Stevnerapport Landsstevnet G/P-12 og Norgesmesterskap G/P-15 3. mars 


Flott tur, medalje og mye god læring for klubben

Første helga i mars satt en Lørenskogdelegasjon på rundt 20 glade sjeler retning mot Halden og årets LS og NM. Vi fikk en fin tur og med på kjøpet gode prestasjoner på matta, noe stang ut og god læring og en medalje med på kjøpet.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Fredag kveld var det avreise og senere på kvelden innveiing i stevnehallen. Etter en innveiing som gikk greit for alle ble det felles klubbmiddag på en italiensk restaurant i Halden sentrum. God stemning og sikkert noen sommerfugler for mesterskapet som stod for tur dagen etter. Vel tilbake på hotellet var det god natt og tidlig opp til frokost morgenen etter.

Vi satt så kurs for Remmenhallen og etablerte et klubbhjørne før oppvarming. Trener Thomas tok en peptalk med gjengen før innmarsj og snart var Thomas og jentetrener Carina, lagledere og ikke minst bryterne klare for kampstart. Denne gangen stilte Magnus, Jonas, Thomas, Matias og Mirijam i LS G/P-12 og Julian, Mia, Brage, Lars og Theodor i NM G/P-15.

Det ble seire og tap for Lørenskog-gjengen, mye god innsats og god læring i dette stevet. Både Thomas, Lars, Jonas, Theodor tok med seg seiere som alltid er moro i LS/NM. Flere debuterte i mesterskap for første gang og alle skal ha ros for innsats. Lengst kom Thomas som tok seg til bronsjefinalen der det ble en fin fjerdeplass og Lars som tok seg helt til finalen. Han ble premiert med et flott sølv men luktet på gullet i slutten av matchen. Vi gratulerer!

Totalt sett et godt arrangert stevne. Og langt! Med 300 kamper fordelt på 185 innveide og rekordmange deltagende klubber, dog bare tre matter, var stevnet ferdig rundt kl 19. Men arrangørklubben hadde gjort et fott opprigg og sørget for god stemning, lyd og lys og en god speaker. Et slik format er artig både for deltagere og publikum.

Stor takk til alle aktive, trenere, lagleder og support.


Se bilder fra stevnet under. Beklager varierende bildekvalitet, Remmenhallen har et umulig fotolys!
Klubbmiddag fredag kveld.Oppvarming lørdag morgen.Fra innmarsj.Fra innmarsj.Nasjonalsang hører med.Åpning av ordføreren.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Defilering før finalestevnet.Defilering før finalestevnet.Fra Lars' finale.Fra Lars' finale.Fra Lars' finale.Fra Lars' finale.Fra Lars' finale.Fra premieseremonien.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.