Stevnerapport Fredrikstencup 11. januar 


God læring i Halden

Lørdag 11. januar gjestet vi Halden A.K. og deres Fredrikstencup, et stevne vi har stilt opp på i mange år på rad. Det var en stor Lørenskoggjeng som satte snuten mot Halden tidlig denne lørdags morgen. Hele 18 spente brytere skulle til pers på matta. Det ble en fin dag for klubben med mye god læring.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Det var spesielt mange i knøtt- og nybegynnerklassene vi hadde med oss denne dagen. Det er morsomt å se at stevner gir mersmak blandt de unge. De aktive i de yngste klassene var Dennis J., Leokim, Lukas E. S., Julian, Lukas B. D., Sondre og Adrian, Thomas, Lars, Casper J. B., Ove og Alex. Blant de aldersbestemte klassene var vi ikke fulltallige på denne gangen, men Dani C., Kenneth, Cathrine, Moa, Emi og André stilte i bryteringen.

Blant knøtt og nybegynnere ble det både seiere og tap, men viktigst av alt; verdifull læring! Det er som sagt på stevner vi virkelig lærer og her var det mye viktig erfaring å ta med seg. Vi ser at mange har tatt nye skritt fremover i riktig retning! Her er det bare å fortsette å melde seg på og bli med på stevner som kommer.

I de aldersbestemte klassene var det mye vilje å se i dag, selv om det ble litt stang ut for noen. Men vi fikk også med oss en del gode erfaringer her. Lengst av de aldersbestemte kom Moa på en tredjeplass, Cathrine på en annenplass, og André og Emi som konkurrerte mot hverandre i samme klasse på henholdsvis første- og andreplass.

Oslo- og Akershus brytekrets, som vi er en del av, ble forøverig beste krets denne dagen, og Lørenskog bidro med viktige poeng her.

Vi ønsker også å nevne et par ting som er viktige på et stevne utenfor matta:

Blant de aldersbestemte klassene har vi snakket en del om kosthold på stevner, og flere av småbarnsforeldrene ønsker også å sette fokus på dette. Som hovedregel må vi huske på å få i oss nok mat og drikke i løpet av et stevne - vi er der tross alt i mange timer. Vi skal huske på å spise lette måltider mellom kampene, dette bør være sunn mat (kan være medbragt), frukt, salater, baguetter etc. er fint. Vi bør også få i oss et par liter væske i løpet av dagen. Vann og sportsdrikker fungerer fint. Det er viktig å spise og drikke litt etter kamper. Vi er forsiktige med å innta for mye når det nærmer seg ny kamp. Ikke minst er det viktig at vi også spiser riktig dagene før en konkurranse for å bygge opp et energilager. Dette gjelder også for de eldre utøverne selvom enkelte i noen tilfeller passer på vekten.

Når det gjelder pølser, kaker, godteri og brus er det helt i orden med litt av dette. De unge fortjener litt godt etter en god innsats på matta. Men vi ønsker en felles kjøreregel på at vi kan spise/drikke dette etter at den aktive er ferdig med sine kamper, slik at dette blir likt for alle.

Mange er også flinke på å heie på hverandre i kampene. Men her kan vi bli enda bedre. Før sin egen kamp skal man ha fokus på seg selv og sitt, og man kan også fint slappe helt av i en periode før en kamp, men ellers kan vi fint stå på sidelinjen å heie på hverandre (men hold kontakt med laglederene). På de siste stevnene er det blitt en del bruk av iPad blant de yngste. Vi ønsker ikke å si nei til dette, vi vet at det blir mange timer i stevnehallen i løpet av dagen. Men vi kan prøve å begrense bruken noe, å gjøre ting som er mer inkluderende for alle, som å se på hverandres kamper (det er mye læring i å se på matcher) spille litt kort sammen etc.

Til slutt vil vi takke alle for flott innsats, virkelig en fin stevnegjeng vi har nå. Vi må heller ikke glemme den fine supportergjengen vi hadde med på stevnet; mange engasjerte foreldre og mye godt humør i Lørenskog-hjørnet. Spesielt takk til laglederne Elisa, Jon Olav, Patrick og Mads som sammen med foreldrene holdt styr på alle aktive.

Se bilder fra stevnet. Vi beklager noe dårlig bildekvalitet, vanskelig lys i Remmenhallen!
Oppvarming.Oppvarming.Snart klart til kampstart.Før stevnestart.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.God supportergjeng denne lørdagen.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra premieutdelingen. Flott Lørenskoggjeng med mange nybegynnere/knøtter.Fra premieutdelingen.Fra premieutdelingen.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Hva skjer her? ;)Fra kampene.Tredjeplass til Moa. Gratulerer.Andreplass til Cathrine. Gratulerer.Førsteplass til André og andreplass til Emi. Gratulerer.Dagens Lørenskoggjeng. Takk for innsatsen!


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.