Stevnerapport Kråkecup 9. november 


God kampøving i Moss

Denne lørdagen stod en glad Lørenskoggjeng klar på matta i Moss, de yngste for å få god kampøving og de eldre for å teste formen mot Kolbotn Cup påfølgende helg.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Dagens gjeng bestod av Linus, Ove Eri, Dani, Kenneth, Cathrine, Mayow, og André. Det ble vist stor bryteglede fra alle, særlig den yngre garde som koste seg på matta og fikk med seg verdifull læring. Kanskje litt stang ut på den eldre garde, det ble med et par kampseire på gjengen denne gangen. Uansett var det en god "oppvarming" for kommende storstevne i Kolbotn. Vi fikk testet ut en del ting å ta med vidre på trening og det ble en fin lørdag i stevnehallen på gjengen. Takk til medfølgende foreldre og support - alltid gøy å dra på tur med denne gjengen!

Se bilder fra stevnet.
Fra kampene.Fra kampene.[/iFra kampene.Fra kampene.Tid for oppvarming.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Mye å lære på stevner ved også å følge med på kamper.… også tid for litt moro i pausene.Fra kampene.[/iFra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.