Stevnerapport Kolding Cup 18.-21. januar 


Flott teambuildingstur og mange gode prestasjoner på mattene i Kolding! Dette bygger klubb!

Denne januar-langhelgen stod teambuildingstur til Danmark og stevne i Kolding for tur. Vi gikk bredt ut med invitasjoner og fikk med oss en flott Lørenskoggjeng på 30 personer med stort og smått. En flott tur med mye god bryting på mattene og ikke minst mye moro og god teambuilding, både for små og store.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Turen startet med felles samling på Esso-stasjonen torsdag ettermiddag. Herfra gikk turen til Vippetangen der Stena Line stod klare for å bringe klubben sørover til Danmark. Alle fikk fylt magene med felles klubbmiddag på restauranten om bord der vi fylte tre langbord. Ellers bød båtturen på spill og moro før hele gjengen før leggetid med tidlig start fredag morgen.

Etter en kjøretur gjennom det danske landsskapet stod Lalandia badeland for tur. En klassiker på Lørenskogturer og like moro som alltid. Og… de voksne var minst like ivrige som ungene i skliene! Det ble felles klubblunch på badelandet før mer bading. Vi statt så kursen mot Kolding og innveiing for selve stevnet. Etter dette kunne arrangøren by på ungdomslandskamper mellom Danmark, Finland og Nederland. Tilbake så til Billund og innsjekk på de store og flotte hyttene i hyttelandsbyen vis-a-vis. Her ble det en smaksfull hjemmelagd klubbmiddag ledet an av Pettern og Elisa. Ungene vel i seng og litt felles hygge for de voksne.

Lørdag morgen var alt klart for Kolding Cup. Vi stilte en 15-manns (eller gutter og jenter) stor tropp bestående av Mia, Magnus, Brage, Mirijam (Mina ble dessverre syk), Jonas, Linnea, Theodor, Lars, Thomas, Aleksander, Martin, William, Sondre Yvonne og Cathrine. Flott at vi også fikk med godt med jenter!

Det ble vist kjempeinnsats av alle og mange har vist solid fremgang. Noen var fortsatt noe ferske og fikk med seg verdifull erfaring mens andre fikk lære seg at det er god belønning i å hente frem de siste kreftene og aldri gi seg!
Vi gleder oss over at det var mange som fikk seire denne dagen. Lengst av alle kom Lars i forhold til antall kamper og seire. Han vant sin bronsjefinale, men var kun en liten dommeravgjørelse fra gullfinalen.
Vi gratulerer også Cathrine med gull, sølv til Mia og bronsje til Linnea. Aleksander fikk også medalje for sin innsats.

Godt jobba alle sammen!

Forøverig var Kolding Cup veldig godt arrangert: Stor og flott arena, god informasjon og stevneflyt og ikke minst; bra luft. Klapp på skulderen til arrangør Kolding idrettsforening! Stevnet var godt besøkt av mange nasjoner og totalt ca 240 deltagere brøt rundt 370 kamper. Vi fikk også promotert Lørenskog Cup ovenfor danskene (sett av helgen 13.-14. april) og de kommer til å stille godt med deltagere, det er moro!

Etter stevnet bar det tilbake til hyttene der kokkene nok en gang gjorde flott innsats til klubbmiddag. Ungene fikk være litt lengre oppe da det ikke var stevne dagen etter og kvelden ble sosial for små og store.

Søndag var hjemreise med biltur til Fredrikshavn der Stena Line bragte oss over til Gøteborg og så biltur derfra og hjem.

Takk til alle som var med på turen, de aktive, lagledere, trenere og ikke minst foreldre og support. Vi har fått mange gode tilbakemedlinger og både tror og håper at det har vært en fin opplevelse for alle. Dette bygger klubb :)


Se bilder fra turen og stevnet under:
Samling Esso før avreise.Felles klubbmiddag over tre langbord på Stena Saga.Spill og moro om bord.Lalalalalalandia badeland!Klubblunch.Fra landskampene etter innveiing.Felles klubbmiddag på hyttene.Felles klubbmiddag på hyttene.Oppvarming lørdag morgen.Innmarsj.Innmarsj.Alt klart for Kolding Cup 2018.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Veldig lett å følge kampene med såpass store skjermer!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra medaljeseremonien.Fra medaljeseremonien.Fra medaljeseremonien.Fra medaljeseremonien.Fra medaljeseremonien.Flott Lørenskog-gjeng!Klubbmiddag lørdag kveld.Fra Stena Lina Fredrikshavn-Gøteborg.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.