Stevnerapport Lørenskog Cup 22. april 


Lørenskog Cup 2017 og sesongens største satsning er vel gjennomført! Igjen ble vi et av landets største stevner og ikke minst; det beste stevnerigg hittil! Masse god bryting, mye jobb men også mye moro. KJEMPEFLOTT AV KLUBBEN!

Lørdag 22. april stod klubbens største event denne sesongen før tur. Det har vært flott innsats av klubben både på og av matta, både under dugnad og under avvikling. Vi takker alle som var med å hjalp til for dugnadshjelp og klubbens 31 deltagende for innsats og mye god bryting. Vi avviklet 408 kamper på 6 matter over 7,5 timer - det står det respekt av!

Klikk på linken for å lese mer og se mange bilder.

Forberedelsene til Lørenskog Cup startet i lang tid før stevnet. Styret har jobbet jevnt og trutt med planlegging over lengre tid med hallplanlegging, innleie av utstyr, oppriggsplaner, sponsorer og planlegging av kantine for å nevne noe.

Det var mye som var nytt for oss i år. Med rekordpåmelding i fjorårets Lørenskog Cup innså vi at vi har grodd ut av Skårerhallen, den ble rett og slett for liten. Så vi måtte planlegge for Lørenskogs største hallflate: Fjellhamarhallen. Dette ga litt ekstraarbeid, mye måtte sjekkes i hallen, toalettkapasitet og strøm etc måtte planlegges. I tillegg ble det tidlig klart at vi måtte kjøre på hele seks matter. Dette førte til at vi også måtte utvikle ny software for projektorene. Ny satsning i år var også stor TV-skjerm på hver matte med moderne scoreboard. Med nytt opprigg måtte vi også planlegge en del nytt innleie som scene, projektorer og lerreter, bord med mer. Stor takk også til Barnas Dag som hjalp til med PA-anlegg og flott lyd! Alt i alt - mye arbeid nedlagt men som også første til det beste rigget vi har sett på et nasjonalt stevne!

For klubbens øvrige medlemmer og familier startet vi med et informasjonsmøte par uker før stevnet. Her forklarte vi hva vi skulle gjøre som klubb og praktisk informasjon til de som ikke har deltatt på stevne før. Fredag 21. april var så alt klart for dugnad. Dette gikk i det hele tatt rimelig etter planen. Mange har vært med før og vi begynner å få god rutine på dette. Noe dødtid ble det, som alltid. Det er vanskelig å strømlinjeforme alt, særlig i ny hall og med henting av matter og utstyr fra to andre klubber. Uansett.; de fleste fikk dra hjem rundt kl 21-22. Noen ivrige foreldre var med videre, stor takk til dere! Styrets siste medlemmer var ferdig med opprigget rundt kl 02.

Tidlig neste morgen stod en flott rigget hall klar for å motta gjesteklubbene. Og det var mange vi skulle motta! Det ble også i år veldig god påmelding: Ca 320 brytere skulle bryne seg på mattene i Lørenskog - inkludert brytere fra tre danske gjesteklubber. Totalt telte vi 26 klubber som er ny rekord. I tillegg til de danske var det gledelig å få besøk av bl.a. Stavanger fra vest og Vadsø fra nord!

Dette er et resultat av at vi nå har jobbet godt med Lørenskog Cup i mange år og stevnet har virkelig etablert seg godt. Videre har vi hatt fokus på god informasjon til gjesteklubbene og kampanjer på Facebook og Mattekanten og e-post. Vi har også levert ut trykte invitasjoner til lagledere når vi besøker andre stevner. Dette gir effekt!

Alt var så klart til stevnestart lørdag morgen. Det ble godt med folk i hallen men på ingen måte trangt. Vi hadde dobbelt så stor plass og boltre oss på i forhold til tidligere år. Fjellhamarhallen er en stor, lys og luftig hall med god takhøyde. Stevne ble vel 30 min forsinket ved oppstart, men det skyldes kun enkelte gjesteklubber, også i år, var sene med å registrere sine frafall.

Oppsummert hadde arrangementet en meget god flyt og vi avviklet kamper i en rekordstort tempo de første timene. Dette skyldes nok at Lørenskog Cup er et enkelt stevne å orientere seg på - de store skjermene som viser hvilke kamper som går hvor er en stor hjelp for laglederene. Vi hadde ingen avbrudd, unntatt et lite strømbrudd midtveis. Dette ble løst på 5-10 minutter og gav sekretariatet en sårt tiltrengt toalettpause. Aldri så galt at det ikke er godt for noe!

Etter hvert som de aldersbestemte klassene overtok fikk vi dessverre ikke kjørt kamper på alle mattene. Dette fordi det dessverre ikke møtte opp nok dommere. Selv med god kommunikasjon ut mot dommer-Norge og god innsats av dommersjefen Kristina Næss (IL Bratt) ligger dette utenfor arrangørens kontroll. Uansett: Dommerne som deltok skal ha masse ros for flott innsats. Så om alle klubber hadde registrert seg innen tidsfristen på morgenen og flere dommere hadde møtt opp hadde vi nok vært ferdig rundt kl 16.30.

Stevnet ble ferdig og premieseremoni avsluttet rundt kl 18. Dette må vi si er innenfor med tanke på størrelsen av arrangementet. Og vi har mottatt mange gode tilbakemeldinger fra våre gjesteklubber. Spesielt danskene var veldig fornøyde og vil stille enda fler deltagere i 2018.

Vi har også mottatt mange fine tilbakemeldinger fra klubbens egne og det er kanskje det viktigste. Selv om det har vært mye arbeid håper og tror vi at stevnet oppsummert har vært moro for alle, ikke minst for våre brytere (det er jo derfor vi gjør dette), samt at LBK-familiene er blitt bedre kjent. Dugnad binder jo oss sammen. Og ikke minst: Dette gir penger i klubbkassa!

Så litt om hvordan det gikk for Lørenskog-bryterne. Med 31 deltagere fra egen klubb kan vi ikke gå i detalj på hvordan vi klarte oss på mattene. Men både Thomas og jentetrener Carina melder at de er godt fornøyd med gjengen og ser fremgang hos veldig mange. Blandt de yngre observerte de også mye positiv fremgang. Noen hadde også sin stevnedebut og vi gratulerer disse - jevnt over tror vi Lørenskog-bryterne hadde mange fine opplevelser.

Etter endt stevne stod klubbduellen (topp 3 slik):
1. Skedsmo Bryteklubb (24 p)
2. Sp. kl. av 09 (20 p)
3. Lørenskog Bryteklubb (14 p).

Det ble fire medaljer for arrangørklubben: Bronsje til Brage og Lars samt sølv til Sander og Kenneth. Også medaljer til Cathrine, Yvoonne og André i deres oppsatte klasser. Vi gratulerer.

Det ble en lang dag for alle i klubben, men nedrigget gikk på ca 3,5 timer noe vi er fornøyde med. Noen av oss hadde riktignok litt kjøreoppgaver mandag. Spesiell takk til de foreldrene som var med nedrigget helt til siste slutt.

Vi vil uansett bemerke:
- Til de familiene som ikke stilte uten å oppgi årsak: Dette er urettferdig overfor resten av klubben og vi har kun én stordugnad i året!
- Det er også viktig at det settes av nok tid slik at ikke det blir for mange oppgaver på de som er igjen på slutten av kveldene.

Vi ønsker å rette en stor takk til alle flinke foreldre i styret og klubben som helhet for et flott gjennomført stevne og dugnad! Stor takk også til alle som stilte som lagledere, de har hatt hendene fulle.
Stevnehelgen har virkelig bidrat til gode penger i klubbkassa som kommer alle medlemmer til gode.

Stor takk også til sponsor Egon Lørenskog og Kiwi Solheim og Kiwi Rælingen.

Se mange bilder fra stevnet under. Vi beklager om vi ikke har bilder av alle Lørenskog-bryterne.
Foto: Annie, Roy og Mads.
Fra opprigg.Sååå mye julebrus!.Fra opprigg. Hallen begynner å ta form.Fra opprigg.God skilting er viktig!Ferdig opprigg.Ferdig opprigg.Ferdig opprigg.Kampprogram på lerreter og scorboards på TV-skjermer skal sørge for god flyr på stevnet.God oversikt fra opphøyd podie/sekretariat.Premiepall for premieseremoni.Flott rigget premiebord i år!Flott rigget premiebord i år!Egne støpte medaljer for Lørenskog Cup.Panorama: God utsikt fra sekretariatet.Panorama: God plass i Fjellhamarhallen.Vi fikk også satt ut en rekke stoler for publikum.Flott rigget stevnekantine.Og veldig fint rigg for loddsalg gir penger i kassa.Hektisk ved registreringsbordet før stevnestart.Siste innstillinger på scoreboards.Fra oppvarming.Fra oppvarming.Begynner bli godt med folk i hallen.Lek hører også med!Dommermøte og velkommen til alle lagledere.Og vi er klare til kampstart.Vi er veldig klare til kampstart.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Lagledere planlegger.Fra kampene.God kommunikasjon mellom trener og utøver.Fra kampene.Fra kampene.Sekretariatet har full kontroll.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.God kommunikasjon mellom trener og utøver.Fra kampene.Loddsalg er en viktig del av stevnet.Høy aktivitet i stevnekantinene som serverte mye godt!Godt med folk i Fjellhamarhallen.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Begynner å bli lang dag for sekretariatet.Speaker Mads og wingman Morten sørget for god kontroll.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Kameratskap mellom utøverne er et godt tegn!Fra premieutdelingen for bryteskole, nybegynner og knøtt.Og vi er i gang med premieseremonien.Godt med folk, selv om det begynte å bli sent.Fra premieseremonien.Fra premieseremonien.Fra premieseremonien.Fra premieseremonien.Fra premieseremonien.Kåring av beste klubb.Vi gratulerer Skedsmo BK som beste klubb.Lagbilde. Dessverre fant ikke alle Lørenskogbryterne veien til klubbildet etter stevnet, derfor ikke fulltallig her.Klubbens eldre jenter og jentetrener Carina.Fra nedrigg. Mye skulle fraktes ut av hallen.Fra nedrigg. Mye skulle fraktes ut av hallen.Fra nedrigg. Mye skulle fraktes ut av hallen.Og rett før vi var ferdige: Brannalarm. En ærlig ulykke og takk til Lørenskog Brannvesen som viste forståelse.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.