Stevnerapport NM ungdom og junior 28. - 30. mars 


Fire nye NM-medaljer til Lørenskog

Helgen 28.-30. mars var det endelig duket for NM for ungdom og junior i Kolbotn. Med fire deltagere i ungdoms-NM lørdag ble det hele tre pallplasseringer og en ny Norgesmester i klubben! Det ble også medalje for Lørenskog i junior-NM lørdag. Med totalt seks NM-medaljer inkludert medaljene fra NM for Landsstevnet for G/P12 og NM for G/P-15 har vi klart vårt sportslige mål. Det ble altså en god helg for Lørenskog Bryteklubb.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Denne helgen var NM-medaljer på agendaen for klubben. Vi hadde to medaljer fra Landsstevnet for G/P12 og NM for G/P-15 fra helgen før, men vi var fortsatt sultne på mer.

NM for ungdom lørdag:
I NM for ungdom lørdag stilte følgende klare på matta: Cathrine Frilseth i Ungdom-kvinner 56 kg, Abdula-Magomed Dauletukajev (Moa) i Ungdom 69 kg , Magomed-Emi Yangulbaev (Emi) i Ungdom 76 kg og André Castellan i Ungdom 85 kg. Innveiing skjedde kvelden forut og det var en fokusert gjeng som møtte i Sofiemyrhallen i Kolbotn lørdag morgen. Etter oppvarming og en pep-talk med trener Patrick Malmsteen var vi klare for å gi alt på matta.

Dette var en NM med høyt nivå på brytingen og mange kamper med tøff motstand ventet i alle klasser vi deltok i. Oppsummert var det Magomed-Emi som kom lengst og ble ny Norgesmester i Ungdom 76 kg. Han hadde tre kamper i sin klasse der han gikk seirende ut av alle. André fikk tre seire og ett tap som holdt til en flott sølvplassering. Cathrine brøyt fire kamper som resulterte i to seire og to tap. Dette holdt til en god bronsjeplassering. Cathrine hadde også med seg en andreplass fra NM for P15 forrige helg. Abdula-Magomed hadde totalt fire kamper der det ble to seire og to tap. Dette var en veldig tøff klasse, og Abdula-Magomed tok seg til en god fjerdeplass. Totalt ble det altså ett gull, ett sølv og én bronse i årets ungdoms-NM, noe styret og trener Patrick er godt fornøyd med.

NM for junior søndag:
Søndag morgen var det samme rutine - tidlig oppmøte og oppvarming. I dag skulle følgende prøve seg i junior-NM og bryne seg mot de litt eldre gutta: André Castellan i Junior 84 kg (måtte opp til 96 kg), Magomed-Emi Yangulbaev i Junior 74 kg og Mayow Maalin i Junior 60 kg.

Mayow har ikke den største stevneerfaringen og opplevde her god motstand. Han fikk tre kamper som resulterte i tap, men vi ser stor fremgang i denne gutten! Magomed-Emi stod etter fire kamper med tre seire og ett tap som holdt til bronsjefinalen. Her røyk dessverre Magomed-Emi ut og endte på en god fjerdeplass. André, som gikk i en vektklasse over sin egen, hadde kun to i sin klasse i dette mesterskapet. Han gjorde en god førstekamp og gikk seirende ut av denne. Han var dermed klar for finalen. Her ventet storfavoritt Felix Baldauf som kontrollerte kampen inn mot en seier. Men André var like fornøyd og glad for å møte en profilert bryter som Felix - og godt fornøyd med en ny sølvmedalje!

Vi takker for innsatsen - dette ble en flott helg for klubben!

Vi takker lagledere, foreldre og support for deres innsats. Takk til fotograf Cathrine H. for fine bilder.


Se bilder fra NM for ungdom:
Fra finalematta i årets NM for ungdom og junior.Cathrine i kamp.Cathrine i kamp.Cathrine i kamp.Girlpower @ Lørenskog Bryteklubb. Cathrine og lagleder Elisa i passende klubbantrekk for anledningen.Abdula-Magomed i kamp.Abdula-Magomed i kamp.Abdula-Magomed i kamp.Fra pauseshowet.Magomed-Emi i kamp.Magomed-Emi i kamp.Magomed-Emi i kamp.Magomed-Emi i kamp.André i kamp.André i kamp.André i kamp.André i kamp.Sølv til Cathrine. Vi gratulerer.Fjerdeplass til Abdula-Magomed. Vi gratulerer.Gull til Magomed-Emi. Vi gratulerer den ferske Norgesmesteren.Sølv til André. Vi gratulerer.Dagens aktive med trener Patrick i midten.Alle Norgesmestere i ungdom.


Se bilder fra NM for junior:Mayow i kamp.Mayow i kamp.Mayow i kamp.André i kamp.André i kamp.Glade lagledere.Magomed-Emi i kamp.Magomed-Emi i kamp.Fra finaledefileringen.Fra finaledefileringen. André og Felix.André i kamp.André i kamp.Sølvplassering for André.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.