Stevnerapport Skedsmo Cup 19. oktober 


Bra stevnegjeng på Skedsmo Cup

Lørdag 19. oktober stilte klubben i årets Skedsmo Cup. Det var en bra stevnegjeng vi stilte med 16 store og små aktive pluss lagledere og support. Mye bra innsats på matta og til klubben ble premiert med to førsteplasser og en tredjeplass.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

De aktive som stilte denne lørdagen var Brage, Marius, Linus, Dani, Oliver, Jacob, Ove, Daniel C., Alex, Eirik, Kim, Kenneth, Moa, Cathrine, Mayow (sitt første stevne) og Daniel K. M. Blant de små så vi mye god innsats og vi nevner spesielt én ting: Pågangsvilje. Alle turde å prøve på det de har lært på treninga og det er det viktigste. En tøff gjeng! Her er det bare å stå på, så vil grepstreninga føre til enna fler poeng. Mye bra blant de aldersbestemte også, der det ble mange viktige seiere. Lengst kom Kim på tredjeplass (en dommerfeil gjorde at andreplassen glapp) samt Moa og Daniel med førsteplass i sine plasser.

Lørenskog Bryteklubb ble fjerde beste klubb av 18 klubber!

Vi takker for flott innsats og takker alle foreldre som var med og holdt styr på gruppa :)

Se bilder fra stevnet. Vi beklager om vi ikke har kampbilder av alle gutta.
Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Supportergjengen.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.[/iFra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra premieutdeling for knøtt og nybegynner.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Gratulerer med tredjeplass til Kim.Gratulerer med førsteplass til Moa.Gratulerer med førsteplass til Daniel.


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.