Stevnerapport DAK Cup 15. februar 


Store sportslige steg fremover for den yngre generasjon

Lørdag 15. februar var en stor Lørenskoggjeng klar for dyst på matta i Drammen. Med 20 påmeldte var vi nest største klubb på hele stevnet og klare for å vise oss frem. Mye bra innsats å se på de aldersbesteme bryterne og ikke minst ser vi at førstepartiet vårt igjen har tatt store steg fremover.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Vi fikk dessverre par sykdomsforfall, men følgende var klare på matta i Drammen: Casper J. B., Lars, Thomas, Leokim, Lukas E. S. Lukas B. S., Ove og Daniella i Bryteskole, Sondre og Adrian i Nybegynner G12, Dani og Jonas i G12, Daniel E., Oliver og Henrik B. i G15, Emi og André i Ungdom og Daniel K. D. (skade, men med som hjelpelagleder) og Mayow i Junior.

Godt oppmøte også fra foreldre og support skal nevnes. Klubben måtte beslaglegge to store langbord for å få plass til alle. Veldig morsomt. Vi var også mye flinkere til å heie på hverandre på dette stevnet - det skal vi fortsette med.

Det var full fart stort sett hele dagen, men en bedre spredning nå på de yngste og aldersbestemte gjorde det litt enklere for laglederne. Det ble uansett veldig mange kamper på klubben og det er veldig bra. I Bryteskole- og Nybegynnerklassen så vi også på dette stevnet at gruppa har tatt flere skritt fremover sportslig sett. Gutta, og ikke minst yngstejenta Daniella med sin stevnedebut, var uredde på matta og gikk aktivt inn i kampene med grepsforsøk. Og nå er det mer og mer som sitter. Vi ser at bryting begynner å sitte i kroppen på de aktive i denne gruppa. Dette viser også at partiet gjennomfører gode treninger med en god sammensetning av aktive. Klubben vant mange kamper på dette stevnet!

Også blant aldersbestemte var det mye bra å se og mye vilje å spore. Gøy og se at de som ikke har vært med på stevner på en stund også får til bra ting på matta! Det ble seiere og tap jevnt spredd for denne gruppa og et fint stevne å ta med seg før kommende NM!

Både lagledere og trener Patrick er kjempefornøyd med innsatsen.

Se bilder Fra kampene. Vi beklager at vi ikke har kampbilder av alle gutta, det er vanskelig å få til med en så stor gjeng. Takk til fotograf Cathrine for flotte bilder.
Lørenskoggjengen måtte ha to sore langbord plus ekstra stoler for å få plass!Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Godt å se vi fyller en hel matte!DAK-oversikt.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Klubbkompiser følger spent med på kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Hurra for klubbens yngste deltager, Daniella.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra premieutdelingen for Nybegynner og Knøtt.Fra premieutdelingen for Nybegynner og Knøtt.Flott Lørenskoggjeng!


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.