Stevnerapport Arctic Cup og breddesamling i Bodø 


Stevnerapport Arctic Cup og breddesamling i Bodø 31. januar - 02. februar

Daniel, Andre og Cathrine ble plukket ut til å være med på breddesamling og Arctic Cup i Bodø og selvfølgelig takket de ja til invitasjonen for å få enda mer kamptrening før NM. Det ble en flott helg med mye bryting, læring og god innsats under selve Arctic Cup.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Flyturen til Bodø gikk fredag formiddag og om kvelden reiste vi til brytehallen for å være med på første treningsøkt. Bodø valgte å kjøre felles trening for både  jentene og guttene, slike felles økter får både jentene og guttene mye ut av. Landslagstrenerene Fritz Aanes og Eren Gjertvik kjørte som kjent veldig utfordrende og harde økter, fasinerende hvordan de får 60 brytere til å trene så effektivt og hardt på bare tre brytematter. Treningene var strukturert lagt opp med mye variasjon. Fantastisk å se at alle bryterne viste seg fra sin beste side og var 100% fokuserte under hele økten. Konkuranse instinktet var til å føle og ta på.

Fredagen ble en lang dag for alle så det ble rask kveldsmat og rett i seng. Lørdag morgen måtte alle være opplagte til veiing og Artic cup. 

Det at Bodø kjørte breddesamling samtidig som de hadde Artic Cup gjorde at Bodø bryteklubb toppet oppmøte på Artic Cup med 250 tøffe brytere.

Tøffe Daniell kom i en gruppe som må være en av de største gruppene og ikke minst tøffeste vektklassene på hele stevnet, det var hele 9 stykker i vekten hans. Utrolig gøy å se at Daniell går tøft ut og ikke gir bort noe som helst gratis. Mye bra marer og bryting fra Daniel, som fikk hele fire kamper.

Cathrine brøyt to kamper hvor hun definitivt viser at hun har stor fremgang etter mye trening, hun var 100% fokusert både før kampen og uttpå matta. Nå dukker ikke Cathrine lengre ned på beina uten at hun lager åpning først og fullfører grepet som hun har trent mye på. Fantastiske gode prestasjoner i begge kampene som resulterte i en velfortjent første plass. 

André som bryter i den tyngste vekt klassen, brøyt som alltid til slutt. Etter mye venting fikk han sin første kamp i 98 kilosklassen. Motstanderne var robuste og noen "generasjoner" eldre enn André. Her fikk motstanderne heller ikke noe gratis og André kjempet og vant en av kampene. En fantastisk prestasjon!

Lørdag kveld feiret vi med biff på resturant og endte kvelden med kortspill på rommet, en tidlig kveld for igjen å være opplagte til ny treningsøkt søndag morgen. Det ble to harde treningsøkter før vi reiste til Bodø sentrum for å spille bowling med Oslo Bryteklubb, sosialt og veldig hyggelig å bli bedre kjent med de andre brytere og trenerne.

Etter bowlingen reiste vi til Bodø flyplass for å komme oss hjem til snø og kulde etter en solfylt helg uten snø - som minte mer om en fantastisk helg i nord om våren.
Godt gjennomført av Bodø Bryteklubb, trenerne og sist men ikke minst - Lørenskog bryterne.

Stor takk også til Elisa for dette innlegget, og ikke minst, stor takk for hennes innsats som lagleder på denne turen!

Se bilder fra samlingen og stevnet:
På vei til Arctic Cup.Fra breddesamlingen.Fra breddesamlingen.Fra breddesamlingen.Fra breddesamlingen.Fra breddesamlingen.Fra Arctic Cup.Fra Arctic Cup.Fra Arctic Cup.Fra Arctic Cup.Fra Arctic Cup.Fra Arctic Cup.Fra Arctic Cup.Fra Arctic Cup.
Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.