Stevnerapport Kråke Cup 10. november 


Sportslig fremgang på matta i Moss!

10. november tidlig morgen: En småtrøtt men glad gjeng samles på Esso Skårer klar for stevne. Kampene skal i dag utkjempes under Kråke Cup. Bilkolonna med 11 brytere og mange foreldre/support setter snuta mot Moss og en dag som gir mye sportslig glede!

Klikk på linken for å lese mer og se bilder

Ved ankomst rigger vi oss til i et Lørenskog-hjørne og starter snart oppvarmingen. Som alltid er det nybegynnerene og knøttene som skal først ut til dyst. Deretter er det de aldersbestemte klassene som skal få prøvd seg. Lørenskogdeltagere var denne gangen Islam, Alex, Jonas, Dani og Deni i nybegynnner/knøtt. I aldersbestemte klasser stilte vi med Kenneth, Sander, Kim, Eirik, Moa og André.

Det var totalt 232 påmeldte brytere denne dagen og det ble mange kamper og mye moro - både på og utenfor matta. Oppsummert sett er lagledere Chris og Mads, samt trener Patrick godt fornøyd med guttas innsats. Vi ser at gutta javnt over har tatt et skritt i riktig retning. Mange viser bedre bevegelse og bryteforståelse samt pågangsmot på matta. Også de med hittil lite stevneerfaring viser at de har lært mye. Her ble det mye bra å ta med seg videre. Av de aktive var det Moa som nådde lengst etter en veldig god innsats i sine kamper. Det var bare marginer som skilte fra en førsteplass i dag.

Vi gleder oss til Kolbotn Cup kommende helg!


Se bilder fra stevnet:Vi er klare i Lørenskog-hjørnet.Gutta varmer opp.Kråke Cup ble i år godt besøkt med 232 påmeldte brytere.Fra kampene.Moro på sidelinja.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Mange Lørenskogsupportere heier fra sidelinja. Her hilser Chris på motstanderen.Et stykk glad bryter.Veiledning i kamppausen.Fra kampene.Fra kampene.Fra premieutdeling til nybegynner og knøtt.Premie også til lagleder Chris!Gruppebilde fra nybegynner- og knøttebryterne.Fra kampene.Glad bryter #2.Glad bryter #3.Fra kampene.Henning for juling?Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Fra kampene.Lørenskog B.K og Skedsmo B.K. i vennskaplig av-matta-kamp.…og Lørenskog-supporter heier!Fra kampene.Premiene til aldersbestemte klasser.Fra kampene.Gratuelerer til Moa og hans andreplass!

Kommentarer

Legg til Kommentar
Comments are not available for this entry.