Stevnerapport NM Senior 4. februar 


Uttelling på mattene i stort senior-NM

Lørenskog stilte to brytere i årets senior NM som begge fikk fin uttelling på mattene og vi gratulerer Cathrine med bronsje! Vår trener Thomas fikk også en verdig avslutning på sin brytekarriere under dette mesterskapet. Det var flere store norske bryteprofiler med, og det største trekkplasteret var nok OL-medaljør Stig André Berge

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Senior NM gikk i år av staben i fredrikstad med B. K. Atlas som arrangør. Med 25 påmeldte klubber og omkring 90 brytere ble dette et senior NM med veldig god vekst - det er lenge siden det har vært såpass bra med deltagere, så det var moro og se.

For Lørenskog stilte André i 98 kg og Cathrine i 75 kg. André hadde seks i vekta og fikk fire kamper. Kan innkasserte en fin seier og gjorde god figur i de resterende og var generelt fornøyd med stevnet i en periode han har hatt litt skader. Dette holdt til en fjerdeplass. Cathrine hadde fem i vekta og fikk fire kamper. Hun viste god kampvilje og vant halvparten av sine kamper, noe som resulterte i en fin bronsjemedalje. Vi gratulerer!

Vår trener Thomas hadde også et godt stevne. Han stilte i 59 kg der det var hele ti deltagere. Han fikk fire kamper der han vant overlegent i tre kamper. Underholdende bryting med mye poeng og kast i kjent Thomas-stil. Det ble litt stang ut i kamp nr 3 som endte med et knepent tap noe som resulterte i bronsjemedalje for Thomas.

Thomas valgte med dette stevnet å sette sluttstrek for en flott brytekarriere (han fortsetter selvfølgelig å være en del av brytemiljøet og ikke minst som vår hovedtrener). Etter siste kamp, som var en del av finalestevnet som gikk på én matte med mye publikum rundt, knøt han av seg skoene og forlot de midt på matta: En gest som setter sluttstrek med full applaus fra hele salen. En verdig og fin avslutning og men en liten klump i halsen!

Thomas kan se tilbake på en karriere som inkluderer bl. annet Kongepokal, 6 NM gull Senior, 4 gull i Nordiskmesterskap, gull i Dave Schultz Memorial, gull i Golden Grand Prix Ungarn, 2 sølv og 1 gull i den tyske bundesligaen!

Det var i det hele godt med publikum og som sagt flere kjente bryteprofiler på dette mesterskapet. For øverig ble Stig André ble Norgesmester, men måtte gi god innsats i siste jevne kamp.

Takk for innsats til våre brytere og en fin dag for klubben.


Se bilder fra stevnet under:
Fra innmarsj.Det var i år nok deltagere til å dele ut Kongepokal til både herrer og damer!Fra kampene til Cathrine.Fra kampene til Cathrine.Fra kampene til Cathrine.Fra kampene til Cathrine.Fra kampene til André.Fra kampene til André.Fra kampene til André.Fra kampene til André.Fra kampene til Thomas.Fra kampene til Thomas.Fra kampene til Thomas.Fra kampene til Thomas.Thomas setter sluttstrek for sin brytekarriere med å sette igjen bryteskoene på matta til full applaus.Thomas setter sluttstrek for sin brytekarriere med å sette igjen bryteskoene på matta til full applaus.Fra kampene til Stig André Berge.Fra kampene til Stig André Berge.Fra kampene til Stig André Berge.Fra kampene til Stig André Berge.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.