Stevnerapport OBK Knøttestevne 1. desember 


Kjempedag for de yngste i klubben

Søndag 1. desember handlet alt om klubbens, og kretsens, yngste utøvere. Oslos Bryteklubbs Knøtte- og nybegynnerstevne er et flott arrangement der brytingens yngste står i fokus. Det ble en kjempedag på matta for klubben, god stemning og et stevne som ga mersmak. Lørenskog stilte med en rekordstor knøttegjeng med 18 påmeldte.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Dette stevne er en fin start på brytekarrieren, og mange av Lørenskogkrigerne deltok også på sitt første stevne her. Alt foregår på én matte som gjør at det blir mye publikum og heiing, både blant foreldre og lagledere, topp stemning med andre ord. I knøtt hadde klubben påmeldt Brage, Dani, Ove Eri, Marius, Linus, Alexander og Jacob. I nybegynner hadde klubben påmeldt Lukas Eri, Dennis, Leokim, Robin, Lukas, Mats-Ivar (mulig syk, har ikke en helt oppdatert liste for hånda her), Casper, Julian, Adrian, Lars og Thomas.

Det var masse god innsats på matta, mye å lære, og mye å ta med seg videre til neste stevne. Vi håper, og tror, at dette ga mersmak for klubbens yngste og at så mange som mulig blir med oss videre. Husk at de fleste stevner vi reiser til har en egen knøtte- og nybegynnerklasse, akkurat som på dette stevnet (følg med på terminlista) så her er det bare å bli med!

Stor takk til alle gutta for flott innsats. Veldig morsomt å se at så mange ble med på stevnet! Stor takk også til hovedlagleder Egil, André og Cathrine og ikke minst alle foreldre og support! Vi ønsker å ha med foreldre og support på stevner, det er her vi blir godt kjent og kan bygge gjengen/miljøet!

Se masse bilder fra stevnet:Fra innmarsj før stevnet.Fra kampene.Oppvarming med André.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Spenning fra sidelinja.Fra kampene.Topp stemning!Mange smil blant foreldrene i dag!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Instrukser fra lagleder i kamppausen.Fra kampene.På nybegynnerstevner er alle vinnere!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Stor takk til dagens dommere.Fin rød gjeng #1.Fin rød gjeng #2.Fin rød gjeng #3. Ikke minst dagens viktigste mål: POKAL!.Dette må være dagens blideste kar!Glad Lørenskoggjeng!


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.