Stevnerapport FT-Cup Sverige 11.-13. mars 


Sterk LBK-bryting i Sverige

11.-13. mars var alt klart for ny klubbtur til Sverige og den store FT-cupen. Her var det mange Lørenskogbrytere som viste sterk innsats på matta i et stevne med hele 616 påmeldte deltagere. En flott tur for en stor Lørenskoggjeng på 18. personer.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Denne helgen var det det avreise fredag formidddag fra Esso-stasjonen. Mange voksne og 9 aktive fylte klubbussen og par personbiler med kurs for Fallkjöping ca 4 timer unna.

De deltagene var:

1. Daniella Beky - FY24kg
2. Martin Letvik - K24kg
3. Thomas Letvik - K29kg
4. Lars Letvik - K32kg
5. Leokim Beky - K32kg
6. Kenneth Vikvam - U42kg
7. Jørgen Løklien - U76kg
8. Sander Myrvang - U76kg
9. Andrė Castellan - S98kg

FT-cupen som går over to dager hadde i år 616 deltagere fra 71 klubber! Eksempelvis hadde Thomas 26 stk i sin vektklasse - så det sier seg selv at dette blir et bra stevne. Å komme langt her vitner om sterk innsats!

Det ble denne gangen hotell med enkle kår, men seng til alle. Felles klubbmiddag og mye moro hørte sedvanlig med.

Kort referat fra matta: Knall helg med mye god bryting! Vi gratulerer Daniella og André som begge tok sterke bronsjemedaljer. Men medaljer sier ikke alt. Det var sterk innsats også fra Kenneth, Martin, Nicolai, Leokim, Sander, Lars, Jørgen, Brage og Thomas. Sammen blir vi gode!

Vi har ikke så mange bilder fra denne turen, men under følger noen stemningsbilder hentet fra turens Facebook-tråd.
På tur i klubb-bussen!Flott stevnehall!God stemning blandt gutta!Litt krig også utenfor matta!Seier til Daniella.Vi gratulerer André og Daniella (avbildet) med bronsjemedaljer.


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.