Juleavslutning for Bryteskolen 23. november 


Fullt hus hos Lørenskog Bryteklubb!

Onsdag 23. november kl 17. var alt duket for den store juleavslutningen for Bryteskolen 2016. Etter en veldig godt besøkt bryteskole i løpet av høsten stod 22 elever klare til å ta bryteknappen foran foreldre og famile. En flott kveld med mye moro samt kaker, pølser og brus i tradisjon tro.

Klikk på linken for å lese mer og se mange bilder.

Først og fremst var det gledelig å se at så mange tok turen til Bryteloftet denne kvelden. Bryteskolen talte i høst mellom 24-28 elever og de fleste hadde muligheten til å bli med på årets juleavslutning. Det er alltid moro for ledelsen å se godt besøk i våre lokaler!

Etter registrering av fremmøte og utdeling av LBK T-skjorter startet Frank og André oppvarmingen. Deretter var det siste gjennomgang av de seks brytegrepene elevene snart skulle vise frem foran foreldre og familie. To og to gikk de frem og viste frem hva de hadde lært, noen var nok litt spente, men det gikk i det store og hele fint. Alle elevene gjorde god innsats og det var mange smil å se.

Juleavslutning består av mer enn kun bryteknappen. Som vanlig hadde vi rigget kiosk med kaker, brus, pølser og kaffe slik at alle kunne kose seg å få seg noe godt i magen. Etter at alle elevene var igjennom bryteknappen bød klubben også på en showkamp men to av våres yngre ivrige aktive brytere. Stor takk til Thomas og Lars som viste frem en actionfult kamp med André som dommer. Her gikk vi også litt igjennom hvordan en brytekamp gjennomføres i praktis på stevner.

Tiden var så kommet til premieutdeling der alle elevene fikk bryteknapp-medalje og diplom for gjennomført bryteskole. Vi gratulerer!

Vi takker alle årets elever og håper å se så mange som mulig bli med videre på førstepartiet mandager og onsdager kl 18-19. Videre kommer nå også mulighet for stevner samt styrketreninger tirsdager og onsdager som også passer foreldre. Husk at alle som ønsker å bli med videre må sende en e-post til post@lorenskogbryteklubb.com. Vidre medlemskap er gratis frem til 2017!

Vi minner også om Stig André Berge Cup i Oslo lørdag 3. desember. Et stevne spesielt for de yngre som bryteskoleklassen. Bindende påmelding på liste i klubben innen onsdag 26. oktober. Se også LBK Medlemsmail for mer informasjon.

Vi takker alle fremmøtte, de som bakte kaker, damene i kiosken og gutta på matta for innsats på årets juleavslutning.


Se mange bilder fra juleavslutningen under:
Foreldre og familie har funnet sine plasser på brytematta.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Oppvarming av nakke er alltid viktig i bryting!Fra oppvarmingen.Elevene setter seg for en siste gjennomgang av grepene.Bryteskolelærer Frank går gjennom grepene en siste gang.Fra gjennomføring av bryteknappen.Fra gjennomføring av bryteknappen.Fra gjennomføring av bryteknappen.Fra gjennomføring av bryteknappen.Fra gjennomføring av bryteknappen.Fra gjennomføring av bryteknappen.Fra gjennomføring av bryteknappen.Fra gjennomføring av bryteknappen.Fra gjennomføring av bryteknappen.Fra gjennomføring av bryteknappen.Mye godt i kiosken.Annie og Gro har full kontrol!Fra oppvisningskampen mellom Lars og Thomas.Fra oppvisningskampen mellom Lars og Thomas.Fra oppvisningskampen mellom Lars og Thomas.Fra oppvisningskampen mellom Lars og Thomas.Fra oppvisningskampen mellom Lars og Thomas.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Fra utdeling av bryteknappen og diplom.Bryteskolen 2016! Takk for deltagelsen.Og to elever som måtte videre før vi fikk tatt gruppebildet.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.