Juleavslutning for bryteskolen 29. november 


Vi gratulerer årets bryteskoleelver med Bryteknappen!

Onsdag 29. november var siste kveld for høstens bryteskole og i tradisjon tro arrangerte vi juleavslutning med påfølgende bryteknapp. 14 ivrige elever gikk opp til prøve denne kvelden som ellers kunne by på pølser, brus, kaffe og kaker samt bl.a. en spennende showkamp.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Kvelden startet kl 17 og etter registrering tok bryteskoletrener Frank en oppvarming med gjengen. Så var det en siste gjennomgang av alle 6 grepene elevene skulle vise frem for trener og familie. Prøvene gikk med to og to på mattene foran publikum der de demonstrerte grepene på hverandre under Franks påsyn.

Etter at alle elvene var vel igjennom var det tid for showkamp. Her gikk vi raskt gjennom hvordan en brytekamp foregår på stevner før Thomas og Lars fra hovedpartiet gjorde en 2x1 minutt brytekamp med hovedtrener Thomas R. som dommer. Det ble mye action og vi håper og tror at både bryteskoleelevene så vel som foreldrene fikk et greit innblikk i brytekamper! Takk til Thomas og Lars for deres innsats.

Til slutt stod utdeling av bryteknappen og påfølgende diplom for tur.

Vi takker alle for fremmøte og for årets Bryteskole, takk også til bryteskoletrener Frank og til alle som hjalp til denne kvelden.

Vi ønsker så mange som mulig med videre som regulære medlemmer av klubbens førsteparti med treninger mandager og onsdager kl 18-19, med mulighet for styrketrening tirsdager og fredager fra kl 19. Husk å sende e-post til post@lorenskogbryteklubb.com med fullt navn alle dere som vil være med oss videre. Vi registrerer at det allerede er kommet inn flere e-poster, det er moro!

Lykke til alle som skal delta på Stig André Berge Cup 9. desember.


Se bilder fra juleavslutningen under:
Fra siste gjennomgang av grepene.Fra siste gjennomgang av grepene.Mye godt i kiosken.Mye godt i kiosken.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra prøvene til bryteknappen.Fra showkampen.Fra showkampen.Fra showkampen.Fra showkampen.Fra showkampen.Fra showkampen.Utdeling av bryteskoleknapp og diplom.Utdeling av bryteskoleknapp og diplom.Utdeling av bryteskoleknapp og diplom.Takk til høstens bryteskole!Bryteknapp og diplom!

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.