Stevnerapport Soft Touch Open 20. - 21. april 


Bra Teambuildingstur til Sverige!

Fredag 19. februar kl 14 ble en glad gjeng samlet på Esso Skårer og gjorde seg klare for avreise til Gøteborg og årets utenlandske teambuildingstur til Soft Touch Open! Det ble en bra tur for klubben selv om det ble litt stang ut på matta. Det var mye bra innsats blandt Lørenskog-bryterne, men holdt nok ikke til medaljer i år. Vi hadde det uansett moro sammen i stevnehall, hotell, restaurant og badebasseng!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Ut på tur, aldri sur! Fredag formiddag satt Lørenskog-gjengen bestående av foreldre, lagledere, trener og de aktive av gårde i biler med retning Gøteborg. De som skulle ut til dyst på matta denne gangen var Jørgen, Eirik, Kim, Madelen, Kenneth og André, samt Cathrine fra Skedsmo. Etter en felles stop for litt veimat rett over grensa (noen sultne sjeler her som måtte passe vekta) kom vi frem til stevnehallen i Gøteborg sentrum og det var tid for innveiing. Det gikk greit for gutta og jentene, så turen gikk snart bort til hotellet et steinkast unna. Etter innsjekk som tok litt tid da hotellet hadde glemt at vi skulle være der hele helga (dette ordnet seg snart), var det tid for en kort tur opp på rommene for skift. Sammen gikk vi bort til det som er blitt vår faste Gøteborg-restaurant for et felles måltid med god stemning ute. Så tilbake til hotellet og god natt på de aktive, en lang dag på matta stod for tur dagen etter.

Lørdag morgen ble det tidlig opp, gni søvnen ut av øynene og felles frokost med masse godsaker. Gothia Towers kan lage frokost (unntatt eggerøra da). Så var det tid for felles avmarsj til hallen, samling i Lørenskog-hjørnet og felles oppvarming. Det ble mange kamper, noen glis og noen litt tristere fjes etterhvert som kampene ble avviklet. Men det var god stemning i Lørenskog-gjengen, både blant foreldre og aktive, og det var også tid for litt moro mellom kampene. Dog noen av gutta trenger fortsatt å huske å roe ned med kampfokus før matchene selv om vi generelt er blitt bedre her. Det ble ikke noen stor suksess brytemessig i Gøteborg denne dagen, men gutta og jentene ga god innsats jevnt over. Man må tross alt huske at Soft Touch Open er Nord-Europas kanskje største og tøffeste stevne for barn/ungdom. I år var det påmeldt rett i underkant av 1.000 brytere fra ca 20 nasjoner så det sier seg selv at nivået er høyt og det skal litt til å avansere i konkurransen. Som målestokk går Soft Touch Open i to sammenhengende idrettshaller med kontinuerlig matcher på 7 matter. Sånn sett er dette Lørenskog Cup ganger tre eller fire!

Etter endt stevnedag ble det tid for å roe ned litt på hotellet før vi igjen samlet gjengen for felles kveldsmiddag på restaurant. Dagens tap så ut til å være glemt for det var en oppstemt Lørenskog-gjeng rundt bordene. Tilbake på hotellet ble det mer (eller mindre) ro på rommene etterhvert. Ro iallefall på rommet som hadde aktive som skulle ut på matta igjen søndag. I år var det riktignok kun André som hadde matcher søndag, men det var igjen opp søndag morgen for alle og bort til stevnehallen. Her ble det tid til å se mye bra bryting og vi fikk med oss en del finaler. Tid ble det også til en tur til svømmehallen og det, for noen, fryktede hoppetårnet. Det ble noen timer med plask og moro, og noen turde gå høyere i hoppetårnet i år enn i fjor. Alle bør tørre en avsats høyere neste år, men noen kom da også til topps i år! Vi savnet dog Bjørn Tores 10-meter-reke-plask, men svenskene hørte uansett godt at Lørenskog Bryteklubb var i hallen!

En godt fornøyd gjeng satt så turen hjemover mot Oslo med en felles stopp, matbit og godishandel på grensa.

Takk alle sammen for innsatsen og takk til foreldre/support som var med på turen!

Se bilder fra stevnet:
På vei til Gøteborg.Felles middag på vei til Gøteborg.Fra innveingskø. Stort stevne!Innsjekk på hotell.Gothia Towers er litt stiligere enn overnatting på skole!Aktiv i tjeneste for lagleder, slik skal det være! ;)Innsjekk på hotell.God utsikt fra hotellrommet.Felles frokost.Avmarsj til stevnehall lørdag morgen.Oppvarming.Oppvarming.Mange nasjoner deltar på Soft Touch Open - her: Det franske jentelaget.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra sidelinja.Fra sidelinja.Fra kampene.Bryte-hijab?Fra kampene.Fra kampene.Fra sidelinja.Fra kampene.Kim uheldig å får en muskelstrekk i første kamp.…men ca like blid :-)Fra kampene.Fra kampene.God stemning under kveldens middag.God stemning under kveldens middag.God stemning under kveldens middag.Moro i heis #1.Moro i heis #2.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Moro med søppelkasse!Fin Lørenskog-gjeng!Plask #1. Patrick i svev.Plask #2. Kenneth med salto.Plask #3. Mads i svev.Plask #4. Kenneth i svev.Über-sund middag på Max på hjemveien!
Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.