Stevnerapport Kolbotn Cup 16. - 17. november 


God motstand på matta i internasjonalt stevne

Etter innveiing fredag kveld var åtte av våres konkurransebrytere klare til dyst på matta i Kolbotn. Vi hadde flere gode kamper og seiere, samt én gullmedalje, men ellers litt stang ut. Dette er tross alt en internasjonal konkurranse og det var generelt høyt nivå på brytingen i år.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Lørenskoggjengen denne helgen bestod av Kenneth, Daniel E., Moa, Emi, Cathrine, Mayow, Daniel K. M. og André. Det var god stemning i gjengen og ikke minst god fokus forut for kampene, de fleste hadde også trent godt i perioden før stevnet. Men dette er som sagt en tøff konkurranse med norske og utenlandske utøvere, så totalt sett ble det litt stang ut på gjengen denne gangen. Men vi fikk med oss viktig kamptrening og fokus på hva som skal terpes på videre. De som kom lengst var Emi som vant sin klasse -vi gratulerer! (det holdt med én seier, da det bare var en annen konkurrent i hans klasse), Cathrine som med god innsats sikret seg 4. plass, og Moa, som slo til med flere seiere i starten, kom seg til kampen om 5/6 plass (han hadde mange i sin klasse).

Takk for innsats både fra aktive og support!

Se bilder fra stevnet:
Fra defilering før stevnet.Fra defilering før stevnet.Fra defilering før stevnet.Kolbotn Cup er et stevne meg mange deltagende nasjoner.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Woo-haaaa!Råd fra lagleder (og far) under kampen.Barnehagen.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Moro mellom kampene. Kim med som support.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Gull til Emi.Og en fin fjerdeplass til Cathrine.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.