Stevnerapport Landsstevnet G/P-12 og NM G/P-15 22. mars 


Medalje og god innsats i Notodden

Det ble sølvmedalje og flere gode kamper i Landsstevnet for G/P-12 og NM for G/P-15. En fin tur og en flott gjeng og fremgang på matta for de aktive!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Fredag ettermiddag var det avreise mot Notodden og innveiing fredag kveld. Her klarte alle vekta si med unntak av Daniel som, på tross av flott innsats i forkant, dessverre målte inn noen gram i overkant. Sånn skjer noen ganger! Etter innveiing kjørte vi til Kongsberg der vi overnattet for anledningen. Vi møttes så til langbord på en hyggelig lokal restaurant for en koslig klubbmiddag. Gode og mette retunerte vi til hotellet og god natt. Tidlig opp kl 07 stod hotellfrokost på menyen før avreise tilbake til Notodden.

I stevnehallen laget vi et Lørenskoghjørne for de aktive og foreldre/support. Dagens lett nervøse gjeng som skulle kjempe på matta var Dani Castellan i G12 45 kg, Kenneth Vikvam i G15 32 kg, Jørgen Løkenlien i G15 59 kg, Daniel Einemo i G15 53 kg og Cathrine Frilseth i P15 52 kg. Før stevnestart ble det oppvarming, så en innmarsj av alle som skulle konkurrere. Deretter en oppvarming og en pep-talk med Patrick.

Det ble en fin dag i hallen og klubben fikk totalt sett mange kamper, og det ble både seire og tap. Vi gratulerer Cathrine som kom lengst og fikk med seg en flott sølvplassering! Her lå faktisk gull også innenfor rekkevidde. Litt stang ut for resten av gjengen men fortsatt absolutt fremgang og spore. Vi nevner som eksempel en fin kampseier for Jørgen. Kenneth ble også belønnet med en sølvpokal, dog i en klasse av to - men Kenneth yter stadig bedre mot sin rival. Dani gikk også gode kapmer og klarte sitt eget mål for dagen. Daniel hadde litt uflaks og fikk ikke vist hva han er god for denne gangen, men flere muligheter kommer.

Vi gratulerer og takker for god innsats alle sammen! Takk også til den flotte foreldregjengen som stiller opp på stevner.


Se bilder fra Landsmesterskapet/NM under:
Fra klubbmiddag fredag kveld.Frokost lørdag morgen.Hyggelig å se at klubbene spiser sammen!Oppvarming.Oppvarming.Fra innmarsjen.Fra innmarsjen.Fra innmarsjen.Fra innmarsjen.Godt med NM-deltagere.Pep-talk med Patrick før stevnestart.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Glade lagledere.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra innmarsjen for finalistene.Fra innmarsjen for finalistene.Fra innmarsjen for finalistene.Pauseshow!Finalenkampene gikk på en spotbelyst matte.…og det var godt med publikum i hallen.Dommerne følger også med på finalekampene.Fra finalekampene.Fra finalekampene.Sølvmedalje til Kenneth.Sølvmedalje til Cathrine.Takk for innsatsen!


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.