Stevnerapport Landsmesterskapet G-12 og NM G-15 10. mars 


Medaljedryss i Landsmesterskapet G-12 og Norgesmesterskapet G-15!

Fredag ettermiddag 9. mars var bilene pakket og vi satte i vei mot Porsgrunn med glade foreldre og spente aktive. Vi skulle prøve oss mot sesongens sportslige mål: Medaljer i NM! Og det klarte vi - med glans!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Etter å ha kommet frem til stevnehallen fredag kveld, var det på tide med innveiing i stevnehallen. De aktive som skulle prøve seg på matta denne helgen var Daniel E., Kenneth, Jørgen, Sander, Eirik, Kim, Moa og Emi. Det gikk bra for gutta på innveiing og alle klarte vekta si, Kim og Sander også etter god innsats med en svetterunde i badstua. Etter dette ble det en kjapp middag ute før vi satte turen mot hotellet: Et enkelt hotell, men serviceminded med (stort sett) stoore hotelrom! Det ble raskt i seng på hotellet og fokus på morgendagen og arbeidsoppgavene som lå foran oss. Etter en god frokost bar det så mot stevnehallen der vi laget en Lørenskog-gjeng på tribunen før oppvarming.

Årets sportslige mål for klubben som en helhet har altså vært å klare å ta medaljer i NM, men viktigst av alt: Å gjøre gode kamper med full innsats og fokus. Og fokuset satt godt denne dagen, det så vi på gutta også før kampene. Litt rusk og småfeil var det i noen matcher, men javnt over er vi veldig fornøyd med innsatsen. Det var ikke alle som kom seg videre fra innledende runder, men alle har tatt klare skritt fremover brytemessig! De fleste gutta fikk inn seiere, noen fikk inn mange, og for noen holdt det helt til det store målet: Norgesmester!

Faktisk fikk halvparten av gutta med seg medaljer hjem denne helgen! Det er lenge siden Lørenskog Bryteklubb har tatt så mange poeng i et NM, og da er det virkelig gøy å være på tur! Det viser at vi virkelig er på rett spor og styret og trener Patrick er veldig fornøyd med det sportslige resultatet denne helgen.

Vi gratulerer Daniel med fjerdeplass, Kim med femteplass, Kenneth med tredjeplass og bronsje, Jørgen med andreplass og sølv og Moa med tredjeplass og bronsje. Lengst av alt kom Emi med en flott førsteplass og gull i sin klasse. Vi gratulerer den ferske Norgesmesteren!

Etter stevnet bar det tilbake til hotellet med en fornøyd gjeng og en felles middag på restaurant på kvelden. God stemning! Etter en litt senere frokost søndag morgen bar det så til badeland i nærheten av hotellet for felles bading, plasking og vannsklieskliing! Glade og småslitne satt vi så kursen hjemover.

Vi kan se tilbake på en flott tur, både sportslig og sosialt. Takk for innsatsen alle sammen :)


Se bilder fra stevnet:
Felles frokost lørdag morgen.Ingen bryting under frokosten!!!Ankommet stevnehall.Oppvarming.Oppvarming.Lagledermøte før stevnestart.Alt klart til NM.…og stevnet er igang.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Glad Lørenskog-gjeng!Oppvarming mellom kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra defileringen.Godt med publikum under premieutdelingen.Gratulerer til Kenneth med tredjeplass!Gratulerer til Jørgen med andreplass!Gratulerer til Moa med tredjeplass.Gratulerer til Emi med førsteplass.… og ny Norgesmester!Gratulerer også til Patrick for flott trenerinnsats denne sesongen. Trang genser, Patrick? ;)Yeah.Fra badeland.Fra badeland.Fra badeland.Fra badeland.
Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.