Stevnerapport Lørenskog Cup 12. april 


Flott gjennomføring av eget stevne

Lørdag 12. april var det igjen tid for klubbens største arrangement i løpet av brytesesongen: Vår egen Lørenskog Cup. Kort oppsummert ble dette en suksess med mange gode tilbakemeldinger fra våre egne og ikke minst gjesteklubbene. Totalt sett ble vi nest beste klubb denne gangen og det var flott innsats av våres vel 30 aktive som stilte på matta. Flott innsats var det også utenfor matta av klubben i sin helhet - en flott dugnadsgjeng.

Klikk på linken for å lese mer og se mange bilder.

Fredag 11. april var det tid for dugnad. Men i realiteten startet dugnaden for styret flere uker i forveien med forberedelser. Så det meste var planlagt når familiene tilknyttet klubben møtte opp fredag ettermiddag. Og her ble det godt oppmøte. Faktisk såpass godt at vi vurderer en mer gruppemessig tilnærming til dugnaden neste år. Men det kommer vi tilbake til neste sesong. Opprigget gikk veldig bra, både matter, podiet, sjauing, henting og kjøring, matsmøring, premieliming, rigging, pynting, matlaging, kakebaking og vaffelrøreblanding hjemme gikk effektivt unna. Styret var ferdig med det siste av teknisk opprigg rundt kl 00.30, noe vi er godt fornøyd med. Vi skal også spesielt nevne i år loddinnsatsen: I forkant var det mange flinke foreldre som samlet inn flotte utlodningsgaver. Noen så fine at de gikk på auksjon!

Tidlig lørdag morgen var det på'n igjen. Innveiing og registering av alle brytere og forberedelse til kampstart. I tillegg til siste finpuss på kantine og loddutsalg. Med kun ca 5 minutters forsinkelse var stevnet i gang kl 10 - det er ikke mange som klarer å starte såpass nøyaktig!

Selve arrangementet ble gjennomført uten noen tekniske problemer, i det hele gikk alt etter planen og vi fikk en meget effektiv gjennomføring av arrangementet. Dette har vi også fått skryt på fra flere gjesteklubber. Godt jobbet alle sammen! Med ca 170 bryterene fra store deler av østlandet, ble ca 280 kamper gjennomført på 5 timer. Det sier litt! Deltagerantallet lå ca 50 under normalt og dette er nok naturlig grunnet at stevnet gikk første helga av påske. Så neste år er vi nok "fulltallig" igjen! I år valgte vi å kjøre kamper for nybegynner, bryteskole og knøtt gjennom hele stevnet så disse klassene var likt ferdig med aldersbestemte. Det var naturlig da førstnevnte grupper var så store i antall. Neste Lørenskog Cup regner vi med å være tilbake til standardmodellen der nybegynner, bryteskole og knøtt er ferdig rundt kl 13.

Salget i kantina gikk bra gjennom hele stevnet. Og loddsalget gikk over all forventning. Det hjelper med fine premier! Så dette er en erfaring vi tar med oss videre - neste år blir det garantert igjen loddsalg. Faktisk har vi også litt overskudd av premier som vi kommer til å bruke til loddugnaden på Triaden i desember. Husk: Loddpremier er noe alle i klubben kan samle inn gjennom hele sesongen! Det virket også positivt å flytte kantina ned til selve hallflaten. Stor takk til kantine- og loddgjengen, samt alle som hadde oppgaver som tidtagere, listeløping, mattevask, rydd etc.

Så over til Frank som hovedlagleder har skrevet litt om innsatsen på matta:

Så var igjen alt klart for Lørenskog Cup og vi gikk igjen for å bli Beste Klubb!

I aldersbestemte klasser stilte vi med 12 brytere og i nybegynner, bryteskole og knøtt stilte vi med 19 brytere. Vi var en stor og spent gjeng i Lørenskoghjørnet, så her var det bare å holde tungen rett i munnen: Både de aktive og laglederne fikk nok å gjøre i løpet av dagen!
 
Nybegynner, bryteskole og knøtt var de første som skulle ut på mattene og vise frem hva de har lært, og det var ikke rent lite! Det blir ikke utropt vinnere i disse klassene, men alle bryterne fikk flere kamper og de viste at Lørenskogbrytere kan slå grep og ta poeng. Alle de yngste gjorde en kjempeflott innsats i sine kamper og var prakteksempler som sto klare og ventet på neste kamp. Det gjør jobben enklere for laglederne.
 
Aldersbestemte klasser startet med tøffe kamper for Lørenskog, men vi hentet oss godt inn og det ble flere seiere etter hvert i stevnet. Lørenskog ble nest beste klubb med 8 medaljer fordelt på: 2 gull, 3 sølv og 3 bronse Så dette var en kjempeinnsats av alle bryterne! Vi gratulerer SP 09 som Beste Klubb i år - men Lørenskog lå kun få poeng bak!

Det var mye bra bryting av alle Lørenskogbryterne samt noe vi også fortsatt må trene på. Så vi gleder oss til fortsettelsen og sesongens siste stevne i Gøteborg.

Vi gratulerer følgende medaljevinnerne:
 
Gull:
Daniel M
Emi
 
Sølv:
Mayow
Kim
Moa
 
Bronsje:
Eirik
Henrik
Kenneth  
 
Stor takk også til alle som stilte som lagledere og med flott innsats hjalp denne flotte brytegjengen gjennom sine kamper!

Nedrigget gikk også godt. Vi var i all hovedsak ferdig rundt kl 18 med nedrigg, opprydd og tilbakekjøring. Neste år må vi ikke glemme veiskiltene - disse kom som en overaskelse gitt. Vi takker alle foreldre og aktive samt frivillige tilknyttet klubben som stilte opp denne helgen. Uten dere hadde det vært umulig å gjennomføre et slik arrangement! Takk også til dere som stilte med frukt, transport etc!

Se mange bilder fra stevnet. Vi takker fotograf Cathrine for flotte bilder. Om det skulle være noen vi ikke har fått med kan dere sende bilde på klubbmail så legger vi ut disse også.
Fra opprigg.Fra opprigg.Fra opprigg.Fra opprigg.Fra opprigg.Fra opprigg. Tydelig skilting er viktig!]Fra opprigg.Lørenskog Cups egenstøpte medaljer.Vi takker for lån av flotte projektorer.Fra opprigg.Ca kl 00.30. Alt klart!Felles oppvarming.Felles oppvarming.Lørenskog-oppvarming.Lørenskog-oppvarming.Pep-talk med trener Patrick før stevnestart.Lagledermøte.Og vi er i gang!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Full kontroll i sekretariatet. Stor takk til Ove til høyre for flott innsats!Full kontroll i sekretariatet.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kantina.Mye godt på bordet!Loddsalget var en stor suksess!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Flinke mattevaskere!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Lørenskog til topps! Litt tid til lek også!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Klart for premieutdeling.Fra premieutdeling til de yngste klassene.Fra premieutdeling til de yngste klassene.Fra premieutdeling til de yngste klassene.Fra premieutdeling til de yngste klassene.Fra premieutdeling til de yngste klassene.Fra premieutdeling til de yngste klassene.

Vi har dessverre ikke bilder fra premieutdelingen til aldersbestemte klasser i år.
Vi gratulerer SP 09 som Beste Klubb.Dagens lagbilde. Flott gjeng!Fra nedrigg.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.