Stevnerapport Lørenskog Cup 2013 13. april 


Lørenskog Bryteklubb Beste Klubb på eget stevne

13. april braket det løs for klubbens største arrangement i løpet av brytesesongen, nemlig vårt eget nasjonale stevne; Lørenskog Cup - et av de større nasjonale stevnene i landet! Det ble et godt gjennomført arrangement, både av dugnadsgjengen (stor takk) og av de aktive på matta. Med 33 Lørenskog-brytere i sving på matta ble det flere medaljer, og denne gang gikk klubben helt til topps på klubbstatisitkken og vi kan gratulerer oss selv som Beste Klubb under Lørenskog Cup 2013!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Forberedelsene til Lørenskog Cup startet allerede flere uker i forveien med avtaler og planlegging som skulle på plass, ikke minst litt oppussing av Bryteloftet. Fredagen før stevnet var det så stordugnad for klubben der aktive og foreldre stilte til dyst. Det ble en effektivt gjennomført dugnad med sjauing, henting og kjøring, matsmøring, premieliming, rigging, pynting, kakebaking og vaffelrøreblanding hjemme. Styret kunne si seg ferdig med det siste tekniske rigget ca halv 12, noe vi er godt fornøyd med. Vi takker alle foreldre og aktive samt frivillige tilknyttet klubben som stilte opp denne helgen. Uten dere hadde det vært umulig å gjennomføre et slik arrangement!

Lørdag morgen kl 08 var det felles oppmøte og på tide å gni søvnen ut av øynene. Siste finpuss gjenstod og etter klubbregistreringer og innveiing var vi klare til stevnestart som planlagt kl 10 nøyaktig (det er ikke mange stevner som klarer starte akkurat på forhåndannonsert tidspunkt.)

Selve arrangementet ble gjennomført uten noen tekniske problemer, i det hele gikk alt etter planen og vi fikk en meget effektiv gjennomføring av arrangementet. Dette har vi også fått skryt på fra flere gjesteklubber. Godt jobbet alle sammen! Med ca 220 gode bryterene fra store deler av østlandet, ble 240 kamper gjennomført på 5 timer og 15 bryteklubber stilte opp på Lørenskog Cup denne gangen.

Når det gjelder stevnedugnaden har vi dog en bemerkning fra styret flere skal ta til seg: Veldig mange foreldre og aktive var superflinke og stor takk til dere. Dog var det flere aktive som ikke stilte med en foresatt fredag og eller lørdag, samt at flere aktive dro seg unna oppryddingsdugnaden etter stevneslutt. Dette er helt uakseptabelt og skal ikke gjenta seg. Kravet er enkelt: Alle aktive skal stille under hele dugnaden (de minste tar vi selvfølgelig lettere på) og alle skal stille med en foresatt både fredag og lørdag, og dugnaden er ikke over før styret sier det. Når alle bidrar blir det mindre på hver enkelt, og ikke minst på oss i styret som faktisk gjør dette for de aktivets del helt frivillig. De aktive som ikke stiller opp stiller også mye dårligere når vi bestemmer hvem som kan være med på utenlandsturer etc. Alt dette ble også tatt opp i et felles møte med de aktive på matta etter treningen til hovedpartiet onsdag etter stevnet.

Nå tilbake til en positiv tone: Vi er stolte over at stevne ble en stor suksess også sportslig for vår egen del, da Lørenskog Bryteklubb vant prisen for Beste Klubb sammenlagt, og det er mange år siden vi har klatret helt til topps. Klubben er i stor vekst og det kommer også fram av de gode resultatene fra våre mange talenter.

Vi stilte en bra gjeng på 14 aktive i nybegynner, bryteskole og knøtteklassene. De som stilte var Leon Alexander F., Henrik N. K., Aleksander D. H., Jacob A. E., Alexander G., Emil N. K., Tobias M., Kasper F. Å., Brage S., Marius A., Islam A., Nicolay J., Oliver W., Adrian A.,

Her gjorde gutta en kjemeinnsats og det ble mange seiere og flere tap, men det hører med. Det viktigste er at gutta tør å prøve det de har lært på matta og det må vi si de gjorde, gutta brøyd med stor "guts"! Flere prøvde seg i konkurranse for første gang, og vi håper at dette ga medsmak og at de har lyst til å bli med klubben på flere stevner. Vi nevner Sofiemyr minicup 27. april (se info på termin-sidene).

I de aldersbestemte klassene stilte vi 19 konkurransebrytere: Kenneth V., Deni M., Jonas A., Dani C., Daniel E., Jørgen L., Adam M., Mahmed S., Kim K. M., Henrik B., Sander M., Sulim M., Oskar G. G., Maomed- Emi Y., Abdula-Magomed D., Deni K., Moslim S., Ali H. M., André C.

Med så mange skal vi ikke gå inn på hver og enkelt kamp, men oppsummert er vi godt fornøyd med innsatsen og mange fikk vist frem det de har lært denne sesongen. Det ble mange poeng på klubben og mange medaljer på gutta.

De som ble belønnet med medalje var:

Gull:
Magomed-Emi Yangulbaev - G15 - 73 kg

Sølv:
Abdula-Magomed Dauletukajev - G15 - 73 kg
André Castellan - Ungdom - 85 kg
Kenneth Vikvam - G12 - 30 kg
Daniel Einemo - G12 - 55 kg
Andre Castellan - Ungdom - 85 kg
Moslim Sålsajev - Junior - 66 kg

Bronsjer:
Ali Hakeem Mousa - Ungdom - 58 kg
Deni Makhmadiyev - G12 - 30 kg
Adam Mutajev - G15 - 38 kg
Kim Kristiansen Melvold - G15 - 47 kg
Sander Myrvang - G15 - 53 kg
Sulim Makhmadiyev - G15 - 59 kg


Se bilder fra stevnet. Vi beklager at vi ikke har kampbilder av alle aktive, det er vanskelig fra styret å få til under eget stevne. Vi er avhengig at foreldre sender inn bilder fra sine barn (dog et lite utvalg slik at vi ikke får alt for mye å gå igjennom).
Fra dugnad og opprigg.Fra dugnad og opprigg.Fra dugnad og opprigg.Fra dugnad og opprigg.Fra dugnad og opprigg.Fra dugnad og opprigg.Fra dugnad og opprigg.Fra dugnad og opprigg.Fra dugnad og opprigg.Fra dugnad og opprigg.Fra dugnad og opprigg.Fra dugnad og opprigg.Fra dugnad og opprigg.Kl 23.30: Alt klart til stevnestart.Kl 23.30: Alt klart til stevnestart.Vi har god skilting til Skårerhallen.Gjesteklubbene registrerer seg.Før kampstart.Før kampstart.Innveiing.Innveiing.Lokalet begynner fylle seg.Glade brytegutter.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Pepp-talk med klubben før kampstart.Og da er vi igang!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Godt med publikum under Lørenskog Cup.Utsikt fra sekretariatet.Mye rødt i Lørenskog-hjørnet.Fra premiebordet.Fra premiebordet.Fra premieutdelingen for nybegynner og knøtt.Mange ivrige unge venter på sin medalje.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra premieutdelingen for aldersbestemte klasser.Fra premieutdelingen for aldersbestemte klasser.Fra premieutdelingen for aldersbestemte klasser.Fra premieutdelingen for aldersbestemte klasser.Fra premieutdelingen for aldersbestemte klasser.Fra premieutdelingen for aldersbestemte klasser.Fra premieutdelingen for aldersbestemte klasser.Fra premieutdelingen for aldersbestemte klasser.En fornøyd Chris tar i mot pokal for Beste Klubb.En fornøyd Chris tar i mot pokal for Beste Klubb.Lagbilde aktive Lørenskog Cup 2013.

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.