Loddugnad Triaden og Metro 26. november 


3 timer for klubben gir god inntjening til klubbkassa!

Lørdag 26. november var det klart for dugnad og salg av lodd - tre timer for klubben i en morsom dugnad (iallfall mer morsomt enn flyttejobber!) For første gang representerte vi på to kjøpesentre samtidig og dette bød på god inntjening til klubbkassa. Dette kommer alle de aktive til gode i form av treningstilbud, stevner og turer!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Vi valgte denne gangen en ny modell med å representere på to sentre samtidig, Metro og Triaden. Dette gir bedre nytte av våre ressurser (loddselgerne) uten at det medfører så alt for mye ekstra arbeid. Datoen vi fikk tildelt var litt tidligere enn foregående år og mange potensielle sentergjester hadde nok vært ute å handlet dagen før (såkalte Black Friday). Dette gjorde at det var litt stille på kjøpesenterene, men på tross av dette fikk vi en brukbar inntekt.

Loddsalg er således en god dugnad vi har positive erfaringer med og vi solgte et sted estimert mellom 650-750 lodd tilsammen. Det er bra jobbet! Videre har vi også mottatt skryt fra dugnadskomiteen på at de aller aller fleste møtte til sin vakt. Det var noen få tilfeller av klubbmedlemmer som ikke møtte opp også uten å gi beskjed. Dette skal ikke forekomme! Vi har relativt få dugnader i vår klubb og tre timer er tross alt en kort dugnad.

Uansett, stor takk til dugnadsgruppa og alle som bidro denne dagen - dette gir god inntekt for klubben.

Stor takk også til senterledelsen på Metro og Triaden!


Se bilder fra dugnaden under:
Fra dugnaden på Triaden.Fra dugnaden på Metro.Fra dugnaden på Metro.Fra dugnaden på Metro.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.