Stevnerapport Kretsmesterskapet 2. desember 


Utvikling i LBK-bryterne og ny kretsmester i klubben

Første lørdag i desember stod KM for tur og Lørenskog Bryteklubb stilte med ti brytere på mattene. Mye god utvikling å spore og klubben har fått en ny kretsmester i Lars, vi gratulerer! Dette var SPs 09 første arrangement på mange år og vi må si arrangørklubben kom seg fint gjennom prøvelsen!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Nytt for KM var også at bryteskole, nybegynner og knøtt også fikk bryte, det vil si som et eget stevne før selv mesterskapet. Her stilte klubben Magus, Thomas, Mina, Miriam, Jonathan og Lukas og vi ser de unge tar nye steg fremover! De to sistnevnte er ivrige gutter rett ut fra bryteskolen og de gjorde flott innsats på mattene. Etter de unges stevne var ferdig var det premieutdeling før par av de større gutta i 09 kjørte en showkamp med spektakulære grep. Veldig gøy for publikum!

I KM stilte Brage, William, Lars, Theodor (Mia hadde dessverre ingen i sin klasse eller i nærheten). Gutta gjorde hederlig innsats og mye positiv erfaring å plukke med seg her, samt par lærdommer på hva som bør terpes på. Lengst kom Lars som ble ny kretsmester i sin klasse!

Moro å stille på stevne med denne fine gjengen! Takk også til foreldre og lagledere for innsats og heiing!

Neste stevne ut er Stig André Berge Cup 9. desember

Se bilder fra stevnet under. Vi beklager om vi ikke fikk bilde av alle utøverene.
Fra felles oppvarming for de yngste.Fra felles oppvarming for de yngste.Fra felles oppvarming for de yngste.Defilering for de yngste.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Premieutdeling.Fra showkampen.Fra showkampen.Fra showkampen.Fra showkampen.Fra showkampen.Grethe Lærum fikk heder for lang og tro innsasts over for brytekretsen!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Gratulerer til Lars!Dagens LBK-gjeng :)

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.