En fin sommerfest og jubileum for klubben! 


Lørdag 24. mai var det duket for Sommerfest 2014 og 35-års-jubileum

Vi hadde flere ting å feire denne dagen: For det første, en kjempesesong, og for det andre, klubbens 35-års-jubileum. I den anledning inviterte vi hele klubben, store og små, til å feire sommeren og sesongen som nå går mot slutten. Det ble en flott og solrik fest med 60 påmeldte gjester. Ny rekord!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Kl 17 var alt klart på Fjellhamar Vel og gjestene begynte å komme. Vi ble belønnet med kjempevær denne dagen, så de fleste valgte å være ute mens vi grillet medbrakt mat av alle slag. Unga fikk lekt litt fra seg mens de voksne koste seg over grillene. Når maten var klar trakk vi inn i lokalet der det var dekket med tre langbord. Vi fikk nesten plass i år også, men vi hadde nok av ekstra bord, så intet problem. Det ble god stemning og god mat og foreldre (og de unge) fikk en fin mulighet til å bli enda bedre kjent.

Etter maten bar det igjen ut i solen. Her arrangerte vi ballonglek og potetløp for de unge med premier til alle, applaus og heiing! Vel overstått var det klart for kaffe og kaker inne i lokalet. Her fikk vi samlet alle da vi hadde litt offisielle punkter på programmet. Det var virkelig mange som hadde tatt turen til Fjellhamar Vel denne dagen, så her ble det godt og varmt!

Vi gikk kort igjennom sesongen da alle hadde funnet seg en plass. Og det har vært litt av en sesong: Vi har hatt god rekruttering, vært på rekordmange bra stevner (21 totalt!) og turer i inn- og utland som har gitt gode resultater og medaljer, arrangert dugnader, bryteskole og to kvalitetsstevner. Husk at sesongen dog ikke er over riktig enda - det gjenstår fortsatt litt samlinger og mange treninger til. Her er det viktig at alle fortsetter å møte til alle treninger og ikke faller fra nå som sommeren nærmer seg!

Etter litt selvros var det på tid med…mer selvros. Fem personer var valgt ut til å få en ekstra oppmerksomhet denne kvelden og mottok hedersdiplom for innsatsen. I år ble det Patrick for sin innsats som hovedtrener, Egil for sin innsats som frivillig styrketrener, Cathrine for sin innsats på den administrative siden, Chris for sin innsats som turarrangør (kun ett av områdene han fortjenter en takk for) og Morten P. for sin frivillige hjelp gjennom mange år på Lørenskog Cup. Mads fikk også takk for innsats, men valgte å ikke lage diplom til seg selv ;)

Etter rosende ord var det tid for klassikeren: Brytequizen. Litt vanskeligere og mer tekniske spørsmål i år, men vi kom da igjennom med stil. Vinnerlaget ble som sedvanlig påskjønnet sjokolademedaljer.

Tusen takk til alle som var med på årets sommerfest, vi fikk mange gode tilbakemeldinger og det setter vi alltid pris på. Vi takker spesielt Cathrine og Gro som satt i festkomiteen samt alle dere som hjalp til under festen! Vi takker også dere som var med å lage litt liv i lokalet etter at de unge gikk hjem og voksenfesten startet!

Se bilder fra festen under:
Gjestene starter å komme.Grillen er i gang!Mmmmmm.Gutta-bordet.Langbord #1.Langbord #2.Langbord #3.Klar for ballonglek (med litt for skjøre ballonger).Ballonglek.Potetløp.Potetløp.Potetløp.Samling inne før kaffe, kaker og brytequiz. Godt med folk!Samling inne før kaffe, kaker og brytequiz. Godt med folk!Chris oppsummerer sesongen.Morten P, Cathrine, Egil, Chris og Patrick med vel fortjente diplomer.Årets vinnerlag i Brytequizen 2014. Vi gratulerer!

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.