Stevnerapport Lørenskog Cup 14. april 


Flott gjennomføring - både på og av mattene - i et igjen rekordstort Lørenskog Cup!

Lørdag 14. april var alt klart for sesongens største happening for klubben - vårt årlige nasjonale stevne. Arrangementet ble en stor suksess, med rekordmange påmeldte, effektiv opprigg og mer eller mindre plettfri gjennomføring. Og viktigst av alt; mange gode bryteopplevelser får våre brytere!

Klikk på linken for å lese mer og se mange bilder.

Fredag 13. april samlet klubben seg for dugnad og opprigg. På tross av en myteomspunnet dato gikk opprigget veldig greit. Faktisk var vi rekordtidlig ferdig med hovedopprigget for dette formatet og kunne sende de fleste hjem rundt kl 22. Det lå også også an til at styret var ferdig med sine siste tekniske forberedelser før kl 24(!), men som alltid: Noen uforutsette problemer måtte løses. Uansett; med erfaringer fra fjorårets stevne i Fjellhamarhallen gikk det litt lettere i år. Styret hadde nødvendigvis jobbet med arrangementet i lang tid forut for dugnaden, samt en førdugnad på torsdag, så det var veldig godt å se alt falt fint på plass fredag kveld!

Vi slo flere rekorder denne gangen: Vi fikk rekordmange påmeldte (359 deltagere derav 152 i aldersbestemte klasser, totalt 24 klubber) og vi ble igjen sesongens største stevne i Norge målt i antall deltagere. Morsom også å se at Danmark stilte med enda større gjeng i år fordelt på fire klubber, samt at Tana, Bodø og Mehamn fra nord samt Stavanger fra vest tok turen. Videre avviklet vi 476 kamper på 6,5 timer - dette tipper vi er Norgesrekord. Og med et så stort arrangement ble det også omsetningsrekord. Godt jobba alle sammen!

Lørdag morgen kl 08 var det igjen oppmøte og siste forberedeler. Kantina så veldig bra ut og kantinegjengen hadde gjort en flott jobb med rigging og ikke minst matlaging. De kunne i løpet av dagen melde om meget godt salg og stor trøkk! Loddsalget hadde også en veldig fin bod og solgte godt med lodd i løpet av stevnet. Nytt i år var også at Thomas stilte med stand for sitt Rønningen Sportsgear og også han solgte godt!

Stevnet ble midlertid forsinket til oppstart med vel en halvtime. Igjen kan ikke vi lastes for dette, dette skyldes en del gjesteklubber som leverer sine signerte deltagerlister langt etter frist. Så neste år ser vi på en annen måte å løse dette på med innveiing for alle klasser. Når stevnet så først var i gang gikk alt helt etter oppskriften! Det fløyt bra med kamper og lagleder- og tidtagergjeng hadde god kontroll. Vi må dog sette inn litt mer ressurser rundt kamplister neste år. Vi kan også nevne at vi i år holdt ett minutt stillhet til ære for avdøde medgrunnlegger Roar Caspersen under den offisielle åpningen av stevnet.

En spesiell takk også til dommerne som gjorde en flott jobb! Her var det en del forarbeid fra styret og dommeransvarlig for å sikre nok dommere, her måtte vi også ut med ekstra dommerutgifter for å sikre oss. Men resultat ble iallefall 23 dommere som stilte til start! Dette gjorde at vi klarte å avvikle de yngre klassene kontinuerlig på seks matter samt etter hvert aldersbestemte klasser på fem matter - helt til stevneslutt!

Fra egen klubb stilte vi 9 i aldersbestemte klasser samt 18 i nybegynner, alder og knøtt. Lagledere og trenerteam kunne melde ved stevnets slutt at Lørenskoggjengen hadde gjort en flott innsats. Noen fikk sin stevnedebut, mens andre mer erfarne kjempet helt til finale i aldersbestemte klasser. Felles for gruppa er at veldig mange fikk med seg gode bryteopplevelser fra mattene - og det er det viktigste! Vi gratulerer Aironas, Lars og Mirijam med sølv samt Brage med bronsje.

Etter stevnet var det nedrigg - også dette gikk ganske så greit. Vi var hovedsaklig ferdige rundt kl 21, mens noen få hadde litt flere oppgaver utover kvelden, vi måtte også stille nattevakt over til søndag da den danske delegasjonen overnattet også denne kvelden.

Tusen takk for flott dugnadsinnsats til alle som var med å bidra, fra bryterne på mattene, fra rigging til kantine og lodd, lagleding, sekretariat, kakebaking og alt annet som kreves for et slikt arrangement. Resultat er barn med en god erfaring videre og penger i klubbkassa for vidre drift, stevner og turer.

PS: Vi mottok mange positive tilbakemeldinger fra gjesteklubbene som ble imponert over hva vår klubb har fått til med Lørenskog Cup!

Se mange bilder fra stevnet under. Vi beklager om vi ikke har med kampbilder fra alle aktive, det er vanskelig å få til med en såpass stor gjeng. Takk også til Roy Hegge for foto under stevnet!
Fra opprigg.Fra opprigg.Her har vi plaser for opprigg!Fra opprigg.Nærmer oss ferdig.Flott stevnekantine i år.Utprøving av premiepall.Gode offisielle oppriggsbilder krever stige og en del Photoshop, så vi nøyer oss med fjorårets - det var ca likt i år.Gode offisielle oppriggsbilder krever stige og en del Photoshop, så vi nøyer oss med fjorårets - det var ca likt i år.Årets premiebord.Medaljer klare!Lørdag morgen - alt klart til start.Forberedelser.Oppvarming.Dommere gjør siste forberedelser.Godt med folk i Fjellhamarhallen.Og stevnet er i gang!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Utsikt fra sekretariatet.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Instrukser før kamp.Instrukser før kamp.Instrukser før kamp.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Det var stor trøkk i kantina hele dagen (dette bildet er dog fra tidlig morgen).Årets loddsalgbord.Stand for Rønningen Sportsgear.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Folksomt under premieutdeling for de yngre klassene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Siste forberedelser før premieseremoni.Fra premieseremonien.Fra premieseremonien.Fra premieseremonien.Fra premieseremonien.Vi gratulerer Team Jylland som Beste Klubb.Stor takk til alle dommere!Lagbildet etter stevneslutt. Dessverre er vi ikke fulltallige her.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.