Stevnerapport Landsstevne G/P-12 og NM G/P-15 - 5. mars 


Lørenskog med god innstas i Landsstevnet og NM

Første helgen i mars var det Skedsmo B.K.'s tur å arrangere LS og NM for de yngre klassene. Lørenskog stilte 10 ivrige brytere på matta, noen rimlige ferske og andre mer erfarne. Det ble en fin dag for klubben med mye brytemoro og tre nye pallplasser for Lørenskog!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Fredag kveld reiste vi sammen ned for innveiing på Thon Hotel Arena Lillestrøm. Dette gikk fint og vi dro hjem klare for innsats fra lørdag morgen. Vi samlet oss så i et Lørenskog-hjørne tidlig morgen og startet en god oppvarming og litt pepp-talk med de aktive før alle bryterne samlet seg for innmarsj. I mørklagt hall masjerte så ca 200 brytere klubbvis inn på matta for den offisielle åpningen.

De som skulle prøve seg på matta fra vår klubb var denne dagen Lars, Leokim og Brage (G-12, 33 kg), Astemir (G-12, 37 kg), Aironas og Nicolai (G-12, 41 kg), Sebastian (G-12, 50 kg), Alex (G-12, 55 kg), Kenneth (G-15, 38 kg) og Jørgen (G-15, 73 kg).

Vi så mye god innsats og fremgan. Vi gratulerer også Aironas med en fin stevnedebut! Klubben hadde flere ferske som ikke har deltatt på så mange stevner enda og noen som ikke har deltatt på en stund; Nicolai, Astemir, Sebastian, Alex - her ble det god læring som kommer godt med videre. Brage, Lars og Leokim fikk også til mye bra på matta. Av disse kom Lars lengst med en andreplass og Leokim på en tredjeplass. Vi gratulerer. Alex fikk også en tredjeplass for sin innsats. Kenneth gjorde også mye bra og ble nr 5 i en vekt av 11 deltagere. Jørgen gikk på med godt mot men måtte trekke seg i første kampen pga litt skade.

Skedsmo hadde valgt et enkelt format på dette mesterskapet, men det viktigste er jo det som skjer på mattene. Det var mye god bryting å se. Som underholdning ble det arrangert en vri på 71-grader nord der de voksne i de ulike klubbene skulle stille i konkurranse. Vår egen Elisa Garcia sammen med Samy fra OBK representerte lag Øst(landet). En artig vri på underholdningen.

Totalt stilte Lørenskog godt med trenere, lagledere og foreldre som publikum - mye rødt å se i hallen. Vi takker alle for innsatsen!

Neste stevne ut er NM ungdom og junior 18.-21. mars, Sofiemyr MiniCup 2. april før vår egen store Lørenskog Cup 9. april. Husk dugnad fra 8. april - alle i klubben må sette av denne helgen.


Se bilder fra stevnet under. Vi beklager at vi ikke har like mange bilder av alle gutta.
Fra innveiing fredag kveld.Fra innveiing fredag kveld.Fra stevnehallen lørdag morgen.Oppvarming.Lørenskog klar for innmarsj!Fra innmarsj.Åpning av LS og MS.Åpning av LS og MS.Åpning av LS og MS.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra underholdningen: 71-grader Nord. Vektholding og syretest.Fra underholdningen: Kjeglekonkurranse som raskt ble bryting!Fra underholdningen: Elise representerte på lag Øst!Fra underholdningen: Eggkasting.Fra underholdningen: Dessverre fjerdeplass på lag Øst - men flott innsats!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Lørenskog følger med.Fra Lørenskog-bordet.Lørenskog følger med.Medaljene de unge håpefulle kjemper om.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Lørenskogs medaljører. Vi gratulerer.


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.