Stevnerapport Nationa-stevne 26. januar 


Mange medaljer i Sarpsborg

Lørdag 26. januar stod National sitt stevne for tur og vi satt snuten mot Sarpsborg. Det var bra påmelding og godt humør i gjengen og dagens viktigste oppgave var å prøve ut hva vi har lært på trening den siste tiden samt å gå ut i kampen med en plan for hva man selv skal få til på matta. Og det ble et positivt stevne for gutta å ta med seg videre!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder.

Dagen utøvere var Jacob og Oliver i bryteskole, Alexander, Dani og Leon i knøtt, Tobias og Kenneth i G12, Kim, Sander, Emi og Moa i G15 samt Ali og André i ungdom.

Vi ser fremgang også på dette stevnet og det er viktig før NM. Det er mer plan over brytinga og vi vinner flere av de jevne kampene, men i partereforsvar er det fortsatt for lite bevegelse. Bland nybegynnerne og de unge var det veldig mye kampvilje og pågangsmot å se. Bra!

Det ble nok et positivt stevne for gutta og vi gratuelerer Emi med førsteplass, Moa med andre plass i samme klasse (egentlig for vi si omvendt hadde dommeren gjort rett i kampen disse to gutta i mellom). Andreplass ble det også på Kenneth, samt tredjeplasser på Kim og Ali.

Se bilder fra stevnet:
Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Fra oppvarmingen.Strike a pose!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra premieutdeling for bryteskole og knøtt.Sjekk den rød heiagjengen!Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Gratulerer med mange premier!Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.