Stevnerapport Sofiemyr MiniCup 2. april 


Lørenskogs unge brytere sanket mange poeng på mattene i Kolbotn

Lørdag 2. april stod Sofiemyr Minicup på menyen. Dette er et stevne kun for knøtter, bryteskole og nybegynnere i G/P-12/15. Lørenskog stilte en gjeng med åtte brytere som skulle prøve seg på mattene. Det ble en fin opplevelse for de unge bryterne og vi ser at mange har tatt steg fremover! Ikke minst var dette en god oppvarming for neste helgs Lørenskog Cup

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

De aktive var denne gangen Melina, Daniella, Mia, Magnus, Julian Sl., Julian St., Jonas og Thomas. Mye godt humør og god innsatsvilje på denne gjengen. På matta viste alle fremgang og det ble mange poeng for klubben. Vi er godt fornøyd og takker alle for innsatsen. Vi gratulerer også Mia med sin stevnedebut - fin innsats her. Moro ogsa at vi hadde med oss tre jenter på matta denne helgen.

Kolbotn hadde satt en fin ramme på arrangementet. Etter innveiing var det felles oppvarming med instruksjoner. Deretter litt moro allsang og god stemning. Så arrangerte de en liten demokamp mellom par av ungene v.s. dommere for å vise frem litt hvordan en kamp går siden det var mange nye med som ikke hadde vært på stevne før. Deretter ble det innmarsj for alle deltagere. Premieutdeling til alle deltagere hørte selvfølgelig også med!

Vi takker også Tommy som oppmann og Sigurd, Carina, Wibeke, Chris og Mads som hjelpelagledere. Vi var godt bemannet denne helgen. Takk også for familie som tok turen som support.

Da gleder vi oss til Lørenskog Cup neste helg!


Se bilder fra stevnet under:
Felles oppvarming.Felles oppvarming.Felles oppvarming.Allsang!Demokamp.Innmarsj.Lørenskog Bryteklubb klar til innsats!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Premieutdeling.Premieutdeling.Dagens Lørenskog-gjeng!

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.