Stevnerapport Skedsmo Cup 17. oktober 


Fin dag i Tærudhallen for Lørenskog Bryteklubb

Lørdag morgen 17. oktober var alt klart for årets utgave av Skedsmo Cup og en spent Lørenskog-gjeng samlet seg på langbordene som var satt ut for publikum. Vi var en stor gjeng på 15 aktive (noen måtte dessverre melde frafall pga sykdom samt at noen aldersbestemte var på landslagssamling) og mange foreldre og lagledere. Etter endt dag hadde vi fått mye god bryting, læring og fem medaljer!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Etter samling og innbetaling stod innveiing for tur. Før oppvarming tok Mads og Chris en pepp-talk med de aktive og snart var stevnet i gang. De aktive på matta som skulle ut i kamp denne dagen Martin, Daniela, Julian, Thomas, Magnus, Jonas, Leon, Astemir og Sander H. i bryteskole, nybegynner og knøtt, samt Brage, Leokim, Lars, Marcus, Sander M. og Mayow i aldersbestemte klasser.

Det ble en hektisk dag for laglederne Chris, Pettern, Mads og Mohammed med god hjelp fra Gro på listemarkering og etterhvert også Egil. Men det var god stemning og vi hadde stort sett god kontroll.

For de yngste i bryteskole og nybegynner ble det mange fine kamper og god læring. Vi ser at de aktive tør å prøve seg på matta og alle går uredde inn i kampene. Offensiv bryting liker vi, og det gjør også trener Thomas (som denne helgen selv var opptatt på brytematta i Tyskland.) Vi gratulerer også Magnus, Jonas, Leon, Astemir og Sander med flott stevnedebut!

Mye fin bryting også blant de aldersbestemte klassene samt momenter vi ser vi skal trene mer på. En fin oppkjøring til videre stevner. Det ble fjerdeplass på Brage, tredjeplass på Lars og andreplass på Leokim i G12 33 kg, tredjeplass på Marcus og førsteplass og gull på Sander i G15 73 kg og tredjeplass på Mayow i senior 66 kg. Vi gratulerer samtlige!

Vi minner om neste stevne ut som er Kråke Cup i Moss 7. november. Dette er for alle klasser opp til ungdom så også her bør vi stille mannssterke, både med aktive og ivrig familie som tilskuere. Les mer på våre terminsider.

Takk for innsatsen alle sammen!

Se bilder fra stevnet. Vi beklager at det ikke er den beste bildekvaliteten denne gangen da vi ikke hadde fotografressurs på dette stevnet.
Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra Lørenskogs tre langbord.Oversiktsbilde fra Skedsmo Cup.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra premieutdelingen for nybegynner, bryteskole og knøtt.Fra premieutdelingen for nybegynner, bryteskole og knøtt.Fra premieutdelingen for nybegynner, bryteskole og knøtt.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene. Foto: kampsport.smugmug.comFra kampene. Foto: kampsport.smugmug.comFra kampene. Foto: kampsport.smugmug.comFra kampene. Foto: kampsport.smugmug.comFra kampene. Foto: kampsport.smugmug.comFra kampene. Foto: kampsport.smugmug.comFra kampene. Foto: kampsport.smugmug.comFra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra premieutdelingen for G-12 33 kg.Fra premieutdelingen for G-15 73 kg. Brage tar i mot på vegne av Marcus.Fra premieutdelingen for senior 66 kg.Dagens go’gjeng!

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.