Stevnerapport Fredriksten Cup 14. januar 


Mye god bryting i Halden

Første stevne i 2017 ble Fredriksten Cup og en stor Lørenskoggjeng satte kursen for Halden. Klubben hadde 15 brytere påmeldt og mange gledet seg til å komme i gang etter juleferien. Det ble en lang dag med mye god bryting og vi ser stadig fler tar steg i riktig retning!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Lørenskogbryterne som skulle til pers på matta var denne gang Felix, Martin, Linnea, Julian S., Lars, Aironas, Jonas, Magnus, Thomas, William, Kenneth, André og Cathrine. De to sistnevnte deltok også på en stor treningssamling som pågikk samme helg. Vi var også et par til, men opplevde litt sykdom stevnedagen.

Fredriksten Cup ble i år stort med veldig god påmelding, treningssamlingen hjalp nok også til her. Totalt ble det 320 brytere påmeldt, så vi stålsatt oss for en lang dag. Men det går fint når man er en god gjeng med stå-på-vilje og godt humør.

For de yngste som deltok ble det mye god læring og både tap og seire. Kort fortalt ser vi at de unge og nybegynnerne får til mer og mer på matta - veldig moro å observere fra sidelinja. For aldersbestemte klasser ble det god uttelling for noen og kanskje litt stang ut for andre. De som tok seg lengst var Thomas som gikk helt til topps med gullmedalje. Lars tok også en veldig sterk andreplass i en vekt av hele 18 brytere!

Vi gratulerer og takker samtidig alle for flott innsats. Takk også til lagledere og familie som var med og heiet.

Neste stevne ut for bredden i klubben er Atlas i Fredrikstad 4. februar. Dette er for alle små og alder opp til G/P-15.


Se bilder fra stevnet under:
Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Vi slår ihjel tiden før kampstart.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Når en motstander trakk seg stiller dommer villig opp!… og gikk tapende ut!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Lørenskog-support heier fra sidelinja.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Premieutdeling for bryteskole, nybegynner og knøtt.Premieutdeling for bryteskole, nybegynner og knøtt.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Vi gratulerer med gull og sølv.Glad Lørenskog-gjeng før kampstart.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.