Stevnerapport Soft Touch Open 25.-27. april 


Flott utenlandstur for klubben

Siste helga i april var det duket for klubbens store teambuildingstur til Gøteborg, Soft Touch Open og Liseberg med mer! Det har vært et tett program den siste tiden og flere var på klubbtur til Nederland helgen før, så reiselysten er det ingen ting å si på! Selv om det ikke ble medaljer i dette tøffe stevnet denne gangen var det fortsatt en flott tur for klubben både på og av matta! Vi var en stor gjeng som dro og faktisk nest største klubb på stevnet!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Tidlig fredag ettermiddag møttes en reiseglad gjeng på Esso'n. Vi var en gruppe på 28 personer, store og små, som dro sammen på denne sosiale klubbturen. Vi var en fin blanding av aktive, foreldre, søsken, trenere og lagledere. Vel fremme i Gøteborg hadde vi god tid, så det ble innsjekking på hotellet før innveiingen en liten spasertur unna. Her klarte de aller fleste vekta greit, så det var en sulten gjeng som gikk bort til vår faste restaurant Söder for en felles klubbmiddag. Vel tilbake til hotellet var det (etterhvert) natta da en viktig dag stod for tur.

Opp igjen tidlig lørdag morgen for en god hotellfrokost før vi satte turen til Valhalla idrettshall. Soft Touch Open er et av de store ungdomsstevnene i Nord-Europa og konkurransen pågår i to sammenkoplede haller samtidig. Men med en stor supportgjeng og litt hjelp av walike talkies gikk det greit å holde kontroll på alle de aktive. De som stilte på matta for klubben var Kenneth, Dani, Adrian, Jørgen, Henrik, Daniel E., Cathrine, Eirik, Emi, Kim, Andre, Mayow og Daniel M.K.

Brytemessig ble det noe stang ut, men også litt stang ut på de aktive. Dette er et tøft stevne og vi har som sagt vært gjennom mange konkurranser og turer på kort tid. Noen røyk ut etter innledende kamper, men fikk fortsatt med seg god stevneerfaring. Det ble etterhvert også noen seiere. På slutten av lørdagen - etter vel 8-9 timer i hallen var resultatet klart: Kenneth, Emi og Jørgen var klare for videre kamper på søndagen!

Vi pakket oss ut av hallen og satte kurs for hotellet for en kjapp dusj. Deretter bar det til, noe mange hadde gledet seg til, Liseberg - Nordens beste tivoli! Her tok vi inn på Trebello for en felles klubbmiddag før karuseller, berg- og dalbaner, spøkelseshus med mer stod for tur. Det var blitt nær sagt full sommer i Gøteborg, så dette ble en veldig fin kveld, selv om køen til nyvinningen Helix var, som advart, vel lang.

Etter Liseberg bar det tilbake til hotellet i samlet gjeng der vi alle møttes i restaurantbaren for en liten debrief og fruktdrink for unga!

Vel tilbake på rommene var det god natt, da tre av våres aktive hadde kamper også søndag. Her var det Jørgen som kom lengst da han kvalifiserte seg til bronsjefinalen. Her ble det dessverre tap, men medaljen var altså ikke langt unna. Emi måtte gi seg pga. skade i ribbeina og fikk ikke vist sitt fulle potensial her. Kenneth måtte gi tapt for klassevinneren Snorre i sin siste match, men ga sin utvilsomt beste kamp mot han hittil.

Etter nok en lang dag i hallen var stevnedelen av turen over. Mens et par av bilene valgte å sette snuten hjemover dro resten av klubben rett i bassenget for litt nedkjøling, oppvarming (badstu og boblebad), soling og hoppetårn. Akkurat som vanlig :)

Deretter var det hjemreise og grensehandling (ingen kjøpte vel masse godteri siden vi er sunne på tur, eller hva?).

Vi takker for en flott tur og fine tilbakemeldinger fra foreldre og ikke minst for innsatsen til gutta og jenta vår. Vi er ferdige med stevnesesongen nå, men det er fortsatt ting som skjer. Det blir treninger frem til skoleferien og vi nevner sommerfesten og jubileet 24. mai.

Se bilder fra turen og stevnet under. Takk til Cathrine for bilder og takk til alle som var med til Gøteborg!
Før avreise på Esso'n.Fremme til innveiing.Legesjekk.Fra innveiing.Fra innveiing.Gjengen klar for klubbmiddag.Gjengen klar for klubbmiddag.Gjengen klar for klubbmiddag.Moro på rommet før god natt.På vei til stevnet lørdag morgen.Sommeren var kommet til Gøteborg.Oppvarming.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Moro også utenfor matta.Full kontroll på listene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra Lørenskoghjørnet.Fra Lørenskoghjørnet.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Avslapning mellom kampene.Når er neste kamp Patrick?Lagleding.På Liseberg.…og nydelig vær.Klubbmiddag på Liseberg.Fra Liseberg - Atmosphere.Fra Liseberg - Atmosphere.Fra Liseberg - Atmosphere.Fra Liseberg - Atmosphere - god utsikt på toppen!Fra Liseberg - Helix.Liseberg - nighttime.Liseberg - nighttime.Barn i Bar'n. Fruktdrink før god natt.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Lang dag i hallen!Lørenskog-bamsen er godt å se i enhver stevnehall.Turens klubbilde!Bading søndag før avreise.Bading søndag før avreise.Kenneth i hoppetårnet. Hvorfor var det bare Mads som turte 10'ern i år? Alle opp neste år!


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.