Stevnerapport Skedsmo Cup 17. oktober 


Mye god Lørenskog-bryting og medaljer under årets Skedsmo Cup

Vi ble en veldig god Lørenskog-gjeng under årets Skedsmo Cup lørdag 17. oktober. Hele 22 påmeldte brytere samt trener, lagledere og foreldre gjorde oss til godt et synlig lag i hallen. Veldig moro at så mange ville være med. Jevt over mye god bryting og en flott dag for klubben.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

De aktive denne gang var Julian, Zacarias, Lucas, Magnus, Mia, Matias, Brage, Mirijam, Mina, Aironas, Lars, Thomas, Melina, Marielle, Scott, Neah, Jonas, Linnea, Robin, Tilia, Felix og Rahim. Spesielt moro at så mange jenter også ble med. Og vi hadde null frafall! Med så mange samlet får vi bygget lagfølelse og det er viktig, så fortsett og meld dere på stevner.

De fleste var i nybegynner, knøtt og bryteskoleklassene. I aldersbestemte konkurranseklasser stilte Julian, Lars, Brage og Aironas. Her skulle vi gjerne hatt med fler fra hovedpartiet. Uansett, god innsats fra konkurransebryterne og lengst av disse kom Lars med gullmedalje og Brage sølvmedalje, med henholdsvis 7 og 4 i vekta. Sterk innsats. I den største gruppa, de unge, ser vi også at mange har tatt skrittet vidrere og begynner å utvikle seg som brytere. Veldig moro. Noen var med for første gang og jevnt over var det stor vilje på matta og få var redde for å prøve ut det de har lært.

Skedsmo Cup ble for deres del rekordstort med rett over 260 deltagere fra 21 ulike klubber. Totalt sett en flott dag for klubben. Stor takk til alle de aktive, samt trenere og lagledere samt familie som var med for å heie.

Husk neste stevner ut:
Rallar Cup 28. oktober og TK-Cup 4. november.


Se bilder fra stevnet under (vi beklager at vi ikke har bilder fra alle bryterne):
Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Skedmo Cup ble godt besøkt i år.Pepp-talk med gjengen før stevnestart.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra premieseremonien.Fra premieseremonien.Fra premieseremonien.Dagens gjeng!


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.