Stevnerapport Sofiemyr Minicup 15. mars 


Mye moro på matta for klubbens yngste

Lørdag 15. mars reiste klubben til Kolbotn og Sofiemyrhallen. Har var det duket for et eget stevne for bryteskole, nybegynner og knøtt og Lørenskoggjengen dro nedover med en god gjeng på 11 glade brytere med support.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

De som stilte til dyst denne gangen var Casper J. B., Lars, Thomas, Leokim, Lukas E. S., Lukas B. D., Ove, Daniella, Sondre og Julian i bryteskoleklassen samt Alex i knøtt. Vi ble en bra gjeng og med mye foreldre og support tok vi god plass på tribunen i vårt Lørenskoghjørne. Stevnet hadde dessverre startvansker pga uprøvd utstyr samt at en del klubber ikke fulgte kontrollveiingen Kolbotn gjennomførte. Dette gjorde sitt til at stevnet ikke var i gang før ca kl 12. Dette var uheldig da det ble en unødvendig lang dag for de aktive (og for foreldre og lagledere.) Men det var ikke annet å gjøre enn å smøre seg med tolmodighet - neste knøttestevne er vi nok tidligere ferdig.

På plussiden skal Kolbotn ha for flott felles oppvarming med alle klubbene og innmarsen som er stas for alle. Så det ble fine rammer på stevnet etterhvert.

På matta var det mye fint å se. De aktive tar stadig skritt fremover og gjør mye bra på matta. Alle fikk også rundt tre kamper hver som er bra. Fokus fremover må være at vi prøver på raske innganger i grepene slik at motstanderen ikke rekker å forsvare seg. Hurtighet gir poeng. Videre må vi huske at kampen fortsetter selv om vi går brytingen går fra stående til partere. Da må vi ikke slippe når vi er i angrep! Men som sagt, mye bra å se totalt sett og det var en fornøyd gjeng som alle stolt kunne vise frem premier ved stevnets slutt.

Stor takk til lagledere Egil, Daniel og Mads. Stor takk til alle foreldre og support som var med å heiet. Stor takk også til fotograf Lothar Strømhaug for mange flotte bilder!

Se bilder fra stevnet under:Lørenskoggjengen på plass i Sofiemyrhallen.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Fra felles oppvarming med alle klubbene.Fra felles oppvarming med alle klubbene.Fra innmarsjen. Lang, lang rekke!Fra innmarsjen.Fra innmarsjen.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Heiagjeng.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Pust i bakken?Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Dagens Lørenskog-gjeng, flotte og røde!

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.