Stevnerapport Stig André Berge Cup 3. desember 


Flott dag på matta for klubbens yngste

Første lørdag i desember stod Stig André Berge Cup for tur. Dette stevnet er for de yngste bryteguttene og -jentene opp til G/P-12 og Lørenskog stilte en fin gjeng aktive. Det ble en god dag med mange kamper og god læring for alle deltagere!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Oslos tradisjonelle stevne for de yngste klassene knøtter, bryteskole og nybegynnere er nå omdøpt til Stig André Berge Cup til ære for Stigs OL-medalje. Således var også stevnet utvidet til å inkludere konkurranseklassen G/P-12. Lørenskog stilte denne dagen Felix, Jonas, Oscar, Julian, Astemir, Aironas, Thomas, Melina, Linnea, Martin, Theodor og Mia. Vi var fire fler påmeldt men opplevde dessverre litt frafall grunnet sykdom.

Stevnet var satt med fine rammer som felles innmars for alle de unge bryterne (det er stas) og cheerleadershow som pauseunderholdning. Før kampstart fikk Stig André holde en liten appell før han fikk oppmerksomhet og gavesjekk fra ledelsen i Oslo og Akershus brytekrets for sin innsats, ikke bare under OL, men også for brytingen generelt. Stig var også tilgjengelig for bilder og autografer til glede for mange unge brytere!

Dette ble en lærerik dag for Lørenskogs unge brytere; de fleste fikk 3-4 kamper og bryne seg på. Det var mange klubber påmeldt og totalt ca 150 unge brytere totalt. Vi så god fremgang hos mange av Lørenskog-bryterne samt andre ting vi skal øve videre på. Totalt sett mye god innsats og mange blide fjes. Vi gratulerer Aironas med en fin andreplass i G-12.

Stor takk til alle aktive og til dere som stilte som lagledere.

Neste stevne ut er Kretsmesterskapet 11. desember med påmeldingsfrist i klubben onsdag 7. desember. Nytt i år er at også bryteskole og knøtter kan delta på en egen stevnedel på starten av arrangementet.


Se mange bilder fra stevnet under:
Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Appell fra Stig André Berge.Stig André fikk oppmerksomhet og gavesjekk fra ledelsen i Oslo og Akershus brytekrets for sin innsats.Innmars på stevnet til musikk er moro for de unge.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Kontroll på kamplistene!Oversiktsbilde fra Rommenhallen.Fra pauseunderholdningen.Fra pauseunderholdningen.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Da motstanderen til Oscar manglet bød dommern på kamp. Oscar går rett i angrep......flott hodefall......og BAM! Dommeren ligger flat!Seier til Oscar. Stor takk til veldig sporty dommer :)Fin andreplass til Aironas.Dagens Lørenskog-gjeng......viser muskler!

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.