørdag 24. mai var det duket for Sommerfest 2014 og 35-års-jubileum

Vi hadde flere ting å feire denne dagen: For det første, en kjempesesong, og for det andre, klubbens 35-års-jubileum. I den anledning inviterte vi hele klubben, store og små, til å feire sommeren og sesongen som nå går mot slutten. Det ble en flott og solrik fest med 60 påmeldte gjester. Ny rekord!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2549 visninger )
Stevnerapport Soft Touch Open 25.-27. april 


Flott utenlandstur for klubben

Siste helga i april var det duket for klubbens store teambuildingstur til Gøteborg, Soft Touch Open og Liseberg med mer! Det har vært et tett program den siste tiden og flere var på klubbtur til Nederland helgen før, så reiselysten er det ingen ting å si på! Selv om det ikke ble medaljer i dette tøffe stevnet denne gangen var det fortsatt en flott tur for klubben både på og av matta! Vi var en stor gjeng som dro og faktisk nest største klubb på stevnet!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 3975 visninger )
Stevnerapport Lørenskog Cup 12. april 


Flott gjennomføring av eget stevne

Lørdag 12. april var det igjen tid for klubbens største arrangement i løpet av brytesesongen: Vår egen Lørenskog Cup. Kort oppsummert ble dette en suksess med mange gode tilbakemeldinger fra våre egne og ikke minst gjesteklubbene. Totalt sett ble vi nest beste klubb denne gangen og det var flott innsats av våres vel 30 aktive som stilte på matta. Flott innsats var det også utenfor matta av klubben i sin helhet - en flott dugnadsgjeng.

Klikk på linken for å lese mer og se mange bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 5157 visninger )
Stevnerapport NM ungdom og junior 28. - 30. mars 


Fire nye NM-medaljer til Lørenskog

Helgen 28.-30. mars var det endelig duket for NM for ungdom og junior i Kolbotn. Med fire deltagere i ungdoms-NM lørdag ble det hele tre pallplasseringer og en ny Norgesmester i klubben! Det ble også medalje for Lørenskog i junior-NM lørdag. Med totalt seks NM-medaljer inkludert medaljene fra NM for Landsstevnet for G/P12 og NM for G/P-15 har vi klart vårt sportslige mål. Det ble altså en god helg for Lørenskog Bryteklubb.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 3750 visninger )
Stevnerapport Landsstevnet G/P-12 og NM G/P-15 22. mars 


Medalje og god innsats i Notodden

Det ble sølvmedalje og flere gode kamper i Landsstevnet for G/P-12 og NM for G/P-15. En fin tur og en flott gjeng og fremgang på matta for de aktive!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 3435 visninger )
Stevnerapport Sofiemyr Minicup 15. mars 


Mye moro på matta for klubbens yngste

Lørdag 15. mars reiste klubben til Kolbotn og Sofiemyrhallen. Har var det duket for et eget stevne for bryteskole, nybegynner og knøtt og Lørenskoggjengen dro nedover med en god gjeng på 11 glade brytere med support.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder. Les mer...

[ vis innlegg ] ( 2332 visninger )

<<Første <Tilbake | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Neste> Siste>>