Stevnerapport Soft Touch Gøteborg 28.-30. april 


Mye fin bryting i tøft stevne på Teambuildingstur i Gøteborg

Siste helgen i april stod den tradisjonsrike kickoffturen til Gøteborg og Soft Touch Open for tur. Det ble en flott tur med mye god stemning, god bryting for en del på matta, litt stang ut for noen men uansett masse god innsats, gode klubbmiddager og Liseberg-moro!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Fredag formiddag 28. april var en lystig LBK-gjeng klar for klubbtur til Sverige. En samlet gjeng på 17 stykker fordelte seg i bilene og satt kursen for Gøteborg. Vel fremme i stevnehallen fredag kveld stod innveiing for tur. Dette gikk fint for alle, dog noen måtte svette litt innom badstuen. Vel installert på hotellet var gjengen klar for en bedre klubbmiddag på en resturant anbefalt og booket av hotellet. Dette var et godt valg med riktig god mat.

Vel tilbake på hotellet var det ikke så lenge til god natt og frokost tidlig lørdag morgen. Noen tok beina fatt og andre tok klubbussen ned til stevnehallen, alt ligger ganske nært hverandre på denne turen. De som skulle kjempe for Lørenskog denne gangen var André, Sander, Brage, Theodor, Kenneth, Lars og Thomas. Det ble en lang lørdag i forholdsvis tette haller luftmessig, men vi la inn lufteturer og hvilte greit mellom slagene (lurt å ta med campingstol) så det gikk greit.

Alle gutta fikk greit med matcher i sine klasser: Det var stor påmelding med over 700 deltagere totalt. Og det var mye god konkurranse i år, Soft Touch byr alltid på god matching fra flere nasjoner, og vi kan nevte at det i Andrés klasse både var en svensk mester og en sølvmedaljør fra junior-VM! Vanskelig med moro!

Det ble tøffe kamper for en del av gutta, det er ikke alltid lett og ta seg videre fra innledende runder på dette stevnet! Men jevnt over god innsats og både Sander, Brage, Thomas og André fikk med seg motiverende seiere! Lengst av alle kom Sander med to innledende seiere lørdag. Det ble tap videre på søndag, men en fin 7. plass i en vekt av 17. André var heldig å fikk 5 i klassen som gir 4 matcher. En, som nevnt, tøff klasse med gode konkurrenter, men André fikk i allefall med seg en seier. Alt i alt melder Thomas og god innsats, visse ting må øves og terpes, men også fremgang for gutta!

Etter stevneslutt lørdag var det tilbake til hotellet for dusj før felles avmarsj til Liseberg. Her ble det som alltid klubbmiddag og mye moro. Vi fikk kjørt mye og været ble også ganske så bra!

Søndag var det igjen tidlig opp, frokost og ned til hallen for de siste matchene. Dette resulterte ikke i noen medaljer denne gangen - men det er ikke alltid heller det viktigste: Det er mye annet positivt man kan ta med seg fra tøffe stevner!

Alt i alt en veldig fin tur og vi takker de aktive for deres innsats, samt trener Thomas og laglederne og foreldre som var med å skapte stemning!


Se bilder fra stevnet under:
Film i klubbussen på vei til Gøteborg.Gutta klare for veiing.Klubbmiddag fredag kveld.Klubbmiddag fredag kveld.Klubbmiddag fredag kveld.Tidlig frokost lørdag morgen.Oppvarming.Fra kampene.Fra kampene.Aktive og foreldre følger spent med.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Vi er klare for Liseberg.Mat i magen før berg-og-karuseller!På vei til kjøreopplæring.Kjøreopplæring #1.Kjøreopplæring #2.Vi fikk flott kveldsvær!Helix-time!Fra kampene søndag.Fra kampene søndag.Fra kampene søndag.Fra kampene søndag.Fra kampene søndag.Fra kampene søndag.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.