Stevnerapport National 28. september 


God læring i Sarpsborg

Denne lørdagen var det stevne i Sarpsborg som stod for tur. Vi var en mindre stevnegjeng en vanlig pga høstferie men det ble en bra matta med god læring uansett.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Stevnegjengen bestod av Kenneth, Dani, André, Moa, Emi og Cathrine med lagledere og support denne lørdagen. Det var flere som glimtet til med mye god bryting, samt at vi så klare enkeltområder de ulike aktive må trerpe på. Og det er nettopp derfor vi drar på stevner - det er bra med kamper som gir tydlige resultater - både på det vi kan og elementer vi må trene mer på. Det ble jevnt over en bra dag på matta for klubben. Et fint og litt roligere stevne da vi dro med en mindre stevnegjeng grunnet høstferien. Lengst kom Moa som seiret i sin klasse - gratulerer!

Takk for fremmøte både for store og små.


Se bilder fra stevnet:
Rolig start på dagen.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Moa glad for førsteplass!Dagens stevnegruppe.


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.