Super sommerfest for hele klubben 20. mai 


Godt oppmøte, flott vær, god mat, leker og blide folk gir super sommerfest

Når sesongen nærmer seg slutten (vi trener frem til skoleferien) er det tradisjon for en stor sommerfest for hele klubben! Store og små, aktive og familie samt venner av klubben møtte opp i godt antall denne lørdagen for å kose seg. Det ble en flott ettermiddag og kveld for alle fremmøtte!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Vi hadde mye og feire og en flott gjeng å feire med. Vel 50 små og store var påmeldt og kl 17 kunne styret ønske velkommen til et Fjellhamar Vel duket for fest! Etter en kort velkomst utendørs var alt klart for å starte grilling. Det ble raskt god stemning samt god bryte- og klubbprat og mye grillmat på de tre langbordene vi hadde dekket på til innendørs. To store griller gjorde jobben og alle fikk spist seg vel mette.

Etter endt middag bar det så ut igjen, den yngre garde og aktive skulle til pers i aktiviteter og lek. Først ut var litt "nappe hale" på en oppmerket bane for å svi av litt energi. I år stod også en ny samarbeidsoppgave for tur: Etter å ha delt inn i fire lag ble det konkurranse om å bygge det høyeste byggverket av marsmellows og (ukokt) spaghetti. Fin innsats og alle lagene viste god tankegang, men seieren ble nok overlegen for det ene laget.

Ballongskyting med paintball var populært i fjor og ikke mindre populært i år. Ballongtreff ga billett til en finaleomgang der det ble delt førsteplass på fire av barna. Også en del voksne ønsket å prøve denne aktiviteten!

Etter lek og uteaktiviteter var alt klart for kaffe og kaker innendørs. Som sedvanlig var det tid for et tilbakeblikk på sesongen som snart er forbi. Nye krefter i styret ble introdusert ved Ivar og Christian og Mads fikk også rosende ord og gave for sin lange innsats. Også avtroppende krefter fikk velfortjent oppmerksomhet. Cathrine H. ble overrekket blomster og rosende ord. Det skulle også Gro få, men hun hadde dessverre ikke mulighet til å delta på festen.

Så var alt klart for den tradisjonsrike Brytequizen. Fire lag fordelt på bordene skulle svare så godt de kunne på 20 spørsmål om bryting, klubb og sesongen vi har vært igjennom. Det ble veldig jevnt i år og kun tre poeng skilte fjerde- og førsteplass! Tiden flyr fort når man har det moro og vi var vel på dette tidspunktet en time på overtid, men det virket ikke som om noen synes det var noe problem, og det er jo et godt tegn!

Etter Brytequizen var det så klart for voksenfest med litt høyere musikk og upåklagelig stemning. Fler og fler (av de voksne altså) har blitt med på festen de siste årene, det er veldig moro og vi har nok aldri vært flere enn i år! Det ble relativt sent før vi avsluttet og det er jo et godt tegn.

Tusen takk til alle som var med på årets sommerfest, vi fikk mange gode tilbakemeldinger og det setter vi alltid pris på. Vi takker også dere som var med å lage litt liv i lokalet etter at de unge gikk hjem og voksenfesten startet!

PS: Det gjenstår mange treninger og det viktig at alle fortsetter å møte og ikke faller fra nå som sommeren nærmer seg! Førstepartiet trener frem til skoleferiestart og hovedpartiet et par uker inn i skoleferien. Da inviteres de fra førstepartiet som ønsker sommertrening opp til hovedpartiet.

Vi minner også om sommercamp med Rønningen Performance som finner sted i klubbens lokaler 26. - 30. juni!

Se bilder fra festen under:
Lokalet dekket til fest.Samling og velkomst utendørs. Vi var ikke helt fulltallig enda da blidet ble tatt.Grilltid.Mye godt på grillen.Vi er sultne!God prat og stemning under middag! Langbord #1.God prat og stemning under middag! Langbord #2.God prat og stemning under middag! Langbord #3.Det ble fullt lokale.Fra lek og uteaktiviteter.Fra lek og uteaktiviteter.Fra lek og uteaktiviteter.Fra lek og uteaktiviteter.Fra lek og uteaktiviteter.Vinnerlaget fikk byggverket til å stå!Paintballskyting populært i år også.Ikke like moro for ballongene riktignok.Paintballskyting populært i år også.Også en del voksne ønsket å prøve seg!Kaffe og kaker i lokalet.Cathrine mottok rosende ord for sin lange innsats i styret.Fra Brytequizen.Fra Brytequizen.Vi gratulerer årets vinnerlag!Vi legger i utgangspunktet ikke ut bilder fra voksenfesten - men vi kan røpe at det også ble dansing :)

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.