Stevnerapport Kolbotn Cup 17.-18. november 


Spennende kamper på Norges største stevne!

17. november stilte klubben på Kolbotn Cup - en institusjon av et stevne i bryte-Norge! Det ble seiere og tap og gutta fikk bryne seg mot brytere fra sterke brytenasjoner utenfor Norges grenser.

Klikk på linken for å lese mer og se bilder

Fredag kveld var det innveing til kolbotn cup og vi møttes på fredagstreningen for felles avgang. Det var 11 spente brytere som skulle finne sin vekt for innveing sammen med mange andre.

På lørdagen var det avreise kl 07.45 fra Esso og ved ankomst rigger vi oss til i det faste Lørenskoghjørnet og snart starter defileringen. Dette er første gang for mange av guttene når vi skal stille opp og representere klubben foran alle i hallen. I Kolbotn cup er det kun aldersbestemte klasser og det var 376 innveide brytere fra 10 nasjoner. (Dette er brytingens svar på Norway cup) Lørenskog deltagere var denne gangen Deni, Mahmed, Sander, Kim, Eirik, Moa, Emi, Sulim, Ali, Moslim og André. I tillegg var Kathrine fra Skedsmo sammen med oss.

Det ble mange spennede kamper og mye erfaring å ta med seg. Alle Lørenskogbryterne møtte noen fra andre land som Østerike, Latvia, Sverige og Danmark. Det ble noen hektiske timer hvor vi stilte på flere av mattene sammtidig, men disiplinerte som Lørenskog bryterne er, så sto vi alltid klare til kamp. Alle gjorde sitt beste og det ble mange seiere og tap.

Vi skal også ta med oss at det var to Lørenskogbrytere som stilte på finalerundene på søndagen, og det er bra i Kolbotn Cup! Totalt sett ble dette et veldig lærerikt stevne både på og av mattene.
 


Se bilder fra stevnet:Fra Kolbotn Cup.Fra Kolbotn Cup.Fra Kolbotn Cup.Fra Kolbotn Cup.Fra Kolbotn Cup.Fra Kolbotn Cup.Fra Kolbotn Cup.Fra Kolbotn Cup.Fra Kolbotn Cup.


Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.