Stevnerapport Knøttestevne hos Skedsmo onsdag 10. mai 


Morsomt knøttestevne for klubbens yngste hos Skedsmo

Det er sjelden vi deltar på stevner på en ukedag, men Skedsmo BK inviterte til et treningsstevne for kretsens nybegynnere, bryteskoleelever og knøtter denne kvelden. Dette er et flott tiltak som vi mer enn gjerne ville være med på. Det ble en morsom og lærerik kveld for klubbens yngste.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Lørenskog stilte en fin gjeng på 12 LBK-brytere, 8 gutter og 4 jenter. Skedsmo arrangerte felles oppvarming og stilte også med en enkel kiosk. Stevnet var nokså uformelt som det passet seg i denne settingen, men kampene gir fortsatt våres unge veldig god trening. Det er nå engang slik at man blir mer fokusert i en konkurranse enn på trening. Med kun to matter ble det jo også publikum som så på!

Det ble alt mellom 2-4 kamper på våres brytere og LBK-gjengen gjorde fin innsats og det var mye idrettsglede og smil å se! Alt-i-alt en flott kveld!

Takk til Skedsmo og dommerne for fint opplegg!


Se bilder fra stevnet under:
Felles oppvarming.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Spente foreldre følger med.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.LBK klar for premieutdeling.Lagbilde med premier :)


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.