Stevnerapport Skedsmo Cup 22. oktober 


Stor mønstring for klubben under Skedsmo Cup!

Nest siste helg i oktober stilte en stor Lørenskoggjeng på mattene i Tærudhallen. Ca 20 aktive, trener, fem lagledere og mange foreldre utgjorde en ganske stor, rød og flott gjeng. Det ble en flott dag med mange komaper og mye fin bryting av klubben.

Klikk på linken for å lese mer og se mange bilder.

Klubben stilte denne gang med mange i de unge nybegynner- og knøtteklassene, et fint tegn på at det gror i klubben. Veldig morsomt at også seks jenter deltok, fler for første gang, og gjorde flott innsats. Vi håper å se en slik jentegjeng også fremover på stevner, da vil det gro fint på jentesiden også!

Fremgang også å se fra gutta jevn over. Vi deltok her med noen helt ferske som tross av liten erfaring tro til med godt mot og iver på mattene! Generelt sett ser vi igjen at mange stadig tar skritt fremover, det er motiverende også for styre og trener!

Det var mye godt humør og høy aktivitet i Lørenskoggjengen og med en så stor gjeng syntes vi godt i hallen. Vi fikk mange fine tilbakemeldinger fra ferske brytefamilier at dette var moro å være med på!

Vi gratulerer Lars med sølv og Leokim og Mia med bronsje og klubben generelt, samt lagledere og trener for god innsats.

Stevner fremover:
Vi minner om Kråke Cup 12. november som er for nybegynner, bryteskole og knøtter samt alle aldersklasser opp til G/P-15. Her bør vi stille mannsterke (og jentesterke).

Så er det snart klart for styrkeprøven under Kolbotn Cup 19.-20. november. Dette er for alle fra G/P-12 - dette er et stevne som alle som satser på bryting bør delta på!

Påmeldingslister er hengt opp på Bryteloftet. Kolbotn ønsker å få så mange tidlige påmeldinger som mulig, så dere som vet dere skal delta - bare skriv dere opp! Som alltid er det mer informasjon på våre terminsider.


Se mange bilder fra Skedsmo Cup under. Med så mange aktive på matta er det dessverre ikke mulig å sikre at vi nødvendigvis har fått med foto fra absolutt alle av våre brytere.
Sterk jentegjeng i Skedsmo Cup!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra "Lørenskoghjørnet".Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Pokalene vi jakter på!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra premieutdeling for nybegynner, bryteskole og knøtt.Fra premieutdeling.Fra premieutdeling.Flott Lørenskoggjeng!Flott Lørenskoggjeng!

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.