Hyggelig sommerfest for klubben 


Fredag 31. mai var det tid for Sommerfest 2013

Vi inviterte denne fredagen hele klubben, store og små, til å feire sommeren og sesongen 2012/2013. Det ble godt fremmøte og stor stemning i lokalet.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Vi hadde for anledningen leid Fjellhamar Vel og på menyen stod grilling, litt leker, Brytequiz der vi testet klubbens brytekunnskaper og selvfølgelig litt taler/oppsummering på sesongen vi har vært igjennom. Det ble godt fremmøte, ca 60 store og små, så det var full brakke denne kvelden. Etter felles grillmiddag på langbord, var det tid for eggeløp for de unge før vi igjen samlet oss for hyggelig prat og Brytequiz innendørs.

Det var god stemning og mye latter kvelden igjennom, og vi fikk også oppsummert litt rundt sesongen: Fulle partier året igjennom, mange turer og stevner, godt resultat på matta og i NM samt at vi har vært igjennom dugnader og arrangert to flotte stevner.

Vi takker alle for fremmøte og ser frem tll å møte alle igjen når sesongen 2013/2014 starter. PS: Treningene fortsetter med samlet første- og hovedparti mot sommeren (mandager og onsdager kl 18.30 - 20.00), og vi minner også om at vi ønsker godt fremmøte på årsmøte 19. juni kl 18.30 på Bryteloftet.


Se bilder fra sommerfesten:Torsdag kveld: Vi rigger opp og pynter.Torsdag kveld: Alt klart til Sommerfest 2013.Gjestene begynner å komme.Grillhygge - bord 1.Grillhygge - bord 2.Grillhygge - bord 3.Grillhygge - bord 4.Mye godt på grillen.Morsomt med eggeløp!Morsomt med eggeløp!Morsomt med eggeløp!Morsomt med eggeløp!Kakekø!…og man kan se hvorfor.Konsentrasjon i Brytequizen.Konsentrasjon i Brytequizen.Konsentrasjon i Brytequizen.Konsentrasjon i Brytequizen.Gratulerer til årets vinnerlag.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.