Stevnerapport Kolbotn Cup 19.-20. november 


God sparring i Kolbotn

I november er Kolbotn Cup, et av Norges største stevner, en god tradisjon. Og Lørenskog stilte som alltid på mattene i Sofiemyrhallen. Det ble mye fin bryting, noe stang ut, men også "mål" og ikke minst god sparring og læring på Lørenskogbryterne.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Denne gangen var det Astemir, Aironas, Kenneth, Cathrine, Sander og André som skulle til pers på mattene. Kolbotn er et av de store norske stevnene for aldersbestemte klasser og tilbyr som alltid god konkurranse for bryterne. Som regel stiller vi en større tropp her, men Lørenskog stilte også i Vennecup i Danmark med den yngre delen av satsningsgruppa samme helg. Kolbotn flyttet sitt stevne til samme helg som Vennecup vel etter at denne turen var planlagt og avtalt med arrangørklubben i Danmark, som på sin side vil stille under Lørenskog Cup.

For Astemir og Aironas ble Kolbotn et stevne som ga god læring, begge er tidlige i sin stevnekarriere. Kenneth klinket til med to seiere og men ble dessverre slått ut etter tap i to påfølgende kamper søndag. Cathrine gjorde et fint stevne med to seire og ett tap som ga andreplass. Sander hadde godt tempo tross litt sykdom, men fikk ett tap lørdag og måtte melde forfall på sykdom søndag. André startet godt med en nesten seier, så et tap, men kom sterkt tilbake med to seire som ga en fin tredjeplass etter en periode med sykdom/litt skade.

Fin innsats fra Lørenskogbryterne og vi gleder oss til fortsettelsen!

Neste stevne ut er Stig André Berge Cup 3. desember for alle i klassene bryteskole, nybegynner og knøtt samt G/P-12 før kretsmesterskapet 11. desember for alle aldersbestemte klasser (de små har også mulighet for å delta på en egen del av dette stevnet).


Se bilder fra stevnet under:
Fra innmarsj.Fra innmarsj.Fra innmarsj.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra premiesermonien.Fra premiesermonien.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.